Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #561116   Arturijus
 16 Bal 2014 13:12
Pike, del spalvos taip nesiparink, dar neaisku kas tam sapalui sendiena skanu, kas ne... pas man ir tokios ir jodos ir violetines ir sidabrines ... zodziu, nepamiegines nezinosi. Karta buvo, pazistamas isjuokje del spalvos mano naujai nupirkta vobla, o as spec. uzsidejes visa ruoza su tuo vobliku is principo nuejau ir ka?- pagavau ir sapala ir mekne, o draugelis keisdamas tik ciupaciupsa. Va tau ir spalva ir zinovai ir patarejai. Tad nepamiegines nesakyk - op.
 #561126   Rapolas
 16 Bal 2014 13:50
Arturijus rašė:...Va tau ir spalva ir zinovai ir patarejai. Tad nepamiegines nesakyk - op.
Tai čia ne tik spalvai ,bet ir modeliui ta "teorija" tink ,viens ant "čiubiko" ,o kits ant "čerio" puikiausiai gaudo, o trečias eina pakrante ir ties kiekvienu sustojimu voblerį keisdamas- "čiupačiupsą" :D gaudo :-D
p.s.: AYU man viena iš universalesnių spalvų upėj skaidriam vandeny (mėgsta visos žuvys) :gutgut
 #561176   Vitalijus.R
 16 Bal 2014 16:54
Rapolas rašė:
Arturijus rašė:...Va tau ir spalva ir zinovai ir patarejai. Tad nepamiegines nesakyk - op.
Tai čia ne tik spalvai ,bet ir modeliui ta "teorija" tink ,viens ant "čiubiko" ,o kits ant "čerio" puikiausiai gaudo, o trečias eina pakrante ir ties kiekvienu sustojimu voblerį keisdamas- "čiupačiupsą" :D gaudo :-D
p.s.: AYU man viena iš universalesnių spalvų upėj skaidriam vandeny (mėgsta visos žuvys) :gutgut
supratau,dekui
 #561421   Marka
 17 Bal 2014 12:05
shelwius rašė:Ghost ayu man favoritas šapalui, bet čiubikas, o čerius labiau meknės ir ešeriai mėgsta, čia Nemune ir Nery ;-)
o čeris, kuris? 44? one footer? zero footer? spėju jie skiriasi tuo, kaip giliai norima pravest voblerį
 #561544   Evuldis
 17 Bal 2014 18:43
Bande kas nors tuos voblerius kur maximoje yra pirkt? SPRO firmos. Siandien viena susigundziau nusipirkt :D
 #561558   Andrius2013
 17 Bal 2014 19:17
pirk pirk ten s kruva as kaskada pirkau ir sumokejau kaip uz gera...55lt o nedyrba sukasi virsuj kaip negyva o parasyta neria 2.5m :superšokas
 #561560   Evuldis
 17 Bal 2014 19:20
Andrius2013 rašė:pirk pirk ten s kruva as kaskada pirkau ir sumokejau kaip uz gera...55lt o nedyrba sukasi virsuj kaip negyva o parasyta neria 2.5m :superšokas
As sumokejau 12.99Lt ''plot raso, kad neria 1,5m :) pirmadieni patikrinsim :[anuol
 #561570   Pfk
 17 Bal 2014 19:50
Andrius2013 rašė:pirk pirk ten s kruva as kaskada pirkau ir sumokejau kaip uz gera...55lt o nedyrba sukasi virsuj kaip negyva o parasyta neria 2.5m :superšokas
kur tu čia SPRO radai už tokią kainą? ar čia bendrai už visus penkis tiek mokėjai? :lol:
 #561657   Rapolas
 18 Bal 2014 07:01
Evuldis rašė:Bande kas nors tuos voblerius kur maximoje yra pirkt? SPRO firmos. Siandien viena susigundziau nusipirkt :D
Jei jau rašot SPRO firmos, tai rašykit kokį modelį, nes supratau kad pavadinimas nupirkto modelio "nemaxima" ;)
Jei apie firmos voblerius (aplamai), tai didesnė dalis voblerių yra geros kokybės (ypač kainos atžvilgiu), o pastarųjų metų kaikurie nauji modeliai su užmetimo sistemėlėm duos (kaikam jau ir duoda:D)į kaulus ir pripažintiem "grandam", čia mano asmeninė nuomonė. Aišku, tarp gero asortimento visuomet pasitaiko ir pigaus š... ,o kaip be jo šiais laikais :-D
 #561667   Marka
 18 Bal 2014 07:25
Sakykit "kolekcinieriai" yra dar tokiu vobleriu kaip yo zuri 3d flat cranckas GL ? Sakydamas tokiu, turiu omenyje, kad paklausus pardavejo sio modelio su butent siuo spalvinimu, jis tik syptelna ir palinki sekmes beieskant, o is jo zvilgsnio matosi kad esu n-tasis beviltiskai bandantis rasti toki nykstancios rusies atstova
 #561672   Marius1
 18 Bal 2014 07:40
Nieko stebuklingo aš toj GL spalvoj nematau, kad legendos apie jį sklinda :-D . Pats tą GL turiu ir niekuom jis man nekibesnis už tarkim žalią 3D cranką.
