Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #542949   edmundaxx
 04 Vas 2014 17:43
Bandysiu prisipratint, kad ir 3m gyly galima sėkmingai žvejot su Orbitu pvz. :roll: Su kuo pakalbi, deepu tam jie net nenaudoje.. Na,bent daug kas.
Pats pernai turėjau kelis Zipų deepukus, kelis Pontoonų. Nu nežinau, nei vienas nei vienos žuvies. Gal ir dėl to nelabai jais tikėjimo yra. O ir taip, kokių LC Pointer 100SP DD nelabai ir noriu. Išsimušt išsimušą, bet jau nebesmagu man tokius drožt.
 #542950   Ovkas
 04 Vas 2014 17:54
Buvo ir mums su Menke kažkada panašios mintys, bet lydekos privertė persigalvoti.
Menkius persiorientavo pirmiau ir buvo kad kelis kartus aš negalėjau niekaip paimti lydekų, o jis su deepais gaudė :-ug
 #542957   edmundaxx
 04 Vas 2014 18:06
Nesaku,kad nereik man jų, bet pirmenybė paprastiems..
Steysee jaučiu gal ir gerai sueitų. Kažkada bandžiau draugo, nu nepasirodė baisus "tankas"... O mažiukų nelabai ir noriu kažko..
 #543041   Vitalijus.R
 04 Vas 2014 21:45
sveiki,klausikit kaip jus spalva vobleriu klounas(raudongalvis)? kur ir kada sita spalva sudirba?
 #543066   Menke
 04 Vas 2014 22:30
PIKE rašė:sveiki,klausikit kaip jus spalva vobleriu klounas(raudongalvis)? kur ir kada sita spalva sudirba?
Jeigu butu tikslus atsakymas tai butu labai lengva zvejoti :D Esu su klaunu gaudes ir skaidram ir dumst vandeni. Ir per apsiniaukus ir sveician saulei. Cia teks paciam bandyti, tik galiu pasakyti, kad reikia tureti ir naturaliu vobleriu ir provokuojanciu,.
 #543068   Menke
 04 Vas 2014 22:36
edmundaxx rašė:Bandysiu prisipratint, kad ir 3m gyly galima sėkmingai žvejot su Orbitu pvz. :roll: Su kuo pakalbi, deepu tam jie net nenaudoje.. Na,bent daug kas.
Pats pernai turėjau kelis Zipų deepukus, kelis Pontoonų. Nu nežinau, nei vienas nei vienos žuvies. Gal ir dėl to nelabai jais tikėjimo yra. O ir taip, kokių LC Pointer 100SP DD nelabai ir noriu. Išsimušt išsimušą, bet jau nebesmagu man tokius drožt.
As nemazas vaikas ir pasakom netikiu. Zinau, kad lydekos plakyla ir pats esu keles graziu lydeku is 5 metru i 1,5 metrus, bet ir nekarta buva priverstas ieskoti prie ju dugno. Pvz,: per varzybas Kupiskio mariose. Visi kliovai tik stuksenat guma arba voblerio snapu i dugna. O kas bande pakelti, nrs ir geriausiai, nepakele ne vienos zuvies :tia-tau
 #543070   SKYLINE
 04 Vas 2014 22:46
o man praktiskai guminukai ir vobleriai raudongalviai yra topiniai
 #543077   Vitalijus.R
 04 Vas 2014 23:57
Menke rašė:tai pala, apie kajus kalbate, apie klaunus ar apie raudongalvius?
apie raudongalvius. :e:e
 #543080   siJonas
 05 Vas 2014 01:34
Na klaunas ir yra raudongalvis, bet kalbant apie raudongalvius masalus i galva pirma ateina tai tas baltas su raudona galva :)
 #543091   Rapolas
 05 Vas 2014 08:19
Gražiai bendraujate ,bet nemaišykite dviejų standartinių "topinių" spalvų...
CLN - sutrumpinimas iš "clown" , t.y. klaunas (raudona+citrina+sidabrinė folija)
RH - sutrumpinimas iš "Red Head" , t.y. raudongalvis (raudona+balta)
klaunas_raudongalvis.jpg
klaunas_raudongalvis.jpg (28.91 KiB) Peržiūrėta 4196 kartus(ų)
O jei kalbat tik apie voblerio galvą, tai taip - abi jos raudonos :-D
 #543310   Rapolas
 06 Vas 2014 12:12
KOSADAKA? :-D A pas uteniškius yra uždars baseins?
