Na rinkimu rezultatai sakyciau rodo kitaiptukasG rašė:.. Mano galva tai buvo liberalų žingsnis atgal...

I'M #1 SO WHY TRY HARDER
Na rinkimu rezultatai sakyciau rodo kitaiptukasG rašė:.. Mano galva tai buvo liberalų žingsnis atgal...
tukas tikriausiai turejo omeni ne 'efektyvuma'(ypac trumpalaiki), o 'kokybe', kas ne tas pats,Wytux rašė:Na rinkimu rezultatai sakyciau rodo kitaiptukasG rašė:.. Mano galva tai buvo liberalų žingsnis atgal...
Tau (JumsWytux rašė:Tai koks tas rodiklis ?
Būtent kokybę.Aqua v. rašė:tukas tikriausiai turejo omeni ne 'efektyvuma'(ypac trumpalaiki), o 'kokybe', kas ne tas pats,Wytux rašė:Na rinkimu rezultatai sakyciau rodo kitaiptukasG rašė:.. Mano galva tai buvo liberalų žingsnis atgal...
ir rinkimu (ypac vienu) rezultatai cia ne rodiklis.
oi, sorry, įsivėlė klaida, Donskis turėjo būtibobis rašė:Dinskis, permečiau akimis sąrašus, bet kažkaip nematau jo visai, ar neprimatau?
pofigbobis rašė:oi tie rusai rusai...va ką daro propaganda... esam ruskiams priešas Nr 3![]()
http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/akt ... rejete.htm
Nesistebiu, kai šitiek abipusių pastangų vardan to dedama...bobis rašė: esam ruskiams priešas Nr 3![]()
Ko tu čia viduriuoji? Jei teks kariauti kariausim,ir nereikia kreipti dėmesio į apklausas kurias vykdo neaišku kas ir kodėl. jų SMI vaizduojas mus kaip baubus, mūsų juos. Abipusė propoganda. Net šitas "Delfio" straipsnistukasG rašė:Nesistebiu, kai šitiek abipusių pastangų vardan to dedama...bobis rašė: esam ruskiams priešas Nr 3![]()
Užtat, jei tų apklausų rezultatai bent kiek atspindi realią tikrovę, galim pradėt įsivaizduot, kokio elgesio ir kokių veiksmų galim tikėtis, jei neduok Dieve tektų kariaut...
Maža nepasirodys.
Būtent.ramkis rašė: Abipusė propoganda. Net šitas "Delfio" straipsnis
Nu ir gerai, kad nebūsim broliais, nes jū supratimu būti broliais tai arba turėtume būti jų okupuoti arba tapti marionetine valstybe, ačiū to jų broliškumo prisižiūrėjom jau iki soties per visą istoriją ir tai kaip jie tai supranta.tukasG rašė:
Nepatinka man tas "никогда мы небудем братями"... Kelias į niekur. Aklavietė.
Aš čia daugiau turėjau omeny ne tiek tarpvalstybinius politikų santykius, o eilinio ruso požiūrį į eilinį lietuvį ir eilinio lietuvio požiūrį į eilinį rusą. Jei šiam lygmeny tapsim vieni kitiems priešais, galimybei būt kitaip tardami "никогда", tai neišvengiamai pakliūsim į neapykantos aklavietę, iš kurios kelias ašaromis ir krauju dažniausiai įmirkytas būna.pjonas7 rašė:Nu ir gerai, kad nebūsim broliais, nes jū supratimu būti broliais tai arba turėtume būti jų okupuoti arba tapti marionetine valstybe.tukasG rašė:
Nepatinka man tas "никогда мы небудем братями"... Kelias į niekur. Aklavietė.