Matau, kad turiu laaaaabai draugiska krastieti......scorpium1 rašė:Mazdaug arciau NeriesKliwo rašė:Ir kur mazdaug planuoji vaziuoti fideriauti?scorpium1 rašė:Sian buvau ryte nuvaziaves prie Neries,tai prie kranto daug kur ledas jau po vandeniu iluzes,kitur matosi kad lb plonas ir skaidrokas,per centra nemaza propersa,tai galvoju kad kai ledai pajudes,tai apsivalys gan greitai,kita 6dieni jau planoju vaziuot pasedet su pikeriais/fideriais ir gal net pagaut koki besa
Koks tu man krastietis,net nepanorejai atsakyti ar tu is Nemencines,ir seip jei turi ka konkretaus apie Nery parasyt tai davai,o fludint cia nereikia!Kliwo rašė:
Matau, kad turiu laaaaabai draugiska krastieti......![]()
![]()
![]()
Cikriausiai neseniai atsiradai Nemenciznoj.....![]()
![]()
![]()
![]()
Kaip bebutu,jau nedaug liko kenteti,procesas pajudejo nesustabdomaiRapala rašė:butu gerai kad tie +10 bent butu is tikruju, bet gaila kad internete daznai nesamones raso ypac tas ilgalaikes prognozes nepataiko..o tai prie tu +5 ar 6 laipsniu tirpsta bet lb jau letai..
Kaip - nepanorejau!!!scorpium1 rašė:Koks tu man krastietis,net nepanorejai atsakyti ar tu is Nemencines,ir seip jei turi ka konkretaus apie Nery parasyt tai davai,o fludint cia nereikia!Kliwo rašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yra keletas duobikiu turetu lydziaka buti... patikra pradeciau nuo tilto pestuju, toliau po kokio 500 metru link Gariunu - sekluma, ten laikosi sapaliokai... na ir salaciai sen bei ten... rudeni lasius ten gano, kam sekasi... o siaip su spiningu upeje paieskok anomaliju ir prigriebk kruva kitaicu jie labiai geri zvalgybininkai... nebutinai prie Vingio parko drozinet... As siais metais gor-velo-rybalka propoguosiu :D tai vazinesiu per idomesnes vietas su spinu ant dviracio... praeitais metais mokiaus ir zvalgiau.Lagaminas rašė:Gal kas praeitais metais bandet žvejot vingio parke? Ar verta megint ten spininga merkt?
Na tu ir prajokinai,as tai irgi darbo dienomis dar ir vilnietisKliwo rašė:Kaip - nepanorejau!!!scorpium1 rašė:Koks tu man krastietis,net nepanorejai atsakyti ar tu is Nemencines,ir seip jei turi ka konkretaus apie Nery parasyt tai davai,o fludint cia nereikia!Kliwo rašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sakiau, kad "taip ir ne"! Iseiginem nemencinietis, darbo dienomis - ne!
As uzauges prie Wilijos, cik truputi auksciau, prie "Mekkos"
![]()
![]()
Aš šiandien ties kelių policija buvau, kelias minutes buvo švari, bet paskui....per kelias minutes upė pilna lyčių, srovė stipri, tai manau iki savaitgalio turėtų neblogai išsivalyti. Reiks lėkt į šiaulius meškeres atsiveštiupinis rašė:Nepatingėjau, radau pusvalandį laiko, pralėkiau paupiu nuo Gudelių lig Grigiškių.
Upė - švarut švarutėlė.![]()
...