Šiandien nuo betonkės jau aiškiai atšutęs.Vitolis rašė:O ledas da tikrai žvejojamas. Nuo betonkės, tai net neatšutęs beveik.

Jei neima žuvys- ima žvejai.
Šiandien nuo betonkės jau aiškiai atšutęs.Vitolis rašė:O ledas da tikrai žvejojamas. Nuo betonkės, tai net neatšutęs beveik.
Dar po savaitės nerasi visaiedmundaxx rašė:Šiandien nuo betonkės jau aiškiai atšutęs.Vitolis rašė:O ledas da tikrai žvejojamas. Nuo betonkės, tai net neatšutęs beveik.
Negalima, dometasi praejusi velyva rudeni. Leidimas butinas, kolonelej parduodamas.Netyras rašė:Bratkos , kas galit pasakyt kupiskio mariose su benzininiu varikliu galima plaukiot ar ne?Prie to pacio,ar reikalingas papildomas leidimas be metinio .? Is anksto dekavoju.
Arba žūklės parduotuvėj Gedimino g. KupiškyjeUlafas rašė:Negalima, dometasi praejusi velyva rudeni. Leidimas butinas, kolonelej parduodamas.Netyras rašė:Bratkos , kas galit pasakyt kupiskio mariose su benzininiu varikliu galima plaukiot ar ne?Prie to pacio,ar reikalingas papildomas leidimas be metinio .? Is anksto dekavoju.
Ir aš norėjau sužinot ar Vainiūniškį nuo tiltų Aukšlių da nein pagaut?tukasG rašė:Gal jau kas nors Mituvoj bandėt?
Jei gerai pamenu, kai ėjo kalbos, kad vėgėliukais žuvino, lyg ir minima buvo, kad įleidinėjo lervutes. Jei taip, tai koks ten jų išgyvenamumas tegali būt prie tokios sterkų populiacijos. Gal ir išliko kažkiek, bet daug tai tikrai nebus, na nebent pagausėtų kažkada ateity, kai prigijusios neršt pradės.Vitolis rašė:ar jų ten tiek neleido, kiek buvo rašyta, ar jos paprasčiausiai neprigijo. Nors, jei matė, tai gal ir yra.....
aiškinu- sėdi tu kelmyne su savo 2,5 Aj, spoksai į echolotą, džigauji, tikiesi starkioko. Saulutė kaitina, nekimba jau daugiau nei 2val.Vitolis rašė:
Bet tada man durnam liko neaišku. O tai jei mano motoras tik 2,5 Aj, tai man negalima??? Nes leistina tik nuo 11Ag.
dagys rašė:aiškinu- sėdi tu kelmyne su savo 2,5 Aj, spoksai į echolotą, džigauji, tikiesi starkioko. Saulutė kaitina, nekimba jau daugiau nei 2val.Vitolis rašė:
Bet tada man durnam liko neaišku. O tai jei mano motoras tik 2,5 Aj, tai man negalima??? Nes leistina tik nuo 11Ag.
Mintys kažkur nuklysta, echolotas ima piešt kadais mylėtų mergų siluetus. Lyg per miegus girdi vis garsėjantį burzgimą. Tai žemėtvarkos sk. vedėjas lekia į svečius pas ex. kolūkio pirmininką, pasikinkęs 150Aj. Susivokęs trukteli savo niekingus 2,5kumelius už uodegos- matoras užsiveda, bet jau vėlu-banga apverčia valtį ,o diedas tai be liemenės...
O štai su 11 ar daugiau kumelių dar turėtum šansų.
Taip kad įstatymas logiškas, humaniškas ir sukurtas eilinių žmonių, o ypač pensininkų labui.
Sakyt Ačiu Nerijui reikia ,kad rūpinasi sodros klientų saugumuVitolis rašė:dagys rašė:aiškinu- sėdi tu kelmyne su savo 2,5 Aj, spoksai į echolotą, džigauji, tikiesi starkioko. Saulutė kaitina, nekimba jau daugiau nei 2val.Vitolis rašė:
Mintys kažkur nuklysta, echolotas ima piešt kadais mylėtų mergų siluetus. Lyg per miegus girdi vis garsėjantį burzgimą. Tai žemėtvarkos sk. vedėjas lekia į svečius pas ex. kolūkio pirmininką, pasikinkęs 150Aj. Susivokęs trukteli savo niekingus 2,5kumelius už uodegos- matoras užsiveda, bet jau vėlu-banga apverčia valtį ,o diedas tai be liemenės...
O štai su 11 ar daugiau kumelių dar turėtum šansų.
Taip kad įstatymas logiškas, humaniškas ir sukurtas eilinių žmonių, o ypač pensininkų labui.![]()
Nemirtingas Nerijau esi.
O su jumoro jausmu kažkam tiksliai striuka
Drąsiai. Kazkoks klerkas dundukas parašė, tai patalpinau. Plaukiok spakeinasNetyras rašė:Chebra ,gana pizdavotis ,parasykit ar galima su maziau a/g ,nu cia dlia osobo tupych