Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #531675   Agis
 20 Gru 2013 09:55
Čia vienam iš paskutinių Fadejevo filmukų eina suprasti, kad be perlovkės ir žirnių kemšamų į šėryklą nieka gera nebus, tik šušara :-D matyt rėmėjų pašarai baigėsi, o žvejot ir pagaut norisi :lol:
 #531985   Rapala
 22 Gru 2013 08:32
Sveiki,pasakykit man nepatyrusiam pradedanciajam dugnines-pludines asui :D(daugiausia gaudau spiningu),ar jaukai maiseliuose turi kazkoky tai galiojimo laika?Niekur nematau parasyta.Nusipirkau dar sio rudenio gale po keleta zieminiu sensas ir traper jauku saltam vandeniu,tu kur jau tipo paruosti zvejybai buna ir nei drekinti nereikia,bet va naudosiu juos tik pavasary kai ledu nebebus tai dabar nerimauju ar nesuges jie man iki to laiko?:D
 #531996   Rapala
 22 Gru 2013 11:48
supratau,dekui uz atsakyma:).Bet seip tai nelogiska kad neraso,juk beveik viskas turi galiojimo laika,o jie jo nenurodo,tai kita karta is parduotuves gali nusipirkti jauko kur jis jau gali buti koks pagedes..Ka daro gaminio kokybes kontroles instuticijos po galais :D.
 #531998   Ramekas
 22 Gru 2013 12:11
Bratka rašė:Ne kliju,o reiks siek tiek padrekinti,susaldytas pasaras issauseja.
Nu ne Bratka, jau jaukas praranda lipnumo savybes, kad ir kiek drekinsi, nebeturi lipnumo. Sita jau pastebejau ne viena karta. Nesneku apie profesionalius jaukus, kur pakuote 20lt + kainuoja, gal jie ir islaiko ta lipnuma nezinau nenaudoju tokiu, bet tokie kaip timarai, traperiai, mondiall ir tt. yra isbandyta.
 #532005   Ramekas
 22 Gru 2013 12:50
Nezinau kaip del zieminiu jauku, bet vasarinius palieku ziemoti garaze, sudedu i pelems nepasiekemas vietas, o laikui atejus, kada man ju reikia pasiimu ir sunaudoju. Nesu pastebejas, kad kas nors negero butu atsitike.
 #544487   Svedas
 11 Vas 2014 23:06
Gal kas zinot kokia internetine parduotuve, kur pasarus pardavineja ir i Svedus siustu gal kas netycia zinos :
:?: Nes paprostose reikmenu parduotuvese nerandu nors tu ka '''bum
 #544670   Svedas
 12 Vas 2014 18:01
Skridžas rašė:O aš žinau furista kuris pats mėgėjas meškeroti ir dažnai i švedus važiuotoja labai draugiškas manau susitartum atveštu...
Svedija, nemaza tai idomu per kur jis vaziuoja :) As netoli norgu sienos, jei pro ten lekia gal ir susiekciau :ruko

Agis, tame ir yra esme, kad retas atvejis atrasi tu jauku..Kiek ziurejau internete pas svedus, pasirinkimas is 5 pakiu tai ka ten nusipirksi 'viarkt

