Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #556927   Pfk
 31 Kov 2014 16:28
ne nu tai vienos situacijos nėra lygios kitoms. jeigu visa dieną kiaurai merkia lietus, grįžus padedi krepšį su dėžėm į tamsų kampą ir jo nejudini kad ir porą savaičių - gali ir pats velnias užrūdyti. ir su zerustais, ir be zerustu, manau.
bet šita problema išsisprendžia gan greitai. bent jau mano atveju tai užteko vieno tokio apsižioplinimo :-D
 #557128   Tadunce
 01 Bal 2014 09:30
Tik magnetu ir tvirtinu, be to "retrieverio".
Porą kartų per brūzgynus einant yra atsikabinęs
 #557137   Tadunce
 01 Bal 2014 10:10
Tai, kad yra pirkt nebrangiai tokie magnetai su kilpom..
Bijau sumeluot kur pats pirkau tik
 #557140   DainiusM
 01 Bal 2014 10:18
pas mane ant graibsto tokios "ale mazos znypliukes" paemus uz sonu ir paspaudus atsidaro ir nusiima nuo striukes kilpos (tos kur ant nugaros po kapisonu), jei graibstas kazkur uzkimba ar siaip tempi tai jos kuo stipriau tempiant tuo stipriau laikosi... tiko ir patiko tokia sistema, kol aks nei karto nebuvo nukrites.
 #557379   Arnolka
 01 Bal 2014 21:10
Sveiki,

Norėčiau pasigirti naujais savo gaminiais :grin: Jau 5 metus gaminu graibštus, tai man tapo kaip hobis, naudingas laigo praleidimas ilgais žiemos vakarais. Kiekvienas darbo žingsnis reikalauja kropštaus pasiruošimo, atidžiai atrenkamos ir bandomos medžiagos ir kt. Gaminiams naudoju tik geriausias medžiagas, vandeniu atsparius klijus, suomišką valčių laką, retas, egzotines medienos rūšis, Lankas suklijuotas iš drožto medienos lukšto, taip jam suteikia dideli atsparumą. Paskutinė inovacija tai silikoninis tinklelis. Taip išsprendžiau kablių painiojimosi į tinklą problemą. Visgi gamintojas pabrėžia, kad didžiausias to tinklo privalumas - žuvies tausojimas. Tinklas bemazgis, todėl nežaloja spurdančios jame žuvies.

Na o štai keli mano darba

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Šio metu mano gaminius galima apžiūrėti ir nusipirkti tik Triturus žuklės prekių parduotuvėje Vilniuje, Jasinskio g. 17.

