Niekam nelinkiu draugų brekų...

Geriausiai kibo ant mankes su cesnaku , ant dziko prasciau , ant kukuruzo isvis beveik neeme , su matylium terliotis visiska nesamone .baduna rašė:Leksim antrdieni I minge su draugais. Tai sakot ant dziku kibo geriausiai o kaip ant teslos ar mankes nebandet
Blogesni/geresni rezultatai gaudant fideriu ar plūdine tiesiogiai priklauso nuo gaudančiojo tuo būdu meistriškumo..nekitoksiras rašė:Sekmadieni ,gaudem minijoj ir nepasakyčiau kad fyderiu geriau gaudesi.Aš visa diena gaudziau plūdine ir galiu pasakyt kad daugiau pagavau nei draugas su dviem fyderiais ,be to man ir stambesnes daugiau pasitaikė.Masalas manke padazyta oranzine spalva, po pietu ėmė ir balta.
As parasiau, kad kiek as asmeniskai maciau ( kas salia gaude su pludinem) ir pats su feederiu gaudziau, tai geriau zmones gaude su feederiais, o kad ten kazkur kazkas gaude su plude geriau as nieko ir nesakau, visko gali buti ir nuo vietos priklauso....nekitoksiras rašė:Sekmadieni ,gaudem minijoj ir nepasakyčiau kad fyderiu geriau gaudesi.Aš visa diena gaudziau plūdine ir galiu pasakyt kad daugiau pagavau nei draugas su dviem fyderiais ,be to man ir stambesnes daugiau pasitaikė.Masalas manke padazyta oranzine spalva, po pietu ėmė ir balta.
Mes irgi buvom kovo 11d. Kaimo ribose prie tiltuko. Buvom keturiese, visi pagavom po leistina normą. Kibo geriau ant plūdės. Masalas kukurūzas, perlinė kruopa.baduna rašė:buvom minges kaime vakar kovo 11 tai kibimas nekoks zvejojau su feederiu ir pludine bandem vos 2,5 kg pagavau isbandem ivairiausius masalas pagavom ant pludines pora stintu speju kad stinta pradejo eit tai ir kibimas prastas. nes vienas vyrukas jau grynai zvejojo su stintinem sistemelem ir viena kita jau trauke.
Nepamirsk meskeriu ir masalu, o jei imsi feederi, plude ar donke tai ir pasaro isimesk.badjo rašė:Sveiki,planuoju pirma karta važiuoti prie Minijos upės,chebra kokių nors esminiu patarimų mestelkite. Išanksto dėkoju.