supratau.Rapala rašė:tai bolonke as jau turiu juk rasiau, todel db ir noriu kito koto butent ezerams,kad eini prie upes pasiemi viena,vaziuoji prie ezero pasimi kita ir nereikia sistemu perisinet ka tekdavo daryt iki siol.
supratau.Rapala rašė:tai bolonke as jau turiu juk rasiau, todel db ir noriu kito koto butent ezerams,kad eini prie upes pasiemi viena,vaziuoji prie ezero pasimi kita ir nereikia sistemu perisinet ka tekdavo daryt iki siol.
risk is tokio paties storio valo, kuri naudosi kaip pagrindini vala ir dek koki maza rutuliuka su skylute,bet kad tas stopmazgis nepralystu pro jo skylute (zukles pard. pardavineja juos su stopmazgiais is siulu), storesnio pagrindinio nei 0.2mm tikriausiai nenaudosi...?Rapala rašė:Nusipirkau internetu shimano catanta bx tele match 3,9 m ilgio ir 5-20 gramu testo riba. Kotas rankoje smagus bet nzn kokius stopmazgius reikes ten jam rist,kilputes tokios mazytes...
manau buna kiek vienoje zukles parduotuveje tokiu dalykeliu, bet vot su ju dyziais gali buti sunkumu,nes as pats tik vienoje pardeje radau labai mazu, o tai buvo Romadoje....Rapala rašė:Robas dekui,reikes zukles pardej pasiteirauti jeigu bus tai ka tu siuliai,varenoj gyvenu tai ten daug ko nebuna seip lyginant su kitais miestais...
kuo daugiau ziedeliu, tuo matchas geresnis, jei juos padarytu didelius, tai koto svoris padidetu, o juk visi pamise ant meskeriu ir riciu svoriu, del keliu gramu svaigsta....Rapala rašė:bet tai irgi keistokai gamina tuos matchus kai kuriuos, padarytu normalaus dydzio tuos ziedus kaip paprastuose teleskopuose ir vargo nebutu...
Browning.Ramekas rašė:Tai gal galima butu suzinoti koto pavadinima. Mane sudomino toks kotelis.
Keturženkliu skaičiumi nors gal sugebėtum nupirkti ir kitokia kaina - nesiimu spręstiWytux rašė:Nu gal yra tokiu kuriems ir ne esme, o vat man klausimas ant kiek palengvintu mano kisene....Raupsuotas rašė:Ne kainoje esmė, o tame, kad super lengvas