bet,ta teisinga mazga uzrist,tai man problemaedmundaxx rašė:Pats irgi bijojau dėl mazgo per žiedus, kol neišbandžiau. Iš įsitikinau, kad 0 reikšmės.

bet,ta teisinga mazga uzrist,tai man problemaedmundaxx rašė:Pats irgi bijojau dėl mazgo per žiedus, kol neišbandžiau. Iš įsitikinau, kad 0 reikšmės.
jo sitas zaraza,negaliu ismoktedmundaxx rašė:Dar mintinai pilnai ne visada atsimenu, bet iki sezono atsiminsiu.![]()
geltona spalva,pintukas?ar nera skirtumo?Vitolis rašė:Naudodavau įvairius mazgus. Bet jau kelinti metai, sujungiant pintuką su FC, naudoju šitą. Niekada nėr padvedęs ir per žiedelius eina švilpdamashttp://www.youtube.com/watch?v=pvSxEUAimXU
Čia dar aiškiau parodo. Tik mazgas prieš užveržiant reik paseilint.http://www.youtube.com/watch?v=TPooDUIPXnQ
Jo o paskui (na prieblandoj) laiks nuo laiko vis pakrikštiji tulpę tuo suktukushelwius rašė:fc pas mane apie 40cm, o rišu per suktuką
Gal nenusipezėk ką. Tiek metų taip rišu ir jokio kliuvimo nėr. Pabandyk jau nors ,o ne paneik dar nebandęs.edmundaxx rašė:Pabandyk tu FC taip prisukt,netilps mazgas per žiedus.
Jei jau dedi sukrę ar vartiklę, tai atatinkamai žinoma ir suktuką. bet tai darau visad gale valo ir dedu dvigubą suktuką jei su FC. Kartais net trigubą. Bet jokiu būdu ne tarp pintalo ir fluorikoRapolas rašė:Aš irgi naudoju suktuką (tarp pinto ir FC) ir apie 40-50cm FC, nes mėgstu vartikles (ne tik amžinai:D voblerius) patampyt, dar kartais ir sukrę kokią retkarčiais pratraukt, tai jei jungt pintą su FC tiesiai, tai valas būtų pastoviai susuktas, nepadėtų nei suktukas su karabinu pačiam gale
Jis pakomentavo atvirkstini mazgo risima, kai ne pinta ant FC vynioji, o atvirksciaiVitolis rašė:Gal nenusipezėk ką.
Rišu pvz.prie Unitika 0,6 FC 0,18 gaudant su UL. Jokio diskamforto nejaučiu. Nieks man nekliūna. (nebent nepatogiai atsisėdu, tai kartais prispaudžiuEvaldas Z rašė:Jis pakomentavo atvirkstini mazgo risima, kai ne pinta ant FC vynioji, o atvirksciaiVitolis rašė:Gal nenusipezėk ką.![]()
O tavo, Vitoli, mazgas tinka ir plonam fc su plonu pintu rist ? Nes as tai irgi per suktuka jungiu, nes tinginys esu ir mazgu sudetingu nemegstu, o suktukas man nemaisobet gal pagaliau pakeisiu savo iprocius
Neblogas komplektėlis: senelė, mamytė ir dukrelė (kaip matrioškos ant skirtingų lentynų)Vitolis rašė:Paruošti atakai paskutiniai atkeliavę dėžėn
Spalvų tai reik visokių. Aš už tai. Bet daugiau mėgstu natūr. Nežinau kaip tie, kuriuos mėginu suvyliotzanelis rašė:tik va kosadaka ju sp niekaip nepadaro...matyt per sudetinga technologija, o virsutinis komplektukas laaabai gerulis...as savo bijociau net fotkint, nes prakeiktu visi, sakytu kam man tiek tu spalvu
P.S. tas depsas sp ar F?
tai jei kosadaka dar šitą padarytų taip tiksliai kaip O.S.P ,tai kas tas rudras pirktų tuometzanelis rašė:tik va kosadaka ju sp niekaip nepadaro...
Papasakok, ką (kokią žuvią), kur (srovėj ar stovinčiam vundeny :D) ir kaip.. ruošies gaudyt ir pagal kokius kriterijus spalvas pasirinkai, tuomet gal ir pabandysime spėt- pasiteisins ar neviktaz rašė:Atsinaujinimas prieš sezoną. kaip manot, pasiteisins?![]()
orbitas labai jau juodas nuotraukoje gavos
Rapolas rašė:Papasakok, ką (kokią žuvią), kur (srovėj ar stovinčiam vundeny :D) ir kaip.. ruošies gaudyt ir pagal kokius kriterijus spalvas pasirinkai, tuomet gal ir pabandysime spėt- pasiteisins ar neviktaz rašė:Atsinaujinimas prieš sezoną. kaip manot, pasiteisins?![]()
orbitas labai jau juodas nuotraukoje gavos