Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Nuotraukos gamtos temomis, laimikių nuotraukos, fotoreportažai, video
 #562845   Vaidis
 23 Bal 2014 20:34
Smagiai pažiūrėjau, liuks :gutgut
 #562921   Agis
 24 Bal 2014 07:54
Nuotrauka daroma kas sekundę ar kitu pasirenkamu intervalu, čia jau reikia praktikos pagal judamus objektus, apšvietimus, temą...., paskui sujungiama filmo greičiu 24 kadrai per sekundę ir taip gaunasi vadinamas timelapsas.Sužaidžiant nuotraukų darymo intervalu ir pasirenkant tinkamus objektus gaunasi žiauriai gražųs dalykėliai.Reikia tik gero energijos šaltinio, nes tokie fotografavimai trunka 1-12 val.NU bet tai jau pakeliui iki manęs :-D plius visokie konteineriai, laidai, filtrai....manau įdomus sezonas nusimato :lol: Treniravausi truputy kitokiom tematikom, dabar pabandysiu prie žvejybinės temos prijungti atitinkamus timelapsus.
NU čia pasižiūrėk ir suprasi viską
https://www.youtube.com/watch?v=TM7EJZ- ... jhH2PZGSsS
Čia su fotiku daroma, bet yra kamerų, kurios turi timelapso funkcijas.Žodžiu tai ne paprastas filmuotos medžiagos pagreitinimas, tai truputy sudėtingiau :-D
Žodžiu timelapsų darymas gali vainikuoti bet kokio hobio rūšį kaip išliekamoji vaizdinė priemonė.Svarbu tik išsikelti tiksla ir to labai norėti, a visa kita galima pasiekti.
Tą ir padaro daugelis gražaus vaizdo mylėtojų
https://www.youtube.com/watch?v=rPmGtZAUxNs
 #562959   Sokratas
 24 Bal 2014 09:59
tai kad 3-ią minutę filmas baigiasi
 #563385   Tegunas
 25 Bal 2014 19:34
Agis rašė:Pristatau Jūsų teismui pirmą kūrinėlį iš naujo projekto
https://www.youtube.com/watch?v=uaSPywPDwFs
Man tas pagreitinimas ne prie dūšios; va povandeninis filmavimas visad puiku; tačiau ne visada esi garantuotas, kad 100% sandaru; man taip jau buvo, todėl vienai kamerai amen, gerai, kad garantinis laikas buvo nepasibaigęs, tad pakeitė. Tačiau atsirado kompleksas, tad nebežinau, kada panardinsiu :grin:
 #563760   Agis
 28 Bal 2014 07:31
Daugirdas rašė:Dar neteko girdėti kad gopro turėtų bėdų dėl sandarumo.
Aš irgi dar negirdėjau, na nebent blogai uždarė, bet tai vėlgi reiktų uždarinėti per jėgą, jeigu kažkas maišo.Bėda būna tik su rasojimu, bet tam irgi yra vaistų.
 #564860   Tegunas
 02 Geg 2014 16:20
Agis rašė:
Daugirdas rašė:Dar neteko girdėti kad gopro turėtų bėdų dėl sandarumo.
Aš irgi dar negirdėjau, na nebent blogai uždarė, bet tai vėlgi reiktų uždarinėti per jėgą, jeigu kažkas maišo.Bėda būna tik su rasojimu, bet tam irgi yra vaistų.
Aš ir negirdėjau... :grin:
 #565342   Tegunas
 04 Geg 2014 21:08
rayyyma rašė:Andriau, če jau galietumi i vabal papliaukšnuotė :grin:
Muselka savo valondos sulauks :grin:
 #567441   Arvidys
 13 Geg 2014 13:05
Tegunai, super! ''plot Šis filmukas ypač patiko seku video nuo senai, kiekvieną kartą vis geriau! :gutgut Ypač patiko kadrai kai kamera pastatei krante ir nufilmavai tuos kelis Roll cast'us norėtusi daugiau tokių kadrų :ruko
 #567601   Vegys
 13 Geg 2014 22:18
Gražu.
Nesupratau 2:14 vietos. Ar ten ataka ar jau buvo tuo metu užkibęs ?
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 36
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė