O gal kas zvejyba reikia nauja deti. Gal po kiek laiko pavargsta tas titanas?
Mano pagautos žuvies nuotrauka svėrė 2kg :)
Iš kur šitie skaičiai paimti? Ebay pagal lbs suskirstiti, nėra jokių numerių, o ir diametrai kitokie surašyti .Arturijus rašė:AFW vielos duomenys
SIZE NO TEST KGS DIAM MM
#2 12 0.28
#3 15 0.30
#4 17 0.33
#5 20 0.36
Labai teisingi skaiciavimai...as neseniai pasidariau ir patenkintas...dar niekas neluzo...nesusilankste...jei su plieniniu keisi kas zukle...titanas gali sezona laikytkernius1 rašė:Nu 4.2m titaninės AFW su atsiuntimu 20$, tai bus apie 50Lt. Savo gaminto pavadėlio vielos savikaina būtų apie nepilnus 2Lt. O kuo skiriasi be svorio titaninė viela ir plieninė?
pavadelis baido lydeka?Arturijus rašė:Na as nededu juokiu karabinu ir plasmaskiu ant pavadelio, nes pavadelis ir taip baido zuvi, o jei dar ir visokias "pabriakuskes" kabinti, tai ir svoris ir papildomos baidykles, nafig tada tas titanas???
vava ir man cia labai jau juokingai pasirode :D kad lydeka kazko dar ir baidosi :Dmartiz-zz rašė:pavadelis baido lydeka?Arturijus rašė:Na as nededu juokiu karabinu ir plasmaskiu ant pavadelio, nes pavadelis ir taip baido zuvi, o jei dar ir visokias "pabriakuskes" kabinti, tai ir svoris ir papildomos baidykles, nafig tada tas titanas???
Nezinau ar sutapimas ar ne, lydeka to nepapasakos, bet nekarta yra buve, kad tusciai plakant vandeni, nuemus metalini pavadeli ir uzdejus mono-fc ( ne nukandimo atvejui, bet pintuko issaugojimui) eidavo sulaukti taip iki tol nematytu kibimu...zanelis rašė:vava ir man cia labai jau juokingai pasirode :D kad lydeka kazko dar ir baidosi :Dmartiz-zz rašė:pavadelis baido lydeka?Arturijus rašė:Na as nededu juokiu karabinu ir plasmaskiu ant pavadelio, nes pavadelis ir taip baido zuvi, o jei dar ir visokias "pabriakuskes" kabinti, tai ir svoris ir papildomos baidykles, nafig tada tas titanas???