Turi omeny šita žalia?? 
Jai šita tai tai užteks MELEJONAMS voblikų

Jai šita tai tai užteks MELEJONAMS voblikų

visos volframasmedvis rašė:tos dvi mazesnes volframas?trololo rašė:Perlitavau keliu avizeliu kabliukus
Pažystami naudoja šitą (nežalią:D) 1,5mm plokštę ,bet turėtų tikt ir žalia, tik jei iš kompo motininę išimsi, tai turėsi daug darbo su tom įlituotom mikroschemomLagaminas rašė:Turi omeny šita žalia?? Jai šita tai tai užteks MELEJONAMS voblikų
planuoju ir as persilituoti kaikurioms volframinems kabliukus . koki fliusa ar rugsti naudojei kad lidmetalis liptu prie volframo ar litavai i tapacia vieta be papildomu fliusu ?Daxidas rašė:visos volframasmedvis rašė:tos dvi mazesnes volframas?trololo rašė:Perlitavau keliu avizeliu kabliukus
tagi tau rapolas dave paveiksliuka. jei nesigauna pagal paveiksliuka pabandyk nueti iki parduotuves ir paprasyk kad parodytu ar nusipirk, paciupinek, susidaryk ir 3d vaizda. gal jis visai smagiai dirba, bet tau nesmagiai - cia irgi subjektyvuLagaminas rašė:norėjau paklaust kokios formos liežuvėlį dėt ant mano to dryžuočio? nelabai smagiai dirba
probe toki tavo grazuoli nutraukiau
probe man ne viena o du uzdovanojo vatdusys rašė:A tai Marienui uz kedra abaciais atsiskaiteiPRobe rašė:viens iš kart pas mareną iškeliavo.Rapolas rašė:PRobepuikei atruod, a kodie daba tik šEši?
Na, jeigu bandei kopijuot voblerį pagal mano įdėto modelio pavyzdį, tai pirmasis blynas toks biškutį prisvilęs ;)Lagaminas rašė:norėjau paklaust kokios formos liežuvėlį dėt ant mano to dryžuočio? nelabai smagiai dirba
Oi, tai čia ta tema galima referatą parašyt, gal net desertacijąGruz1s rašė:O kaip zinoti kokio plocio liezuveli deti?
Tuoj as savo pavadeliu su skirtingo dydzio kabliukais kruva prifotkinsiu - mazgus ir kabliukus pats risu rankom, o ne kokiom staklem pavadeliams rist. O dar kartais ir kabliuku spalvos skiriasi...hystrix rašė:....
dead_drift rašė:Lazdynu baseine parode neblogus rezultatus
tai kiek liemenuku ir triusiku emei?dead_drift rašė: Lazdynu baseine parode neblogus rezultatus
Kaziukas artėjadead_drift rašė:...o hystrix galetu ir paaiskint - kas kaip, ziuret i aprisimus ar i paties kaltus lapelius, tekintus kunelius. Drebtelejo fotke ir zinokites :D
neimami plaukiojo, dar toli iki normos, tai teko gumaniskai, be kabliu zvejot :DSauliusM rašė:tai kiek liemenuku ir triusiku emei?dead_drift rašė: Lazdynu baseine parode neblogus rezultatus
Tobulėji akyseLagaminas rašė:7cm spygliuotis