upinis rašė:Ledas pajudėjo, ponai prisiekusieji.
Ledas pajudėjo!

Nereik lia lia as ne aklas, 90 proc. zuvies uz sono kabinama... raunama taip, kad net priekiniai kabliai i leda luzta. Yra keletas kur legaliai zaidzia, bet jie nieko nepagauna. Ir Skirma jei nepastebejai kai pagauna iskart apsupamas balansirsciku... tiksliau vadinti kabliautojais. Beje vakar ju jau buvo maziau ir valio, toks zvejybos (kabliauti su balansyru) mano nuomone parodo zvejo kvalifikacija. atseit, nemoku gaudyti tai einu nors taip prikujarinsiu.Vadimas rašė:Kad Skirma pats paskui balansirininkus vaikstoArturijus rašė:Uzkniso kabliautojai juodai... Zatone Skirma (vietinis bezmotilscikas... galima sakyti Zatono gyventojas) pagauna pora eseriu iskart apsupa su balansyrais ir sakes kliovui... Basiausia, kad ir jaunoji karta prisiziuri tu lupiku ir tuo paciu keliu eina... Geda.Pas man siandien su balansyru virs 20 eseriu stambiu ir puskarsis (legalus
) tik keli kupriai buvo uz siknos istraukti, tai kad nereikia lialia.. Ant balansyrininku stuma puse, o kai ant akiu su telikais visa savaitgali vaiksciojo ar seniai vtyharia lydekaites peilio dydzio i deze kisasi tai nesvarbu visiem.
Pajudėjo, pajudėjo!martiz-zz rašė:kur pajudejo?upinis rašė:Ledas pajudėjo, ponai prisiekusieji.
Ledas pajudėjo!vaziavau kati link sauletekio per tilta, nieko panasaus net... ledas stovi kaip stovejas
Su morkavu kibiriuku buvai ? Treciadieni kai ziobrius gaudziau naujoj eketej tai graztas kaip krw perejo per rankas :D O del GA tai buvo atvazive mate kaip eserius uz pilvo trauke ir nieko nesakeArturijus rašė:Pensininkas, graztas nereikalingas... Del GA darbo teisus ir jus ir jie... Manau, kad neetatiniai galetu pabuti valandele is susemtu nemazai brakusu. Tikiu, kad ju kruviai dideli, eina peklon. As sendiena zatone auksles gaudziau.
Ir kur mazdaug planuoji vaziuoti fideriauti?scorpium1 rašė:Sian buvau ryte nuvaziaves prie Neries,tai prie kranto daug kur ledas jau po vandeniu iluzes,kitur matosi kad lb plonas ir skaidrokas,per centra nemaza propersa,tai galvoju kad kai ledai pajudes,tai apsivalys gan greitai,kita 6dieni jau planoju vaziuot pasedet su pikeriais/fideriais ir gal net pagaut koki besa
Mazdaug arciau NeriesKliwo rašė:Ir kur mazdaug planuoji vaziuoti fideriauti?scorpium1 rašė:Sian buvau ryte nuvaziaves prie Neries,tai prie kranto daug kur ledas jau po vandeniu iluzes,kitur matosi kad lb plonas ir skaidrokas,per centra nemaza propersa,tai galvoju kad kai ledai pajudes,tai apsivalys gan greitai,kita 6dieni jau planoju vaziuot pasedet su pikeriais/fideriais ir gal net pagaut koki besa