Feniksas rašė:Turbut neverta sia savaite vaziuot. Nepastovus oras buvo, lijo
As vistiek noriu draugiskai isikist ir pasidalint nuomone

Jeigu zinai vieta kur ju yra, o varai ne i eksperimentine zvejyba, tai oras manau nera svarbus dalykas

aisku labai blogu oru neprilupsi desimtim ju, bet vistiek pagausi. Tokiom "blogom" dienom gelbsti kantrybe ir masalu keitimas. Pagaudei keleta valandu ant tradiciniu masalu, nekimba, tada Bandai viska ka sugalvoji ir turi, skirtingais atstumais : imi trecia meskere ir viena prie pat kranto, kita toliau, o kita dar toliau meti, skirting masalai ant visu ir jei uzkimba zinai ka daryt ir kur mest, dazniausiai trecia meskere yra tik nustatymui kur zuvys vaiksto, tada naudoji dvi

mane yra isgelbejes supelyjes kukuruzas su dziku ir braskiniu deepu, matai iki ko prieinama per blogas dienas :D manau kai pasitaiko nekibadieniai neverta labia ilgai sedet su tais paciais masalais ir vietom. Pabandei 3-4 valandas vienoj vietoj viska ismegindamas ir tada mane gelbsti tai : susikrauni daiktus I masina, pasilieki du feederius ( perdarau taip : palieku tik pagrindini vala ( kartais 0.3, kartais 0.15, bet dazniausiai 0.18), pririsu kabliuka, ir nuo kabliuko uz 30-40 cm uzspaudziu kelis svarelius kas 20 cm, taip gaunas lengva dugnine be jokiu seryklu, nes kai lynai near aktyvus tai geriau ju nepersert, bet ieskot kaip lydeku

). Tai va pasiimi 2 feederius, 2 stovelius, 2 bezdzioneles ( kartais lynai labia pasyvus kai uzkimba ir net ploniausio feederio galiuko nesujudina, bet bezdzionele su varpeliu net ir maziausiu kibimu vibruoja ir keistai skamba) ir visus masalus kuriuos turi. Ir tada eini pakrante. 30 min isitaisai vienoj vietoj, kas 10 min feederius uzmeti I potencialias vietas keisdamas masalas. Ir patikekit near lynas ta zuvis, kad reiktu laukt 10 valandu neistraukus meskeres. Daznai kibimai buna tik uzmetus meskeres. Kazkaip susidariau nuomone, kad per daug pasaro lynus ne tik pasotina bet ir baido, nes dabar daugiausia lynu pagaunu butent su mineta sistemele, jinai graziai pliumpt I vandeni ir ziuri, kad valas jau eina sonan

Vienintelis laikas kai neeinu lynu zvejot, tai kai vanduo uzsales arba iki 10 laipsniu silumos :D nu gerai, 13-14 laipsniu ir tikrai pagausit draugai mano lynu! Jeigu nepagaunat, arba ne tas ezeras, arba per mazai pasistenget