Šutka, pats suku mazgus, kur savo savadarbių keletą reik pračekint, tai apart vonios nieko geresnio nesumąstau. Tiesa, su ilgaisiais liežuviais vonioj nepratestuosi, reiks musiau ir man į IMPULS-ą užsirašyt (vakariniams seansams).
Šiaip tai, ridžą (kosadakos) esu mėginęs pernai, tai nuo tėvo ZIP-o mažai atsilieka :-D
 #543440   egiduks
 06 Vas 2014 19:18
Rapolas rašė:KOSADAKA? :-D A pas uteniškius yra uždars baseins?
Šutka, pats suku mazgus, kur savo savadarbių keletą reik pračekint, tai apart vonios nieko geresnio nesumąstau. Tiesa, su ilgaisiais liežuviais vonioj nepratestuosi, reiks musiau ir man į IMPULS-ą užsirašyt (vakariniams seansams).
Šiaip tai, ridžą (kosadakos) esu mėginęs pernai, tai nuo tėvo ZIP-o mažai atsilieka :-D
Galiu ileisti i lazdynu baseina anksti ryte. Vakarais nelabai iseis, nes ten buna vandensvidininkai iki kokios 2 val treniruojasi.
 #543467   Rapolas
 06 Vas 2014 20:09
Egiduks, tu čia rimtai? :-D Seniai svajoju susirast draugą, kuris arba uždaram baseine sargauja, arba prie valdžios yra. Nu nes negali būt įdealesnių sąlygų kaip baseine voblerius testuot- vanduo skaidrus, gylis idealus, matomumas super, net užmetimą iš dalies galima pabandyt.
Pasirašau iškarto, jei čia rimtas:D nu tik reikia, kad su baltais chalatais darbuotojų dar nebūtų, nes pamatę su spiningu gali sugalvot parišt :-D
 #543470   edmundaxx
 06 Vas 2014 20:14
Kur Panevėžy tokių draugų rast? :e:e :grin:
 #543474   Vitolis
 06 Vas 2014 20:16
Kosadaka zinoma :) Baseina turim ;-var-var.
 #543496   arabas
 06 Vas 2014 21:10
Vyriokai, ne jums vieniems stogą rauna, kaip ranka spiningo pasiilgusi :mhu . Bet juk reikia kažkaip valdytis, nes kitaip galutinai kvanktelėsite. Vonia, baseinas... :-D ;;'plim
Jei ką, tai psichologinės pagalbos telefonas veikia visą parą ir skambučiai nemokami ''plot Einu skambinti...
 #543586   Pfk
 07 Vas 2014 10:03
savaitėlė, kita, išneš ledus, galėsit eit paupiais pasivaikščioti. nereiks baseinų.
 #543588   Rapolas
 07 Vas 2014 10:17
arabas rašė:... Einu skambinti...
Aš jau preliminariai su egiduks aptariau dėl baseino :-D nu bet tikrai db žiūrau į orą prognozes- tai visai palankios bus ir Vilnelės properšas aplankyt :-D
 #543663   Vitolis
 07 Vas 2014 17:05
arabas rašė:Vyriokai, ne jums vieniems stogą rauna, kaip ranka spiningo pasiilgusi :mhu . ...
Hmmmm. Ranką galima ir kitkuo užimt :-D
 #543961   Saugirdas
 09 Vas 2014 19:26
egiduks rašė:
Galiu ileisti i lazdynu baseina anksti ryte. Vakarais nelabai iseis, nes ten buna vandensvidininkai iki kokios 2 val treniruojasi.
Nuor ir as pacekint...
:e:e
 #544285   Rapolas
 11 Vas 2014 14:44
Arturas222 rašė:Pora nauju, laukiam pavasario :)
Nu pavasariui tai gal tas viršutinis labjau :-D
ai, nors žiūrint dar kokiose balose gaudysi ;)
 #544289   Rapolas
 11 Vas 2014 15:17
Nu va, toks sakyčiau visai ekonominis priėjimas prie reikalo :-D vienas- tamsioms baloms (ir nedideliems gyliams), o antras- didesniam gyliui ir skaidriam vandeniui. Kai proto yra, tai ir pinigų užtenka :D
 #544290   Arturas222
 11 Vas 2014 15:25
Kol studentas tai tenka su protu draugauti :D Bet vis vien niežti ka nors naujo nupirkti :D Gal kartais žinai kokiu neblogu firmu kuriuos kopijuoja žinomu brandu vobleriukus? :)
  • 1
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė