kaip lakunas, nu normalus, bet nieko ypatingo. tuo poziuriu tai nuo MOAB'o tikrai gauna i kaulus.Kipas rašė:o sitas geras ''lakunas''?SauliusM rašė: ima flit 120 man zymiai labiau patiko
kaip lakunas, nu normalus, bet nieko ypatingo. tuo poziuriu tai nuo MOAB'o tikrai gauna i kaulus.Kipas rašė:o sitas geras ''lakunas''?SauliusM rašė: ima flit 120 man zymiai labiau patiko
Sitie tikrai ne viena lydeka prazudemantasspecnaz rašė:Kokios spalvos labiausiai pasisekusios Zipbaits Orbit 110?
Na kaune pas broliukus tikrai ju yra...zipu nemaza gama jie turiramzis rašė:Na pas mus Telsiuos tai nera, tai klausiu kur realiose gal kas uzmate, nes kazkur vaziuot vien del ieskojimo nera laiko.
ghost minnow ir tiger perch. arba T-rock ir MS american shad.Fuksas rašė:Ziurinejuos LC 100 SP isigyti. Perziurejus ju spalvine gama lengvas sokas![]()
Gal galetumete uzvest ant kelio parasydami savo pointeriu kibiausias spalvas: viena naturalia ir viena kislotna.
Dekui
Ghost minnowSauliusM rašė:ghost minnow ir tiger perch. arba T-rock ir MS american shad.Fuksas rašė:Ziurinejuos LC 100 SP isigyti. Perziurejus ju spalvine gama lengvas sokas![]()
Gal galetumete uzvest ant kelio parasydami savo pointeriu kibiausias spalvas: viena naturalia ir viena kislotna.
Dekui
Seniau imanoma buvo nusidereti iki 60Lt, kiek girdejau dabar jau tik iki 65lt nuleidzia.mantasspecnaz rašė:o tiksliau galima?:
dabar galvoju reikia man tokio LC ar vizgi sitas MB pakankamai panasus?Menke rašė:
Ghost minnow
sp galima leciau pravesti, ir svarbiausia - daryti ilgas pauzes. O kai siltesnis vanduo ir zuvis aktyvesne, kur negilu, gerai eina ir neskestantys, ir priesingai, kur srove ar giliau galima gerai su skestanciais. Nors man pavasari patinka mazas skestantis rigge http://www.ebay.com/itm/Zipbaits-Rigge- ... 1e899dd56d. Tiesa, kai kurie skestantys voblos kai skesta linguoja i sonus tuo irgi viliodamos, ant tokiu dar negaudziau,Rolas rašė:Turiu dar vieną tokį globalųklausimą gerb. kolegos. Pas mane, tikriausiai 90 proc. visų voblerių yra SP. O koks pas jus, vertinant procentais SP vs F ? Ar aš čia vienas tik į tokius kraštutinumus pasinešęs?