Kaži ar išmuščiau Rudrą su savo Legenda Elite Visgi svorio tai sočiai turi.
Menke rašė:Fotkej Rudra, bet ir Asura tokio spalvinimo turiu. Beje cia Shanino spalvike, jis su rudra sios spalvos cempionata laimejo. Nu bent jau taip legengos sklinda.Evaldas Z rašė:O, dziugu girdet, matyt busiu neprasoves su asura tokios spalvos
blenba,is kur tokius stebuklus trauki?maciau tavo senesniu nuotrauku vobleriu,ar speji nor juos isbandit?zanelis rašė:na kad jau visi giriasi ir as neatsilaikiau... va kokio laukiu
zanelis rašė:na kad jau visi giriasi ir as neatsilaikiau... va kokio laukiu
uj stebuklu nemenkai mano dezutese, tik man jau jie nestebuklai, o kasdienybe ;) o traukiu as juos is Japonijos, kylancios saules salies ;) kai ka per drauga is ten, kai ka tenka ebay pasikliauti ;)PIKE rašė:blenba,is kur tokius stebuklus trauki?maciau tavo senesniu nuotrauku vobleriu,ar speji nor juos isbandit?zanelis rašė:na kad jau visi giriasi ir as neatsilaikiau... va kokio laukiu
Man iki pilnos laimes 100 trukstaMarius1 rašė:Pritariuedmundaxx rašė:Verta turėt abu.
Turiu tris, bet dar nemaudyti. Dar keletas klonų greitu laiku ateis. Bus matyt. Pvz. pas ruskelius tai atsiliepimai labai jau teigiami. Turiu ir džiaugiuosi Zip Baits Orbit 80 SR dabar specialiai pasiėmiau jo kloną Mascot XS 80F Jei irgi gaudys, busMarius1 rašė:Kopint tai kopina, ale tyli tos kopijos, bent jau man
Voblos tai teisingos, bet kodel visi masalai 1 - 2 metrams gyliui? O kur Deepukai? Man puikiai dirba: x-rap 8 , 10 deepai, LC pointer 78 ir 100 deepai, LC staysee 90SP, Rigge 90 Deep, Orbit 80 Deep. Gi buna kad lydekai reikai p[aduoti zemai nes ji nenori kilti.Marius1 rašė:Teisingos voblos