Wytux, PM parasiau.
 #544982   vava
 13 Vas 2014 18:07
Wytux rašė:Bijau pameluot nepasiziurejas, bet y Svedus iki 30 kg su kurjeriu apie 70,- lt + PVM....
netikiu. visai neseniai uzklausinejau del siuntos nugabenimo i Svedija. Svoris apie 7kg, bet turis didokas (na, tokia deze, kad kuprine didele tilptu). Tai maziausia kaina buvo 80lt. Jei siustum 30kg, kainuotu apie 300lt
 #544987   Wytux
 13 Vas 2014 18:43
Verciat mane krapstytis poperiuosna ..... uz 300,- tau jau jevropalete turbut vaziuotu .....
Turis neturi jokios reiksmes jei telpa i situos parametrus : "Pakuotės kraštinių perimetras (plotis*2 + aukštis*2 + ilgis) negali viršyti 300 cm. Pakuotės ilgis negali viršyti 200 cm., aukštis 80 cm. plotis 60 cm. "
Svoris iki 50 kg.
Toliau ....kainos skirtumas tarp siuntinio 5 kg ir siuntinio 30 kg - 5.1 jevro- kitaip tariant neiseinant is parametru geriau sukraut i didele deze daug mazu, nei atskirai mazas siuntinet :-D Siuntos kaina konkreciai i Svedus 30 kg siuntinio - 21.6 jevro, i Norgus - 20.50 jievro. Plius prie kainos pliusuoja keliolika procentu kuro mokestis, plius PVM(eiliniams mirtingiesiems). Nezinau tixliai ar y pati paskutini ir geriausia kaininka ziuriu, bet bendram vaizdui manau uztex.....
 #545044   Svedas
 13 Vas 2014 22:43
Nu, nepigiai vyrai nepigiai :lol: Reiks, ieskoti pas svedus vis dar ;uolrait O kaip is Ebay perkant is londono, kiek su siuntimu kazin kaina panasi iseitu :ks>
 #545050   vava
 13 Vas 2014 23:10
Wytux rašė:Verciat mane krapstytis poperiuosna ..... uz 300,- tau jau jevropalete turbut vaziuotu .....
Turis neturi jokios reiksmes jei telpa i situos parametrus : "Pakuotės kraštinių perimetras (plotis*2 + aukštis*2 + ilgis) negali viršyti 300 cm. Pakuotės ilgis negali viršyti 200 cm., aukštis 80 cm. plotis 60 cm. "
Svoris iki 50 kg.
Toliau ....kainos skirtumas tarp siuntinio 5 kg ir siuntinio 30 kg - 5.1 jevro- kitaip tariant neiseinant is parametru geriau sukraut i didele deze daug mazu, nei atskirai mazas siuntinet :-D Siuntos kaina konkreciai i Svedus 30 kg siuntinio - 21.6 jevro, i Norgus - 20.50 jievro. Plius prie kainos pliusuoja keliolika procentu kuro mokestis, plius PVM(eiliniams mirtingiesiems). Nezinau tixliai ar y pati paskutini ir geriausia kaininka ziuriu, bet bendram vaizdui manau uztex.....
kas vezejas ir kokie terminai?
nes as ziurejau Lietuvos pasta, DPD, Cargobus
 #545258   Guru
 15 Vas 2014 01:48
Skridžas rašė:O aš žinau furista kuris pats mėgėjas meškeroti ir dažnai i švedus važiuotoja labai draugiškas manau susitartum atveštu...
ir aš tą furistą žinau :) nemanau kad jis krovimo darbais užsiimtų :) pavežt negaila gal bet tampytis manau Valdukas nesitampytu :) Nors 30 kg tiek čia to svorio... Kiek pamenu tai jis nelabai į gilumą švedų važiuoja, ties viduriuku turbūt, nors reiktų lyčnai paklaust.
 #547975   renaldas
 24 Vas 2014 13:01
Sensejaus. Pagooglinau dabar, bet tokio nerandu, ten toks zalias su juodu pakelis, salme tikrai ji pamatysi. Pradzioj as tiesiog inde mazam jas uzpyliau vandeniu ir palaikiau apie 10min, tai plastelinas lengviau irsta, nei tai kas man gavos :grin: Tai po to dariau paprasciau, uzsimaisai biru pasaras, padarai ji biski dregnesni nei reik, ir tada apie 1/3 biraus jauko dar tu sausu peleciu primeti, ismaisai ir palieki 15-20min, tos peletes isitaukia dregmes is jauko, suminksteja ir labai gerai laiko jauka methode, ir irsta vandenyje tvarkingai. Su tom peletem mazai as dar ekspirementaves, tai tobulet dar yra kur.
 #551041   Ovkas
 10 Kov 2014 14:46
Galvoju rytoj atidaryti feederio sezoną. Reikia patarimų :oops:
1. Jaukas vis dar turi būti labai smulkus ir minimaliai kvapnus. Ar neteisus aš ? jokių kruopų ir pan.
2. Paprastai būdavo ženkliai geresni rezultatai pavasarį kai dėdavau į jauką papildomai kanapes.
3. Kokius dar papildus papildomai dėti ? Kvapus ?
http://www.zvejys.lt/market/skystas-kva ... dworm.html
http://www.zvejys.lt/market/sausas-kvap ... -300g.html

tikslas kuojos..
 #551044   vyrgaz
 10 Kov 2014 14:55
Aš sezoną "atsidariau" su traperiu..Neblogas jaukas, tik kaip gatavai paruoštas, tai per drėgnas ir lipnus buvo, bandžiau su kopramelasa "pasausinti"..Naudojau kuoja ir universalų, ale kibo vien tik plakiai, bo ten kur gaudžiau tuo metu kitokios žuvies kaži ar buvo.. :)
Šiaip dar esminis klausimas- kur atsidarinėsi..
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 43
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė