Tikrai tiktu. Manau.Aruunis rašė:O rite su izoliacija tikriausiai apviniojat?AS gaudau pagrinde rapaliniais, 3 ir 5 cm svytuoklem, kuusamo 5, ir kuusamo blizgikem varna simpfonia ir tt, tai kaip suprantu tiktu tiems masalams
ot tai dave ...
Tikrai tiktu. Manau.Aruunis rašė:O rite su izoliacija tikriausiai apviniojat?AS gaudau pagrinde rapaliniais, 3 ir 5 cm svytuoklem, kuusamo 5, ir kuusamo blizgikem varna simpfonia ir tt, tai kaip suprantu tiktu tiems masalams
nu teipAruunis rašė:O rite su izoliacija tikriausiai apviniojat?
Raudona?vava rašė:nu teip
siemet reikia zalia, nes raudona jau atgyvena, zalio arklio metai odnako.ramkis rašė:Raudona?vava rašė:nu teip
zinai, ilgai rinkausi, pasitariau su peturuskeviciais ir apsistojau ties bespalve. Prisisabacino gerai, o ziurint is tolo atrodo, kad rites nieks nelaiko.. tokia optine apgaule gaunasramkis rašė:Raudona?vava rašė:nu teip
kiek kaštavo? nu tipo Petruškevičiaus konsultacijos, izolenta iš būtyko kokio ėmei, ar Mantas parūpijo? Nu ždžiu viskas labai įdomu, ir dar gal gali kokį abrozdėlį inmest?vava rašė:zinai, ilgai rinkausi, pasitariau su peturuskeviciais ir apsistojau ties bespalve. Prisisabacino gerai, o ziurint is tolo atrodo, kad rites nieks nelaiko.. tokia optine apgaule gaunas
ne nu visai nesigaudote gyvunuose, jei skiautere iki siknos tai cia ne gaidys o drakonas.Vitolis rašė:Nu kad Rapalinis penktukas balansyras jam nesunkus, tai nenorėč sutikt. Ans gi sveria nesveikai va ką tik pasvėriau. Viens net 18,6gr. kitas 18,3gr. 4-tukas ir tai 9,8gr. Bet čia tie naujieji, gaidžiai, kur skeutere per visą nugarą.
pas mumis ne būtykai, o būcykai. laikas but zinot. Izalienta ir paciu rites prikomponavimu rupinosi labai madai ir dizainui artimas zmogus, kurio vardo, del visiems suprantamu priezasciu, isduot nenoreciau ...ramkis rašė:kiek kaštavo? nu tipo Petruškevičiaus konsultacijos, izolenta iš būtyko kokio ėmei, ar Mantas parūpijo? Nu ždžiu viskas labai įdomu, ir dar gal gali kokį abrozdėlį inmest?vava rašė:zinai, ilgai rinkausi, pasitariau su peturuskeviciais ir apsistojau ties bespalve. Prisisabacino gerai, o ziurint is tolo atrodo, kad rites nieks nelaiko.. tokia optine apgaule gaunas![]()
![]()
![]()
Man kas jame nepatinka, tai per ilga ir per stora rankena. Galvojau ji nusipirkt, bet po to pagalvojau, kad vistiek neistversiu nepaemes svitrinio popieriaus ir savaite laiko sveisiu, kol davesiu iki man reikiamo plonumo ir patogumo rankenos, todel ismeciau is galvos ta minti, kad jis man reikalingasxpp rašė:gal kas turit croix premier ice rods 28m? būtu įdomu sužinot kokiom sąlygom ir masalais gaudot.
šian paturėjau, bet daug abejonių iškilo dėl šio blanko
Dar ne ypač daug su savuoju gaudžiau, bet kiek jau išbandžiau, tai man jis ešerinis spiningiokas daugiau blizgiaut nei "balansyrint" iki kokių 5 m gylio. Mano žvejybų sąlygoms ešeriui jo pilnai pakanka (didesnių gylių nei 8 m nėr, blizgute kol kas labiau nei balansyru tikiu). Ešeriaudamas sargelio kol kas dar nepasigedau. Mano rankai jo rankena visai patogi. Norėsiu kažko standesnio, tvirtesnio lydekai ar sterkui.xpp rašė:gal kas turit croix premier ice rods 28m? būtu įdomu sužinot kokiom sąlygom ir masalais gaudot.