blogai girdejainesvarbu rašė:girdejau jau 19 gales zvejot nes savaitgalis?
http://grynas.delfi.lt/aplinka/iki-lyde ... d=64477974
blogai girdejainesvarbu rašė:girdejau jau 19 gales zvejot nes savaitgalis?
Gege...nors dar ne delta,bet netoli...Pfk rašė:gal kas užsiiminėjat dažnai žvejyba Nemuno deltos regioniniame parke? domintų koks nors kanalas, senvagė, nu žodžiu kur srovės nerasta. ir gerai būtų, kad būtų patogu ne tik iš valties, bet ir nuo kranto žmonėms meškeres užsimesti. nu ir aišku būtų lydekų tame vandeny kažkiek.
jei galit, prašau pakonsultuokit kad ir per PMnes aš tose vietose net nebuvęs. nesinori prisigrybaut.
O kaip del Nemuno senvages (maps.lt uzvadinta Sennemune)? Tik su valtim ten? Nuo kranto nera ka veikt?Andrius0522 rašė:vesk i map Rukai,ciut kairiau matysi gege
http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=363708;6209783;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=363823,6209865&z=2000&lrs=orthophoto,stops,zebra
Gege ir vadinasi? pilnai nuo kranto galima judeti tiek is vienos tiek is kitos puses,o ipac pavasari...jei krantai bus sausi...vaitko rašė:O kaip del Nemuno senvages (maps.lt uzvadinta Sennemune)? Tik su valtim ten? Nuo kranto nera ka veikt?Andrius0522 rašė:vesk i map Rukai,ciut kairiau matysi gege
pagrinde manau link sekliaus eina pavasari,bent jau ptirtis siokia tokia kalba uz save,bet visus stebuklus sudejus-nezinosi kada ir kur...Mangiz rašė:Na tai kur ju ieskosit? Prie zoliu ar gyliuose? Letas ar greitas pravedimas? pasidalinkit patirtim
buvau viena kart ties ilgiu. tai viena šaudyklė atakavo. ir echalotas rode dideliu žuvų būry, kaip itariu ešeriai, nes paviršiui vanduo "virė"Pfk rašė:gal kas Ilgio ežere prie Platelių turit kokios patirties? aš ten bandysiu manau.
tik dabar į orą žadamą žvelgiant šiokios tokios abejonės kimba. saulėta, stiprus vėjasbus rytinis 2h ir paskui laukt praktiškai vakaro
Virsutinis poperis buvo mano pirmasis pavirsinis masalas, visas jau pavarges suvarytas nuo lydeku dantu, matinis palikes, bet ir toliau sekmingai gaudo:-) nuo jo ir uzsikabliavau ant tokiu masalu.lioncius rašė:tokia uztvankike zinau, vienam gale gylis koks max 1.5 metru kelmynas, o kitam apie 3-5 metrus yramanau iseis visus pritaikyt