Pirk prekę lietuvišką :gutgut
 #560128   PelkiuSenis
 13 Bal 2014 10:44
Vis kirba mintis del zvejyboje patogesnio krepsio.
Zvejoju vaiksciodamas pakrantemis - tai i zvejyba pasiimu dezute masalu, pagal zvejyba, zinoma peilis, pincetas ir pan. Jei ilgiau tai ir gert su maistu, dazniausiai dedu i per peti krepsi. Bet jis toks minkstas ir susidedi vienaip, veliau randi kitaip viska. Ir norisi kazko patogesnio, masciau apie kokia kietasoni krepsi, su daugiau skyreliu, kiseniu. Dazniausiai zuvi paleidziu, bet zinoma kartais ir namie pasigardziavimui kazkas grizta :) Tai tada ir zuvi nepatogu isidet ir tampytis darosi. Nuo kuprines kaista nugara, kartais giliau neina uzbrist ir masala keiciant nervina landziojimas iki tos kuprines.
Kokius sprendimus jus rade? Gal ka mestelsit idomaus ir bus galima prisitaikyti sau. :)
 #560137   Pfk
 13 Bal 2014 11:08
aš įsigijęs rapala sling bag'ą.
pirkau dėl to, kad su juo patogu keitinėt masalus, ypač jei esi įsibridęs. šonai kieti, talpa pusė velnio, kaina anaiptol ne tragiška. naudota galima iki 100 litų rast, bet aišku jų apyvartoj tokių retai tebūna. minusas mano akim tik vienas - nėra segtuko ant "šleikos", tai reikia per galvą kaip koki megztinį dėtis. o tas šiltesniais ir putlesniais rūbais apsirengus nėra labai patogu. tai planuoju instaliuoti kokį patobulinimą.
o žuvį aš nešiojuosi kaip laukinis - ant šakelės suverta :-D
 #560140   Daugirdas
 13 Bal 2014 12:15
Aš paskutiniu metu naudoju rapala 3-in-1 "setą".
Paveikslėlis
Tikrai gana patogus daiktas. Į krepšį per petį telpa ~5 MEIHO NS3020 dėžutės + papildomi reikalingi daiktai (patogios kišenėlės segtukams, pavadėliams, valui ir pan. O į kuprinę susikišu viską ko gali prireikti bet atsižvelgiant į žūklęs sąlygas lieka mašinoje. Ant kupros dažniausiai būna sling bagas su fotiku (aišku ne rapalos, o spec. vanguard) tad belieka tik krepšys per petį.
 #560141   oli
 13 Bal 2014 12:16
pasidairyk cia- http://www.over-board.ru//
pas mane sitas- http://www.overboard.eu/waterproof-back ... black.html ,na tau gal netiks,nes ant kupros,nu bet man pliusas buvo tas kad galiu nusiemes betkur nutrenkt,nebijodamas kad suslaps vidus,buna atveju kad ir ant vandens pasidejas kaska issijamu is jo jai reikia,nu visokiu varijantu ten yra gal kas tiks...
 #560654   arvydas_
 14 Bal 2014 22:52
Sveiki, gal kas nešiojat tokią Simms'ų liemenę? ( http://www.simmsfishing.com/shop/vests- ... -vest.html )
Kokias dėžutes atitaikėt , kad būtų "toč toč" didžiosioms kišenėms? Gal Jums pavykę kažką būtent tokio rasti?
Nes dabar naudoju Meiho (nerandu atitikmens internete maždaug 145 *100) , bet norėtūsi, kad būtų platesnės 20/30 mm ir ilgesnės 60/70 mm, tilptų papildomai keletas masalų į kiekvieną iš jų.
Gal kažką rekomenduotumėt?
 #563967   SauliusM
 28 Bal 2014 21:12
pas kazkuri is Jasinskio g. Trituruso pardaveju tokia maciau. tik nezinau ar ten asmenine buvo ar pardavimui turejo. gali paklaust uzbeges. sakyk tokia kaip meiho revesible tik biski didesne.
 #563990   martiz-zz
 28 Bal 2014 22:18
PIKE rašė: zvejo instinktas yra tokia,tik kopija,kaina 21lt.vakar pirkau,tik gali paskubet,gal liko kokios 10vnt,savanoriu pr. pre hyper rimi
bet ar dydis tikrai toks? nes tos pigesnes buna ir didesnes :roll:
 #563994   SauliusM
 28 Bal 2014 22:46
martizai, bet anos dydis nuo meiho reversible 145 skiriasi nu taip nezymiai... nu kad visai nezymiai, tai gal tu neieskok subinej viniu?
o jei jau butinai reik keletu mm didesnes tai yra reversible 165
turiu abi, tai galiu papasakot, kokio dydzio plius minus vobleriai i kuria pareina.
i 145 tai be bedu telpa is deepu su dideliais liezuviais pointer 100 DD be bedu ir is paprastu minoskiu rapala husky jerkas 14 cm (va tas tai tip top paga dydi).
 #564001   Vitalijus.R
 29 Bal 2014 05:54
martiz-zz rašė:
PIKE rašė: zvejo instinktas yra tokia,tik kopija,kaina 21lt.vakar pirkau,tik gali paskubet,gal liko kokios 10vnt,savanoriu pr. pre hyper rimi
bet ar dydis tikrai toks? nes tos pigesnes buna ir didesnes :roll:
nezinau,bet nemaza nes telpa i krepsi rapala Sling
 #564477   Tadunce
 30 Bal 2014 15:27
Ant kelių bandžiau ir taip, ir su dildėm drožiau...
Vistiek neužsispaudžia taip, kaip norėčiau, arba apskritai yra sutrupėjusių kabliukų.
 #564593   Tadunce
 01 Geg 2014 09:22
Labai jau kosminė kaina gaunasi - vos ne 4 lt už kabliuką :)
Reiks bandyt toliau su replytėm žaist, jei tokie pasirinkimai..

O kur muselininkai riša ant trišakių muses, netiktų?
 #564605   martiz-zz
 01 Geg 2014 11:14
Tadunce rašė:Labai jau kosminė kaina gaunasi - vos ne 4 lt už kabliuką :)
Reiks bandyt toliau su replytėm žaist, jei tokie pasirinkimai..

O kur muselininkai riša ant trišakių muses, netiktų?
nebent tie trisakiai kur trubkem naudojami, ne tie ant kuriu risama. bet barb nemanau, kad kaina bus mazesne :roll:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 33
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė