Kaip jus spalva rudros?blem nupirkau daba nepatinka.
Su nuolaida 72 su centaisGeneroL rašė:Nu ir kaina 91,90 lietuviskuuz voblika ;D
Jackall, o ne jackson. Ir metasi jis labai gerai. Kas čia per spalva SSS?Arturijus rašė:as rigge 56 naudoju salaciams, plius dar reiktu nusipirkti jackson chubika plaukianti SSS spalvos pasak rusu salaciu zudikas, tik uzmesti toli neeina, nes nepilnus 3 g. sveria
Tfu tu, apie viena galvoju kita rasau :D jackson kamachi turejau galvoje...Daugirdas rašė:Jackall, o ne jackson. Ir metasi jis labai gerai. Kas čia per spalva SSS?Arturijus rašė:as rigge 56 naudoju salaciams, plius dar reiktu nusipirkti jackson chubika plaukianti SSS spalvos pasak rusu salaciu zudikas, tik uzmesti toli neeina, nes nepilnus 3 g. sveria
Arnolka buvo ymetes skelbimuose pasiziurekkukuruzas rašė:Gal kas zino kur vilniuje prekiauja tsuribito vobleriukais? Domina sapaliniai baby crankai
ancitrusas rašė:sweiki, gal patartumet modeliu ir spalvinimu, vobleriai skirti butu zvejoti neryje..
kokios tos trys spalvos duo speadruyki?TheStyl rašė:duo spearhead geri, bet neryje veikia 3 spalvinimai tik salaciam, visa kita ima like plesrunaipontoon gagagoon, bassday kobun tiek salaciui tiek sapalui
Čia pas tave stovi?piatras rašė:Nesupratau tamstos problemos, visuose LM44 stovi ST-36BC X #10 ir viskas nuostabu
Gera mintisblight rašė:... Nes pas mane jau buvo mintis statyt vieną mažesnį, kitą didesnį
turetu mazesne amplitude virpeti sikna. turbut del to ir skanesnis salaciams.Rapolas rašė:Gera mintisblight rašė:... Nes pas mane jau buvo mintis statyt vieną mažesnį, kitą didesnį
Dažnai ant nedidelių modeliukų darau tokius "fokusus".. ant papilvės trišakis su trumpesniu koteliu, o ant uodegos- vienu numeriu didesnis (ir stipresnis:D) trišakiukas su ilgesniu koteliu. Tarp kitko, LM (būtent 44) kažkodėl taip perginkluotas skanesnis salačiams pasirodo (dažniau anie taisyklingai paima už užpakalinio kablio)
blight rašė:Čia pas tave stovi?...
A ty tu man gali įvardit konkrečiai, kokie tie trumpesniu kotelui?Rapolas rašė: ant papilvės trišakis su trumpesniu koteliu