Va tik apie šapalus parašiau, atėjo klientas su karkvabaliu ant megztinio.. Sakyčiau ankstyvi. Dar neteko kovo mėn matyt karkvabalių 

A fish is too valuable to catch only once!
ta hickory, kur vos didesnis ne baby, tai be bedu su multiku metau.Evaldas Z rašė:Jo, sitas crackjackas (ir dar natural yamame) mano pagrindinis ginklas pirmose pavasarinese zuklese. O vat kuo buvau maloniai nustebintas paskutinej zukle, tai kaip baby hickori gerai metasi. Nesitikejau kazkaip is tokio burbuliuko
Isivaizduokit situacija. Randat saldytuve baltos misraines ir nei kaledos anei velykos. Ka, nevalgot? Aisku valgot. Taip gal ir sapalas, pamato karkvabali pavasari, dziaugiasi ir valgoTadunce rašė:Va tik apie šapalus parašiau, atėjo klientas su karkvabaliu ant megztinio.. Sakyčiau ankstyvi. Dar neteko kovo mėn matyt karkvabalių
Pavasari taip, veliau ir mazesnius naudoju.Marka rašė:Evaldai 48 jackus renkies sapalui?
Tai vat galvoju ir as ju daugiau uzsiveist skirtingu nerimu ir dydziuSauliusM rašė:ta hickory, kur vos didesnis ne baby, tai be bedu su multiku metau.
bet jei atvirai, tai eseriu jie man sugaude gerokai daugiau nei sapalu....Evaldas Z rašė:Tai vat galvoju ir as ju daugiau uzsiveist skirtingu nerimu ir dydziuSauliusM rašė:ta hickory, kur vos didesnis ne baby, tai be bedu su multiku metau.
aš irgi bandau tikslingai Nemuno šapalams pasiruošt ir kaip tik šiandien iki brolių lėksiu, kanabuna be kalbų ir natural yamame čiupsiu (ačiū Evaldui už foto su laimikiaisshelwius rašė:O aš Nemune ir Nery jack'us 58 naudoju, nors ir 48 liuks
Pasimokiau ir as kazkuri pavasari, kai visur aplaksciau ir negavau, tai kai atsirado, jamiau tris iskart ir dar cheerfulu pora tos spalvos, tai ramus dabarshelwius rašė:Kaune kanabun tai cher gausi
Rapolas rašė:Aurumasmatomai, jau kyla į paviršių ant čiubikų ir panašių :D
Prieš geras tris savaites (kai dar ledai buvo pakraščiuose) ėmė tik gyliuose, beveik nuo dugno.. va, sūnaus pagautas viens partizans (kovo 5)![]()
Man geriausiai vos ne per pietus, kuomet saulutė šviečMarka rašė:o paros laikas pavasarį turi įtakos?
su pravedimu jokių blatnybių... turbut primityviau ir nebūna, lėti prasukimai, lėti atleidimai, gan ilgi užlaikymai vienoj vietoje.Marka rašė:Liuks laimikiai, papasakok daugiau, kokiose vietose kibo, koks pravedimas, apie pačius voblerius ką griebė o į ką žiūrėt nenorėjo
Mūša Joniškio r.justuxxxxxx rašė:Levuo turbut?
kad būčiau turėjęs ka jiems giliau nuleist tai nebūčiau nei jų nei savęs kamavęs su taip paviršinukaisRapolas rašė:Aurumasmatomai, jau kyla į paviršių ant čiubikų ir panašių :D
Žinok, labai tiksliai nepasakysiu, bet šitie Daiwos vobleriai buvo pirkti Romadoj lašiams iš duobių pakelt, neria >2.5m tai tiksliai, tiesa sūnus persidažė pagal raudonos žuvies apetitą, bet va- vietoj jos ans šapalaičius gaudo;) greičiausiai bus arba scouteris arba mega skauteris, toks ale krank-as ale fat-as, metasi super ir rausiasi į dugną super, akmenynuose gerai kai su nosim (liežuvėliu:D) reik prabarškint akmenukus5imas rašė:... cia kokios firmos ir modelio bei gramaturos vobleriukas ?
Tuo ir skiriasi, kad vieni plaukia, o kiti skęstaShimanas rašė:O srovėj geriau skęstantys ir plaukiantys vobleriai? Ir koks tarp jų skirtumas? Ačiū už pagalba