Čia klubinis forumas, o klubo narius vienija ne tik bendri pomėgiai, bet ir bendra neapykanta. Ir tai gerai. Svarbu, kad žmonės vienijasi ir gina savo bendrą interesą.tidass rašė:Gerb. Sauliau, ir kiti. Paskaites jusu komentarus apie mano klausima, net grizau dviem puslapiais atgal paskaityt antrasyk savo klausimo, ir negalejau patiketi, negi klausimas nuskambejo kaip kokia mano asmenine nuoskauda?
Tiesiog isdesciau pasikeitusi punkta, gale jo pateikiau pavyzdi, ir paklausiau trumpucio klausimo - "Ka jus i tai?"
Is ko sprendziat kad as toks mesininkas ir man 5 kg nepakanka? kad as kitaip, nei jus zvejoju?
Siom dienom pasikeite ne tik sitas punktas, labai koregavosi mano zukles budo taisykles, sumazejo ezeru skaicius, padidejo ikainiai leidimu 4 - 12 kartu, ivestos lienzijos. Gerai, as tam pritariu, bus lengviau suskaiciuotu musu preliminaru skaiciu, ir ileisti daugiau zuvyciu i LT vandenis, bei juos saugoti. Tarp tu pasikeitusiu punktu, pamaciau, kad ir jus liecia vienas ju, nemaciau diskusijos apie tai siame forume, ir paklausiau jusu.
As asmeniskai kai sugaudavau kazka rimtesnio (su meskere, ar ten savo megstamu budu (legaliu)), tarkim lydeka 6kg, visuomet baigdavau zvejyba, nors budavo galima 5 tokias pasiimti.
Apie pov. zukle siame poste nediskutavau, tiesiog gyniau savo pozicija. Pagal jus, jei naras - tai mesininkas.kad matytumet kiek, ir KOKIOS zuvies plaukioja po siai dienai tik paliestos mano pirstu, nors kitoje rankoje buvo sautuvas, tai as vadinu - pagavai paleisk, arba pamatei - nesauk..

Į klubą įstoti nebūtina ir sutikti su peršama nuomone – nebūtina.