o čia įdomiaiRapolas rašė:Zip'ų puslapy Orbito tai tik tokios spalvos tėra, čia musiau pagal kažkieno dūdelę su R raide dažo
http://zipbaits.com/catalog_e.php?categ ... _110_color

Rapolai- nei žvyno

o čia įdomiaiRapolas rašė:Zip'ų puslapy Orbito tai tik tokios spalvos tėra, čia musiau pagal kažkieno dūdelę su R raide dažo
http://zipbaits.com/catalog_e.php?categ ... _110_color
na prigaudyta pakankamai,bet kokie triju didziausiu lydeku dydziai man idomusavasmenas rašė:Ką Kosadaka išdarinėja, jau apie 45 lydekos...
Su irklais nepavelkiausiedmundaxx rašė:Tvičinginių neriančių į 5m nerasi.
Nebent velkiniai visokie, crankai...
Jei vanduo skaidrus, tai nebutina vest palei dugna. Lydeka kyla. Del lydeku zaizdu normalu- juk jos po meiles orgiju :DPIKE rašė:sveiki,vakar radau gera ezeruka.8 lydekos,bet nedydeles,nes blemba gilus yra jis,o mano vobleriai neria max iki2metru,kokius voblerius galit pasiulit kad nertu iki 5 kokiu metru?ir koks turi but pravedimas tokiam gilije?dar spalva idomu,nes 5metru gilije galviju jau tamsu ten pas neptuna,gal kokie UV vobleriai?norisi gera lydekioka paimt,draugas su gumom sekmingai gaudo ten,bet gumos nelimpa,ir nemoku.dekui . P.S, ir visos 8 lydekos smarkiai padraskitos.pirma karta taip matau
arba ratlinaiedmundaxx rašė: Nebent velkiniai visokie, crankai...
Ratlinai geras dalykas.?SauliusM rašė:arba ratlinaiedmundaxx rašė: Nebent velkiniai visokie, crankai...
PIKE rašė: Ratlinai geras dalykas.?
Masalas, spalva turi savo telkini, zuvi ir zinoma, zvejo tikejimas ir jo idirbis.PIKE rašė:,draugas su gumom sekmingai gaudo ten,bet gumos nelimpa,ir nemoku.
Kiek teko girdet tai R raide tai vobleriukas skirtas rusu rinkai ir dazniausiai jie buna su raudonais akim, bet ne visada. Yra kur stovi R, o akis normalios.Rapalas rašė:Gal kažkur tarpiniam taške juos nupučia ir atsiranda r raidelė reiškianti Rankų darba :D
Mane tai paveikė ant vieno Savagear vobleriuko labai išraiškingai nupiešta š...naskylė...Pfk rašė:o tu perki voblerį vien dėl jo akių? įdomu ar daug ką toks marketingas veikia
Hehe skamba itin sveikai tamstos parasymas. Cia lygiai kaip ir kaciu sunu edalai su jautiena su vistiena su zolelem ir etc... fignia visur ten tas pats sh ;) aisku nesijauciu as cia labai kompetetingas daryt tokius pareiskimus bet mano supratimu svarbiausi veiksniai teisingai pravesti masala, labai svarbu kaip jis dirbs ir kokius virpesius skleis na ir dar kazkiek svarbu spalva pagal salygas t.y. tamsiam vandeni tiketina kad labiau isprovokuosi su kokiu zaliu jei neturaliai juodu.... bet visi tie niunsai kaip melyna juostyte palei nugara kibs o be jos ne... akys 3d ir visokie taskiukai "taikinio" plesrunui atakuot tai cia lygiai tam tam daugiau lituku uzvirint is tokiu ligoniu kaip mes ;)nafanialt rašė:bet kaip gerbiu marketingą už "tikroviškos 3D akys", "raudonos akys" ir pan.bet čia gal aš trenktas su vobleriu ir nesuprantu... kokios dar akys, kai kabliai arkliniai mataruoja, pyrsingas nosy, pavadėlis... bet čia jau turbūt banaliai pasirodžiau konstatuodamas šitą reikalą
Jaigu porotis.tai neko negaliu jiems padetPfk rašė:tai ten pas tavęs prūduose lydekos nori valgyt ar poruotis?
Kažkada mėtėsi dėžėj kartu su krūva kitų "beviltiškų"Lokys rašė:Pre Rapala STORM PEE WEE WART LURE...