Anksčiau kolega
Xrapas suteikė galimybę patestuoti savo
Byron GM 270 Neryje. Nesu superfast'ų šalininkas, bet anas man tikrai pasirodė minkštokas, gal susgadytų taikantis į šapalą, bet tada nieko prieš trimetrinį kotą būčiau. Stovinčiame vandenyje naudoti kaip lengvą spiningą lydekoms neblogas pasirinkimas, upės užutekiuose patiko kaip jis draugauja su sukriuke, tik vat abejoju ar voblerių mėgėjai liktų labai patenkinti (kalbu abie "muzikėlės užsakymą" masalui, o ne apie mesk- trauk principą, bet gal konkretesnę nuomonę pareikš koto šeimininkas ?, iš mano pusės turbūt nelabai korektiška būtų spręsti apie visas savybes pasismaukius su produktu vos pusdienį

). Jei neužmėtysite manęs akmenimis, mano nuomonė būtų tokia: protingas kainos ir kokybės santykis žūklaujant vid. dydžio upėse, taikantis į šapalą ar vidurvasarį švaistant lengvas vartikles (iki ~15 g) puotaujančių salačių link

, o stov. vandenyje žūklaujant be didelių žaidimų masalu (sukriukė, guma sistemėlėje su svareliu, lengva blizgutė, vnž. daug netrūkčiojam, nestabčiojam, nepanikuojam

).
Šiaip būtų smagu išgirst klausimus ir pasekoje nuomones, jei interesantas "numatytų taikinį", o ne uždavinėtų abstrakčius klausimus
("ar tai geras spiningas ?"). Aišku iš mano, 5 kotų šeimininko (iš kurių naudojami vos 2 ) pusės tai skamba juokingai, bet ilgalaikis šio produkto nepirkimas + galimybė gauti pažvejoti įvairiais kotais ir bandyt sudėlioti taškus ant "i" manau kad yra savotiška sėkmė įtakojant vėlesnius pasirinkimus.
Anksčiau buvo kalbėta apie
shimano catana. Jau 3 kartus pravažiuodamas pro "marix'a" nepraleidau progos prisiparkuoti, ateiti, pakratyti... šalia stovintis SCAT BX 24MLS (tie patys 3-15 g, tik 240 cm) paliko kiek smagesnį įspūdį, bet vėlgi... jei 240 drąsiai imi į valtį, tai 270 irgi netrukdys (patrumpinta rankena, patogu manipuliuoti, ačiū
shimano, kad pasirūpina pilvotais rybokais... išleiskite, plyz, "catana" serijos telematch'us su patrumpintomis rankenomis, juk 30 m plūdės nešvaistau, gražiai turi mestis ir lengvutė, ale pabandžius bambą brozdina... joke

).
Beje, taikantis į ešerį, patiko ir "Abu partneriai" aptiktas "mitchell" kotelis, 270 cm, su 2 keičiamom viršūnėlėm (modelio neįsiminiau, tiesiog mintyse jį įvardinau kaip "atimk iš
Stančiko duoną"). Kaina 240,- + 20 % nuolaida, kuri prašyte prašosi ištirpdoma pirmųjų 2 žiedų pakeitimu platesnio diametro (o šiknarankis iš
Stančiko duonos neatims).
Regis
Xrapas neretai "inspektuoja" šia parduotuvę, gal kada pareikš savo nuomonę ?