Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #537798   dainiuška
 16 Sau 2014 17:46
mode85d rašė:Gal kas paprastai galetu paaiskint, tai is EU siunciant i LT PVM tektu susimoket ar ne aisku jei suma normali ir t.t.?
Iš Europos sąjungos šalių siunčiantis papildomų mokesčių nebūtų.
PVM ir muito mokestis prisidėtų siunčiantis iš ne ES šalių, jeigu prekės vertė viršija nustatytą ribą.
 #537804   mode85d
 16 Sau 2014 18:08
dainiuška rašė:
mode85d rašė:Gal kas paprastai galetu paaiskint, tai is EU siunciant i LT PVM tektu susimoket ar ne aisku jei suma normali ir t.t.?
PVM ir muito mokestis prisidėtų siunčiantis iš ne ES šalių, jeigu prekės vertė viršija nustatytą ribą.
Aciu ;)
 #542405   Sokratas
 03 Vas 2014 07:31
dainiuška rašė:

Būna mokesčiai ir tarp EU šalių siunčiant, bet tik išskirtinais atvejais, pvz siunčiant cigaretes :-D

O šiaip, aišku kad nebūna, normali-nenormali ta suma, nors čia ir neaišku kas ta normali, kas nenormali. Vienam normali atrodo 10 litų, kitam ir 10 gabalų yra normali :)

Sustabdė muitininkas UK prieš kelias dienas, rado tašėj 800 svarų, klausia, kodėl tiek daug pinigų vežiojies, sakau, gal anglui tai ir daug, o lietuviui tai nėra dideli pinigai. Nebeturėjo ką sakyt, iškart atšoko...

Taip kad, normali-nenormali ne pasakymas....
 #546240   gillas
 19 Vas 2014 08:14
Daugirdas rašė:Tai keliauji i fromjapan.co.jp ir iš ten užsakai. Tam psl iš rakuteno tiesiogiai galima. ir atsiskaitymas paypal ir dar papildomu bonusu yra ;)
Ar teko paciam uzsisakinet? Jei taip kiek uztruko siuntimas?
 #551536   Vitolis
 12 Kov 2014 19:50
Vitolis rašė:
ansanas rašė:gal kas esat is cia ka nors siuntesi? kainos daugelio prekiu zymiai mazenes nei kur kitur ir raso,kad pristatymas nemokamas.
http://www.cheapmarkt.com/lt/30pcs-vari ... -tackle-02
Užsakiau. Laukiu. Kai ateis, parašysiu kaip viskas susidėliojo su mokesčiais
Viskas suvaikščiojo per 18 dienų. :gutgut Mokesčių papildomų jokių. Nuėjau paštan gavęs pranešimą ir usio.
 #551806   Rolas
 13 Kov 2014 21:46
Ar tikrai gerai išgalanda,(ar skuta plauką ? :) ) nes skaičiau pas rusus, kad dar rankas reikia pridėt prie to galąstuvo, kad tikrai pradetų gerai galąsti peilius...
 #551819   Vitolis
 13 Kov 2014 22:10
Rolas rašė:Ar tikrai gerai išgalanda,(ar skuta plauką ? :) ) nes skaičiau pas rusus, kad dar rankas reikia pridėt prie to galąstuvo, kad tikrai pradetų gerai galąsti peilius...
Na, be rankų aš nemoku galąst :-D Jei rimtai, tai padarytas kaip ir kitaicų. tep-liap. Bet dirbt galima. Darysiu dar vienas staklytes sau sodyboj kad būt. Didesnes ir vietoj bruseliu, naudosiu vandeniui atsparų švitrinį popierių. Vaizdų ruseliuose prisižiūrėjau sočiai :) Ai, klausei ar skuta plaukus?? ;-var-var.
 #551893   Mike
 14 Kov 2014 12:29
Pagalbos reikia, nes žioplas esu.
Užsisakiau valą per http://www.plat.co.jp . Nurodžiau, kad mokėsiu per Paypal. Dabar rašo, kad laukia apmokėjimo, bet nėra jokios sekančios funkcijos "apmokėti" (kad jungtų prie Paypal ir mokėčiau). Taip pat į paštą negaunu jokio pranešimo, kuris leistų jungtis prie Paypal ir atlikti mokėjimo procedūrą. Per Paypal perku ne pirmą kartą, bet visuomet būdavo vienas iš anskčiau nurodytų dviejų būdų kaip atlikti mokėjimo procedūrą. Gal kas paaiškins ką toliau daryti.
 #555072   tench
 25 Kov 2014 00:13
Aš (per e-mailą): "Laba diena. Kokiu budu perkant ritę
http://www.zvejoklis.lt/jurine-zvejyba/ ... e-185.html
galima būtų pasirinkti konkretų modelį pvz. 30 LSC-LH ir sužinoti ar norimas modelis apskritai dabar yra sandelyje?"

(Ten buvo DAM Quick Power Pirate - jau nebėrodo.)

zvejoklis.lt: "Laba diena
Šios rites nera prekyboje"

Nu tu matai, pasirodo "nera prekyboje"... Bet tai visiškai netrukdo nei "į krepšelį", nei, matyt, priimti apmokėjimą, jei kartais pirkėjui taip ir nepasistos klausimas - o kokį gi modelėlį aš čia dabar perku ir koks yra kainų skirtumas tarp pvz. modelio su valo skaitliuku ir be, ir ar jie man atsiųs modelį su kairę rankeną, ar su dešinę?

[Sunkus atodūsis] seniai aišku ir turbūt dauguma jūsų jau seniai susitaikė su tuo kad visos lt žūkles e-parduotuvės padarytos dalbajobų kurie kažkodėl įsitikinę:
1. Kad užpjaunam normaliai tokį tinklapiuką tipo e-krautuvėlė už 50lt, kad visks kaip pas normalius bachuriukus ir babkės pačios ein - nieką nereik daryt. Kad reiktų kažką daryt - tai čia jau ne bachuriukiškas biznis gaunasi - kolegos gali pagalvot kad tu esi nekiets ir lochas kažkoks.
2. Kad e-parduotuvėse nusipirkt ką nors turi buti daug sudetingiau nei IRL-parduotuvėse.
3. Kad pirkėjas turi užsikrušt kol pas juos ras tai ko jam reikia (neprilygstami čia, aišku, vieni tokie e-parduotuvistai pas kurios VIENINTELĖ prekių kategorija - gamintojo brand'as!).
4. Kad jei pirkėjas kartą (kad ir 20 kartų) pasirinko "rikiuoti pagal...", tai šiknon tokius keistus pirkėjo pageidavimus, nes mes gi geriau žinom kaip jam reikia ir kitą kartą mes vėl viską rodysim surušiuotai pagal unikalų lt žūkles e-parduotuvių rikiavimo algoritmą (c).
5. Kad pirkėjas neturi jokių kitų galimybių nusipirkt kitur tai ko jam reikia.
6. Ir t.t. it t.t...

Aš baigiau. :-D
 #555358   Pfk
 25 Kov 2014 19:53
nu puse A4 formato lapo priekaišto parašymas man panašus į šiokį tokį pergyvenimą.
asmeniškai kiek yra tekę naudotis lietuviškomis e-parduotuvėmis, atsiliepimai tik teigiami. gal tamstai pirmas kartas?
aišku aš ne pasaulio bamba, visko būna. jei pervedei pinigus ir negauni prekės - turi visą teisę reikalauti grąžinti pinigus. jop, tai kainuos laiko ir kokius 2 elektroninius laiškus.
nežinau, gal neišpindėkim daugiau negu reikia. būna žmonės negauna prekių mėnesiais, būna atsiunčia ne tą, ką reik, ir nieko, susitvarko. o čia dar tavo ta nurodyta svetainė kiek aš mačiau jau gal savaitę ar dvi daro "remontą" pas savęs, neatmeskim galimybės kad ir dėl to nesklandumai galimi.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė