Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Nuotraukos gamtos temomis, laimikių nuotraukos, fotoreportažai, video
 #552464   Tegunas
 16 Kov 2014 16:46
Wytux rašė:Andriau, o is kur muzika imi ? stovo nenaudoji ?
muzika indėnų, stovą retai, nes daugiausi būnu vienas ir nėra saugu čia su kamera reklamuotis :(
 #552603   Agis
 17 Kov 2014 09:24
Sutikim, kad jeigu nesvarbi būtų kitų nuomonė, mes netgi netalpintum tų filmukų ir nenumetinėtume nuorodų.Tiesiog tą vaizdą kiekvienas matom skirtingai, o komentarai padeda labiau "pritraukti" viską prie vartotojiškos nuomonės.Vieni siekia to, kiti ne, tačiau manau, kad kiekvienas filmuotojas/montuotojas siekia tobulo produkto.Vieni dalijasi to siekimo etapais, kiti tiesiog išmeta jau kelis metus kurtą produktą "nuslėpdami" savo tobulėjimą.Tik filmuojantys žino, kaip yra sudėtinga ir pažvejoti, ir nufilminti, ir nenuskandinti įrangos plius dar laiku suspėti ištraukti žuvį.Nemažiau pastangų prireikia ir atrasti tą akiai mielą vaizdą, negana to, dar ir sulipdyti taip, kad viskas šauniai atrodytų.Kartais iš poros valandų medžiagos nėra ką parodyti Tautai : tai cigarietos voliojasi, tai "energetinio" gėralo pakuotė už vaizduojamo objekto stovi/guli :lol: Aš asmeniškai sveikinu kiekvieną video darbą ir nepastatau geresnį prieš blogesnį, nes tai visišksi skirtingi kūrimo etapai, visiškai skirtingi žmonių supratimai.Manau taikliau vertinti padėtų prisiminimas, kad vieni visa tai daro patys, kiti tik pozuoja, tam, kad viskas gautųsi gražiai, atidyuodami tą darbą profesionalams arba tiems, kurių hobis yra išimtinai filmavimas.Man tinka visi filmukai, tiesiog vienus peržiūriu, kitus peržiūriu iki pusės, trečius žiūriu, žiūriu ir dar prisiminus pažiūriu :lol: Savo paistaliojimus norėčiau pabaigti gana gruboku liaudišku palyginimu.Amžinatilsį mano uošvis sakydavo : Kiekvienas vyras kulę skirtingai laiko myšdamas, o tu nori, kad darbą nudirbtų visi vienodai.

p.s. tema juk nesivadina "Forumiečių video reportažai apie žvejybą" tai manau ir vaizdai be žvejybos ar žuvies turi teisę į Jūsų komentarus ;-)
 #553117   ledenis
 18 Kov 2014 15:05
Agis rašė:
arabas rašė:
Super :gutgut Man patiko. Varyk toliau taip!
Tai gal ir šitas sueis, čia kaip sako Tegunas dėl aritmetikos :lol: Kaip jam upelio tėkmė ramina širdį, taip man jūros vaizdai pakelia nuotaiką ir viltį, kad visai netrukus vaizdai bus nearitmetiniai :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=n6XIQdS ... MtWwvOqh8w
Prie tavo tokio ramaus pajurio vaizdelio reiktu dar kaskur ir toki prisekti pajurio vaizdeli :)

http://www.youtube.com/watch?v=nPO8P_27-ds
 #553551   Ovidijus
 19 Kov 2014 20:16
Agis liux ;uolrait :gutgut Malonu pamatyti savo uosvijos vaizdus. :gutgut :) Beja to bebro pagriauzto medzio neber. Neatlaike vetru, ant kelio uzvirto. :)
 #557111   Agis
 01 Bal 2014 08:43
Taigi čia tik žmogaus žvejybinės akimirkos, jis juk nerašo, jog reikia taip ar anaip žvejoti :lol: Manau dauguma žvejų gaudo pagal savo galimybes ypatingai pavasarį, kai plėšrūnai "uždaryti"Ne kiekvienas komplektuoja įrangą pagal telkinį ir keletai žvejybų ne kiekvienas perkasi balonines, o pritaiko tai ką turi, bandydamas iš to kažką išpešti ir parodyti kaip jam tai pavyko ;-)
Tegunai, nebandei naudoti polirizacinį filtrą nuo saulės atšvaistų?
 #557284   Tegunas
 01 Bal 2014 17:14
Slankiojančią plūdę naudoti pradėjau kažkur tai prieš 40 metų :grin: Niekas tokios, bent jau aš nesutikau, neturėjo; net gi šaipėsi - toks buvo jų supratimas. Ji tiko dėl tikslesnio pakirtimo, o ne dėl tolesnio užmetimo; kas dabar yra naudojama. Apie baloninę ir ultra dar bus filmukai; dar tikiuosi suspėti, nes labai stipriai duris baladoja muselinė '''bum .
Bet aš upėtakius pradedu meškerioti, kai jie tampa tikri upėtakiai, tikri kovotojai. Tai įvyksta dvi savaitės po varlyno. O patys galingiausi - po lašalyno ''plot
 #557288   Tegunas
 01 Bal 2014 17:18
Tegunai, nebandei naudoti polirizacinį filtrą nuo saulės atšvaistų?
Įdomu, o kaip jį pritvirtinti prie mano kameros objektyvo(HDR-GW66VE)?
 #557427   Dziedas
 02 Bal 2014 07:42
O aš slankiojančią plūdę naudoti pradėjau nuo 1981m. Kaip perskaičiau N.B.Lopatino knyga "Секреты успеха".Gaminau pats iš putos arba kamščio ir bambuko. Po to vietoj bambuko buvo pagaliukai nuo Čupa čiups. Tai buvo žingsnis i prieki. O tokiu būdu upėse gaudo....
http://gorek-gliny.pl/?p=6514
 #557428   Agis
 02 Bal 2014 07:43
JO šitai nieko iš papildomų priedų apart batarkių nerasi.Galvojau, kad kažkas panašaus kaip GoProškei yra, nu tipo dangtelis su filtru, bet pagooglines nieko neradau.Mobilumas ir patogumas kartais turi savų minusų.
 #559932   SKYLINE
 11 Bal 2014 20:10
blemba slidi velnias :) zinau dabar paziurejus ta video, iskyla klausimas kodel nejemiau uz tu kietesniu vietu ...nu bet cia susijaudinimas buvo :-D
 #560687   Agis
 15 Bal 2014 07:40
Visai smagiai sužiūrėjau, girdėdamas už kadro pažystamus balsus :lol: Žinoma, norėtųsi daugiau veiksmo, bet suprantu, kad einant paskui arba prieš varžybų dalyvius gali ir į kuprą gauti :-D čia ne donkininkai ant taburetės, kurių veiksmus gali su štatyvu filminti :lol:
 #562232   Dziedas
 21 Bal 2014 08:20
Nors ir nepatinka turkiška muzika,(žmona kasdien žiuri filmą per LNK :-D ,,,,begu iš namu) filmukas :gutgut
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 36
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė