Jau rašiau.. ;) Ir ant kai kurių "firminių brangiųjų japonų" yra keičiami kabliai prieš "raudonąjį sezoną", žiedeliai koybiški nėra brangūs ir jie nesudaro esminės įtakos kainai, o ir perdažinėti Vivingros nebūtina, nes ir fabrikiniai jų dažymai yra visai padorių spalvinių gamųArvidys rašė:... Tai ant kiek šokteli kaina?
Geriau paklausk, kas jo nebandė.mantasspecnaz rašė:Sveiki, gal kas bandet Megabass vision 110?
bent minnow ,superinis vobleris,nedgi salaciai pro sona nepraeinaEvaldas Z rašė:As nebandziau![]()
Geriau papasakokit, kaip bent minnow rezultatyvumas, nes per paieska tai tik randu, kad "va, reiktu", "zadu pirkt/siustis", o paskui kazkaip ir nutyla viskas.
Megabass vision 110,nesakyciau kad drasiai galima imti,turejau 3vnt,sezona tylejo,nuejo kaip dovana kitiems,pazistami,irgi neko gero nepasakytu apie ji,rusai giria,sako superiniai vobleriai,bet pvz man,ji prakast sunku,geriau jau imti zibaits orbit,jackall mag squad 115.ir kaina panasi,ir stabiliai gaudo.mantasspecnaz rašė:Supratau :D kokie spalvinimai geriausiai sudirba? kokie pravedimo budai?
Įsigijau rudens gale. Buvau tik 1 žvejyboj su anuo, išėjimų-*pyp*. Pasigavo šiek tiek. Beje ir kolega juo gaudė, tai veiksmo netrūkoEvaldas Z rašė:As nebandziau![]()
Geriau papasakokit, kaip bent minnow rezultatyvumas, nes per paieska tai tik randu, kad "va, reiktu", "zadu pirkt/siustis", o paskui kazkaip ir nutyla viskas.
vilnius_neris rašė:turit kas nors jackall deka hamakuru?
O dydis/svoris koks? Nes iki 2m ir daugiau tai variantų labai nemažai. Jei iš japoniškų tai pats naudoju LC staysee, Imakatsu Killer bill, LC Moonsault CB200, Evergreen sledge, Evergreen suspend minnow inspire kicker, Megabass deep x, Zip baitsS Khamsin DR ir t.t.savasmenas rašė:Ką pasiūlytumėt iš voblerių, kurie neria iki maždaug 2 m ar truputį daugiau? Kaina nesvarbu, tvičingui turiu omenį. Reikia nusipirkt Rapala Shad rap'ą 8cm, geras žudikas kanaluose, tik vat kad visą Klaipėdą apvažiavus niekur jo neradau
kur zvejosi?koks gilis ten kur zvejosi?savasmenas rašė:Ką pasiūlytumėt iš voblerių, kurie neria iki maždaug 2 m ar truputį daugiau? Kaina nesvarbu, tvičingui turiu omenį. Reikia nusipirkt Rapala Shad rap'ą 8cm, geras žudikas kanaluose, tik vat kad visą Klaipėdą apvažiavus niekur jo neradau
Pagal tavo nurodytą gylį, pilnai pakanka voblerių neriančiu apie 1 m.savasmenas rašė:Kanalai, mano mėgstamiausias kanalas kur gylis truputį virš dviejų metrų. Reikės nusipirkt tada kokius kelis, iš jūsų siulomų voblerių. Gaudau kanaluose tai pavasarį ir vasarą ir kaip nekeista visos lydekos kažkodėl užkimba padarius pauzėlę prie pat kranto. Tai svarbu, kad vobleris būtų neutralus arba lėtai skestantis... Dydis: Nesvarbu, aišku visai mažiukų 6cm nereikia. Svoris manau nesvarbu.
kad jis dar ir mestusi taip gerai kaip gaudo...minimukas rašė:jackall squad minnowjau atidariau ji
Vava tas kolega tai as ;) patiko tikrai...ispudinga zvejyba...matai kaip ji atakuoja. Tik va gaudem stovinciam, o pavasari reikes pameginti ir upeje ;)Marius1 rašė:Įsigijau rudens gale. Buvau tik 1 žvejyboj su anuo, išėjimų-*pyp*. Pasigavo šiek tiek. Beje ir kolega juo gaudė, tai veiksmo netrūkoEvaldas Z rašė:As nebandziau![]()
o.s.p asura,magalon jackall.jackal magsqeud 115savasmenas rašė:Kanalai, mano mėgstamiausias kanalas kur gylis truputį virš dviejų metrų. Reikės nusipirkt tada kokius kelis, iš jūsų siulomų voblerių. Gaudau kanaluose tai pavasarį ir vasarą ir kaip nekeista visos lydekos kažkodėl užkimba padarius pauzėlę prie pat kranto. Tai svarbu, kad vobleris būtų neutralus arba lėtai skestantis... Dydis: Nesvarbu, aišku visai mažiukų 6cm nereikia. Svoris manau nesvarbu.