Daba garvoju, gal priglaust tą tamstos kedrą, kol nesukūrenai pečiuj
egiduks rašė: Na PVC tai buna irgi ivairiu spalvu: melina, pilka, juoda, geltona... Dazai dazniausia trupa nuo folijos. bet jei pasirodo kibesne, tada dengiu epoksidke ir problema isspresta ;) .
Nu jo, esu matęs kažkur spalvotų PVC

nu šiaip, ir medienos yra spalvotos, va iš raudonmedžio buvau pagaminęs superinių vobleriukų, tai be pasunkinimo jokio skrenda už horizonto ,o ir atrodo fantastiškai. Auksinių taškų pridedi ir gali puikiai šapalus viliot, apie lydokus net nekalbu. Buvau ir šitoj temoj įdėjęs anksčiau (su salačiu pagautu apie 3kg). Vienintelė problema su raudonmedžiu- kad praktiškai sunku voblerį plaukiantį padaryt, užtat skęsta ir krypuoja į šonus skęsdamas kaip untinas koks (ir švino nereikia jokio)
egiduks rašė: sezono nei su vienu vobleriu neisgaudau, vis kazkur ikabinu ir tenka atsisveikinti.
Ai, nu aišku, kad iš PVC žvalgus ir kamikadzes apsimoka gamint ,nu arba iš makroflekso kaip lenkai kad daro.. pigus materiolas, nereikia impregnuot ir apsidirba lengvai

nu bet kaip nesakyk ,vistiek gaila tik vienam sezonui voblerį gamint
egiduks rašė: ai tiesa viena turiu jau ir seis metais lidkioka dave, bet tik perdazius. nes kol buvo paprastas folija dengtas lidekos priplaukdavo ir negriebdavo. perdazius pasikeite situacija. daba kai atsils reiks epoksidke padengti.
folija ir visokie blizgalai apniukusią dieną aplamai man tuščias reikalas, stengiuos net negaudyt su tokiais vobleriais, o va geltonas natūralnas abašas tokią dieną veikia lydekoms nervus super