ten toks briedas parašytas, kad gali kilti mintis, kad čia kažkokia diversija. kas nors paprikolino.
kitu atveju tai čia riebiai pažėrė cinizmo.
kitu atveju tai čia riebiai pažėrė cinizmo.
martiz-zz rašė:oba straipsniukas koks...
http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/zvejo- ... d=63681286
Vat įdomu, ar tai reikškia, kad prezidentė vetuos? O gal ji kaip ta bezdžionė? Na nežino į kurią pusę eiti, nes ir protinga(lektoratas) ir graži(šviežia žuvytė, geri santykiai su soc.demais ir kitais iš valdančiųjų)
Vartosi padlos kaip moka. Nori įtikti abiem pusėm. Prastai,kad už tą mėšlą pasisako Gentvilas ir Co. Dalikė te su anais vas vas,į vieną ranką lošią. Aišku patarėjai žino ir apie meškeriotojus, suprantą jų balsų vertę,bet tuo pačiu mato ir jų "organizuotumą". O vat "verslynykų" litukai ir "ūkinės veiklos derlius" manau šildo ne tik nekuriuos seimūnus bet ir didžiają madam,vienaip ar kitaip. Na galimas ir dar vienas variantas. Jis labai įtikėtinas ir įdomus. Bet susilaikysiu nuo garsaus pasisakymo. Jei bus taip, kaip aš manau turėtu būti,aš jausčiausi laimingas. Manau ir visi meškeriotojai, o ir salamakikiniukai ir visas kitas zbrodas būtų kaip ir patenkinti. Ir baigtusi visi vargai ir vieniem ir kitiem.Pfk rašė:iš patarėjo retorikos esu linkęs manyti, kad bent jau jis mano, kad nebus vetuojama.
Arba kažkaip panašiaivava rašė:jei gerai pamenu, prezidente paaiskina, kodel vetuoja ir duoda savo pasiulymus. Jei seimas tuos pasiulymus atmeta, gali pasirasyt seimo pirmininkas
tai gal nesilauzyk ir parasykramkis rašė: Na galimas ir dar vienas variantas. Jis labai įtikėtinas ir įdomus. Bet susilaikysiu nuo garsaus pasisakymo. Jei bus taip, kaip aš manau turėtu būti,aš jausčiausi laimingas. Manau ir visi meškeriotojai, o ir salamakikiniukai ir visas kitas zbrodas būtų kaip ir patenkinti. Ir baigtusi visi vargai ir vieniem ir kitiem.
deja, tikramkis rašė:.. Jei neaišku,pagalvok,jei supratai klastingai nusišypsok į ūsą
maks ka tas variantas duos, tai bus paaukuotas pestininkasramkis rašė:Na matai wytcka,šituos pliurpalus skaito ir kiti asmenys. Aišku ir jie numano apie tą variantą,bet tiesiog šitokio scenarijaus viešai niekas nenagrinėjo. Ir geriau anas būna tylus,ir pilnas vilties. Duosiu užuominą tik. Madam turi tokių didelių svertų,kad jos galimas sprendimas gali stipriai atsisukti prieš laimėjusiąją pusę. O tokiu atveju ir avis sveika ir vilkas sotus,o ir madam aukštumoj. Jei neaišku,pagalvok,jei supratai klastingai nusišypsok į ūsą
Wytux rašė:deja, tikramkis rašė:.. Jei neaišku,pagalvok,jei supratai klastingai nusišypsok į ūsą
isvados padariau atsizvelgius i kitas sferas i kuriuos buvo iklimpe pazistami, kur buvo didelio rezonanso, o ant isejimo psik,ramkis rašė:Slovak, šachmatų partijoje kiekviena figūra yra svarbi ir turi strateginę reikšmę. Svarbu laimėti ne debiutą,o partiją. Jei bus nukirsta keletas pėstininkų susilpnės ir karalius. Kuo mažiau lentoje figūrų tuo sunkiau pulti ir tuo sudėtingesnė karaliaus ginyba. Taigi,mano numatomo scenrijaus gali ir nebūti,prie bet kokio madam sprendimo. Todėl apie pėstininkus ie kitas figūras dar anksti kalbėti.
butent taip, tik kad atmest, tai reikia 71 balso jau seime.vava rašė:jei gerai pamenu, prezidente paaiskina, kodel vetuoja ir duoda savo pasiulymus. Jei seimas tuos pasiulymus atmeta, gali pasirasyt seimo pirmininkas
o kas uz visa tai mokes?Pfk rašė:tai ką. padarom koki vieną Saulių ar dar kokį nors panašų lobistu ir siuntinėjam visur kur reikia.
O tai jei nesugeba atmestSauliusM rašė:butent taip, tik kad atmest, tai reikia 71 balso jau seime.vava rašė:jei gerai pamenu, prezidente paaiskina, kodel vetuoja ir duoda savo pasiulymus. Jei seimas tuos pasiulymus atmeta, gali pasirasyt seimo pirmininkas
jei nesugeba atmest, tai istatymo pataisa tiesiog buna nepriimta.Wytux rašė:O tai jei nesugeba atmestSauliusM rašė:butent taip, tik kad atmest, tai reikia 71 balso jau seime.vava rašė:jei gerai pamenu, prezidente paaiskina, kodel vetuoja ir duoda savo pasiulymus. Jei seimas tuos pasiulymus atmeta, gali pasirasyt seimo pirmininkastai kas tada- seimas privalo 'pasirasyt' po Prezidentes pasulymais ?
Norėjau pridėti komentarą dėl Gentvilo - tikrai padla jis. Bet aš dar prieš visus balsavimus buvau nusiuntęs Masiuliui ir Liberalų sąjūdžiui laišką dėl šitos aferos. Ir nustebau gavęs operatyvų atsakymą ir paaiškinimą. Necituosiu, bet esmė, kad partijos pasitarime dėl šio klausimo nuomonės išsiskyrė, todėl jie nusprendė, kad Liberalų sąjūdis dėl šio klausimo balsuos kiekvienas pagal save. Kažkas buvo įdėjęs balsavimo rezultatus - jeigu pastebėjot, iš minėtos partijos ir frakcijos tik vienas Gentvilas ten ir balsavo už ir dar tokia nesusipratėlė Dalia Kuodytė. Kiti nebalsavo. Na, Gentvilas kadangi nuo pajūrio, tai nenuostabu, kad vietiniai lobistai lengvai rado kelių į jo. Visiškai nusivyliau tuo veikėju, anksčiau tikrai buvau geresnės nuomonės apie jį.ramkis rašė:Vartosi padlos kaip moka. Nori įtikti abiem pusėm. Prastai,kad už tą mėšlą pasisako Gentvilas ir Co....
Kadangi pirmame balsavime už buvo 59 nariai, o veto atmetimui reikia 71 balso, reikia stengtis perklabėti tuos balsavusius už, kurie bent pagal išorinius požymius neturėjo būti tiesiogiai paveikti pseudoverslininkų ir taip pat tikėtis, kad visai nebalsavę seimūnai, ir balsavę "prieš" nepersigalvos. Aišku, kad ten makakinų ir paužų nuomonės nepakeisi apie pūvančią žuvį, kaip ir jų pūvančių smegenų nebeatstatysi. Bet stengtis visada verta.krioklis rašė:Vetavo, truputi pataisys sugreztins istatymus verslininkams ir vistiek priims.