na jo, iki bičių kaip diena ir naktis, bet atrodo fainei 

Donis rašė:Truputis vaišių šapalui,meknei,upėtakiui.
Bičių dūzgė![]()
O is ko kunas padarytas? Jos spiningu ar muselinei skirtos?Donis rašė:Truputis vaišių šapalui,meknei,upėtakiui.
Bičių dūzgė![]()
Jei pats kaip pasirases esi Kaune - tai i Salmolita (Jonavos g.) uzeik, ten rasi visokiu.Daugirdas rašė:O gal ne paslaptis iš kur perki? Turiu kelis, kuriems lydekos veizolus išbadėBūt gerai pagydyti.
Jai kelis, tai ir čia parduotuvėse yra, jei daugiau reikia, tai verta siūstis, aš siunčiausi iš http://www.aliexpress.com/store/group/5 ... 46889.htmlDaugirdas rašė:O gal ne paslaptis iš kur perki? Turiu kelis, kuriems lydekos veizolus išbadėBūt gerai pagydyti.
Neturiu aš liepos, tai nereikėjo ir rinktis.Tupikas rašė:PRobe, o liepos nesirinkai mazyliam del mazesnio pludrumo?
Žinoma, kad įmanoma.Tupikas rašė: Ar imanoma is tokio kalibro vobleriuku islauzt plaukianti gerai dirbanti darant is liepos?
Palauk,ismoks sunus slapia musele rimtai gaudyti,ar vabala su sirse pravesti kaip reikia pro gera špala,dydziai stiprokai padidesRapolas rašė:egiduks, Donis muselinei daro, pernai buvau sūnui nupirkęs (museline susidomėjo :D)visą komplektą, tai ant širšių su šapaliecais mane į vienus vartus "darė" (aš su vobleriukais, sūnus su širšėm), tiesa, pagal dydžius lyginant, ant vobleriukų didesnius pagavau, bet pagal bendrą svorį- tai vieni vartai;)
Ir aš mielai prisijungčiau, ir skaidrių ir baltų propionato granulių po kokį pokąsenamadis rašė:Sveiki ,auksarankiai . Gal kas siųstis žadat propionatą , mielai prisijungčiau.?
PRobePRobe rašė:Balza 40mm. 4g. skęstantys
Ta prasme kai kepsiu, tai biški padegintiRapolas rašė: dar kokį tamsesnį galėtum "iškept" )