turiu toki,kazkoks nelabai judrusshelwius rašė:Aga, šitie --> http://www.ciakimba.lt/lt/vobleriai/items/raiden-s-baby
Niekad man to nebuvo,Nemunas, Minija ir upetakiniai upeliai. Niekad problemu nebuvoshelwius rašė:Tai sakot srovės nelabai laiko ?
sekmadieni buvau viena ikises i vandeni, na paziuret kaip jis slapias atrodoromas100 rašė:Niekad man to nebuvo,Nemunas, Minija ir upetakiniai upeliai. Niekad problemu nebuvoshelwius rašė:Tai sakot srovės nelabai laiko ?
Pas Ina yra ju?MariusM rašė:Tadunce tai pas tave DR, aš tik šį sezoną išbandysiu DR. O kas liečia SR tai tikrai su jais viskas.
sendien po darbo aplankiau Zvejokli (Barsausko gtv.), Atsiveze keleta Jackall chubby ir cherry poziciju. Tai sito citrinuko negalejau nepriglaustflashkin rašė:Nu planuojubet reikes spalva kokia riskesne
turiu dar toku vena gal perdazisiu i koki kislotnika … pas mane rankos turbut kreivos tokiems buratinkams, nes turiu 3 vnt smith camion ir nelabai su jieis pagaunu… geriausias mano favoritas neri tai jackall chubby
Grazus chubbykas:) nu kamionus paliksiu kol kas gal dar paruodis ka jie moka:)rotveileris rašė:sendien po darbo aplankiau Zvejokli (Barsausko gtv.), Atsiveze keleta Jackall chubby ir cherry poziciju. Tai sito citrinuko negalejau nepriglaustflashkin rašė:Nu planuojubet reikes spalva kokia riskesne
turiu dar toku vena gal perdazisiu i koki kislotnika … pas mane rankos turbut kreivos tokiems buratinkams, nes turiu 3 vnt smith camion ir nelabai su jieis pagaunu… geriausias mano favoritas neri tai jackall chubby
![]()
jei netycia sugalvotumete atsikratyti tais 3 neperspektyveisiais smith camionais- tai mielai as jiems paieskociau laisvos vietos savo masalinesetik brukstelkit i privata
rotveileris rašė:taip gaunasi, kad masalus as poruoju dezuteje. tai snd paemiau cintrinukui i poras viena...