 #561699   PelkiuSenis
 18 Bal 2014 09:09
O man apskritai kaip tais tas vobleris nesudirbes :-D Kazka ne taip matyt dariau :-D
 #561708   Marka
 18 Bal 2014 09:33
tai chebryte perleiskit man jį :)
 #561721   Pfk
 18 Bal 2014 10:18
http://www.larus.lt/lt/prekes/vobleris_ ... t_crank_gl
susisiek su kokiu nors prekybininku, kuris užsisakinėja iš čia prekes ir atsiūs.
aš tai žiemą per romados akcijas nusipirkau, pasikabinau ant šitos respublikinės reklamos. tai dabar interesas palyginti su kitom dviem spalvom ir išsiaiškinti ar jis tikrai magiškai kibus. bet nors sezonas dar faktiškai neprasidėjęs, ant CL spalvos jau vienas geras pliusas yra
 #561728   zet
 18 Bal 2014 10:32
Pfk rašė:http://www.larus.lt/lt/prekes/vobleris_ ... t_crank_gl
susisiek su kokiu nors prekybininku, kuris užsisakinėja iš čia prekes ir atsiūs.
aš tai žiemą per romados akcijas nusipirkau, pasikabinau ant šitos respublikinės reklamos. tai dabar interesas palyginti su kitom dviem spalvom ir išsiaiškinti ar jis tikrai magiškai kibus. bet nors sezonas dar faktiškai neprasidėjęs, ant CL spalvos jau vienas geras pliusas yra
nezinau, turiu visa kolekcija situ :) visus imanomus atspalvius, bet ne vienos lydekos :) gal nuo ju seimininko priklauso :) kazkaip as juos ne daug maudau,bet kai maudau, jie man nesekmingi :)
 #561732   viktaz
 18 Bal 2014 10:51
Velyva rudeni buvo si spalva sudirbusi.
Prikabinti failai
20131116_153153_resized.jpg
20131116_153153_resized.jpg (59.28 KiB) Peržiūrėta 2866 kartus(ų)
 #561733   Rapolas
 18 Bal 2014 10:55
zet rašė: nezinau, turiu visa kolekcija situ :) visus imanomus atspalvius, bet ne vienos lydekos :) gal nuo ju seimininko priklauso :) kazkaip as juos ne daug maudau,bet kai maudau, jie man nesekmingi :)
...ir nuo šeimininko, aišku, priklauso :-D
Realiai, man šitas krankas (asmeniškai) yra ne lydekinis, o labiau universalus, mėgsta jį ir salačiai, ir ešeriai, kartais šapalas pasirašo, o vat lydekų su juo aš irgi nedaug pagavęs, nors srovėje (gaudydamas salačius :D) aš jų ir taip nedažnai pagaunu su kitais masalais.
Toks tipinis lydekinis krankas labiau ant šono turėtų virst, nu kaip koks Rapalos DT ar panašūs į jį, o bet tačiau, tai nereišk kad zurikas lydekoms netink ;)
 #561737   Marka
 18 Bal 2014 11:18
tai ar yra kas nors galintis lygiuotis ne į jo kibumą bet į perkamumą? gal pvz koks orbitos spalvinimas yra įrašytas į raudonąją knygą arba panašiai :-D gal ir kvailą diskusiją pradėjau čia, bet nesinori praeiti pro kokį vertingą egzempliorių :-D
 #561742   Tadunce
 18 Bal 2014 11:57
Yra yra deficitinių spalvų ir pas zipus :)
 #561744   Marka
 18 Bal 2014 12:14
nenoriai daliniesi turima informacija Tadunce :)
 #561758   Tadunce
 18 Bal 2014 14:56
Orbitą 80 deep 202 jau kuris laikas pračekinu, bet nėr - deficitas. Didesnis yra, o tas - nelabai.
Rudenį gerai ėjo.

Rigge iwanas, po to naturalka užkritusiu kodu, le upėtakis.

Per tapšnoklį varau, tai todėl sunkoka su kodais ir dalinimusi. Šitų dalykų slėpt neturiu tikslo :)
 #561764   Feniksas
 18 Bal 2014 15:17
O man ok spalvinimas veikia. Vasara nr 1 buvo. Apgrauztas gerai. O kad juos prakalbint iveskit paieskoi pavadinima. Tingiu rasyt per nauja. Sitas jozuris tikras favoritas
 #561765   Martiz
 18 Bal 2014 15:30
kur Klaipedoj StrikePro pasirinkimas butu?
 #561865   Vitolis
 18 Bal 2014 20:41
Turiu Juozo crankiukų beveik visų spalvų. Patink jie man, todėl ir neišleidžiu į svietą o vis da randu vietos ir jiems dėžutėse :) Kad būt kažkas stebūklingo, nepasakysiu, bet... gaudo stabiliai. Lydokų, kaip ir Rapolui, nekeli. Bet va ežeriai pasirašo. Šapalas irgi nespjauna. Kartais ir Šalviui pakišt eina. Vien žo patikimi voblikai ir tiek :gutgut
AY - keli lydekiokai ir ešęriai nemaži
CL - Anksti pavasarį ir vėlai rudenį geri ešeriai. :gutgut Vienas legalas Starkis
GBL- jau iškeliavo į kitus jaščikus. Man negaudė :-D
GL- Dovanojo du Šalvius, gaudo šapalus, ešeriai nespjiauna
OK- Kol kas pats kibiausias.
PCB - dar nekaltas
 #561869   Vaidis
 18 Bal 2014 20:48
Strike Spro žūklės kode ieškok, kiek mačiau, tai ten didžiausias pasirinkimas jų.
 #562115   TheStyl
 20 Bal 2014 09:30
Rapolas rašė:
Evuldis rašė:Bande kas nors tuos voblerius kur maximoje yra pirkt? SPRO firmos. Siandien viena susigundziau nusipirkt :D
Jei jau rašot SPRO firmos, tai rašykit kokį modelį, nes supratau kad pavadinimas nupirkto modelio "nemaxima" ;)
Jei apie firmos voblerius (aplamai), tai didesnė dalis voblerių yra geros kokybės (ypač kainos atžvilgiu), o pastarųjų metų kaikurie nauji modeliai su užmetimo sistemėlėm duos (kaikam jau ir duoda:D)į kaulus ir pripažintiem "grandam", čia mano asmeninė nuomonė. Aišku, tarp gero asortimento visuomet pasitaiko ir pigaus š... ,o kaip be jo šiais laikais :-D
Jeruzalei parduotuveje STATAU yra spro baze tiek didmena tiek mazmena. Kazka uzsiroviau ten nulekes prisipirkau Spro ikiru 7cm 9 cm.
Metasi nerealiai, net pavyko raudonzuves suvilioti. Darbinis gylis rase 1,5m rodos, bet dugna visur eina pasiekti. Aisku, gamakatsiniai kabliai uzdeti sudini, nes 4,5kg salatis sulankste, suraite juos nerealiai :) ir siaip ten naujos kartos Spro vobleriai, kurie nekeliauja i maximas, jei kam idomu uzlekit :)
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė