taigi rasiau, kad taip turi but.Pfk rašė:ot zarazos poliakai.
reiks ieškot iš kur ištraukt kokią nors akį ir bandyt klijuot.
taigi rasiau, kad taip turi but.Pfk rašė:ot zarazos poliakai.
Pfk rašė:ot zarazos poliakai.
jeigu ka, tai liksi kaltas. nes butent sita tavo zinute prisimines, ka tik 2 vnt nukaliau is ebejaus aukciono. po 9 Lt gavosi...Daugirdas rašė:...Nes iki 2m ir daugiau tai variantų labai nemažai. Jei iš japoniškų tai pats naudoju... LC Moonsault CB200...
Neblogai nukaleiSauliusM rašė:jeigu ka, tai liksi kaltas. nes butent sita tavo zinute prisimines, ka tik 2 vnt nukaliau is ebejaus aukciono. po 9 Lt gavosi...Daugirdas rašė:...Nes iki 2m ir daugiau tai variantų labai nemažai. Jei iš japoniškų tai pats naudoju... LC Moonsault CB200...
o tai ka as sakiau, kad nafig ta vivingra, kai lucky craftas po 9 lt ebejaus aukcionuose....Daugirdas rašė: Neblogai nukalei![]()
O tau pirmas trisakis neuzsikabina uz pavadelio tvicinant?Marius1 rašė:Esu pagavęs keletą silkių, bet ir maudžiau labai mažai.
daryk labai leta privodke,lietus 2 smugiai.ir pauze gal 7sek,flashkin rašė:O tau pirmas trisakis neuzsikabina uz pavadelio tvicinant?Marius1 rašė:Esu pagavęs keletą silkių, bet ir maudžiau labai mažai.
Tiny versijos neturiu, bet paprastas Magallon man yra vienas smagiausiu (ir kibiausiu), jei ne pats paciausias is tvicinginiu vobleriu. Bet cia tik negiliuose vandens telkiniuose. Kur giliau nei 1,5 m, nelabai su juo ka prisisauksi, nes neria tai nedaug.flashkin rašė:Kaip Jums jakalo tiny magallon nes man jau 2 metus tili kaip partizanas:)
Su magalonu ne tiny ir ne deep, prisišaukiau 5m gylyje 4,1 kg lydį. Taip kad...looking4snow rašė:Tiny versijos neturiu, bet paprastas Magallon man yra vienas smagiausiu (ir kibiausiu), jei ne pats paciausias is tvicinginiu vobleriu. Bet cia tik negiliuose vandens telkiniuose. Kur giliau nei 1,5 m, nelabai su juo ka prisisauksi, nes neria tai nedaug.flashkin rašė:Kaip Jums jakalo tiny magallon nes man jau 2 metus tili kaip partizanas:)
Kažin... Paprastai japonai nesigėdina ant savo gaminių rašyti savo firmos ar modelio pavadinimo.Daugirdas rašė: Spėju kad turėtų būti kažkas iš japonų.
...nuo Baltarusijos pusės saulė tekaDaugirdas rašė:... pirktas eBay iš tekančios saulės šalies.