tukasG rašė:Bobi, buvau kažkada čia diskusijose minėjęs internete skaitytas analitikų įžvalgas, kaip skandinavai ir lenkai sparčiai ginkluojasi atsakydami į tokius pačius Rusijos veiksmus. Pamenu, dar Pensininkas tada mane paranojiku išvadino. Gal ir vėliau nei prieš metus tos kalbos buvo, bet internete jau apie tai skaitinėjau tikrai gerokai seniau nei prieš metus. Tiesiog į tokias įžvalgas viešoji nuomonė atsainiai reagavo.
na, kad paranojiku išvadino, tai pamenu, tik dėl ko išvadino, tai nelabai prisimenu... O panašiais epitetais jis dažnai apdalina, reik nereik, ir ne tave vieną

Paranpojikas, tai čia labai jau švelniai, pagrindinis jo epitetas būna- piderastas, gamasiekas ir pn
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kažkaip toptelėjo tokia mintis, jei ukrainiečiams, tarkim, būtų pasiųlyta viską grąžint į tą padėtį kokia buvo prieš mėnesį-du, bet be Maidano... Kaip manot, ką jie pasirinktų?
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.