Wytux rašė:Dar galetu slieku gamintojus isparegoti ant dezutes uzklijuoti lipduka su perspejimu, kad negalima gaudyt upetakiu ( nu kaip kad ant cigareciu pakeliu uzrasyta " Rukymas zudo" ir pan)

Wytux rašė:Dar galetu slieku gamintojus isparegoti ant dezutes uzklijuoti lipduka su perspejimu, kad negalima gaudyt upetakiu ( nu kaip kad ant cigareciu pakeliu uzrasyta " Rukymas zudo" ir pan)
zinau su kuo jis kabliaujaDainiusM rašė:koks dar voblikas, Donis gi su muselka kabliauja... :D
Va įdomu - kai tokie orai - ar anie jau išneršę ? Aš šiuo klausimu supratimo neturiu ...pensininkas rašė:smarves turejo daug, net nesitiki, kad po nersto
Ziemos nera, pirmi nersia spali, paskutiniai baigia apie 12.15-25. Tad patys pirmieji jau atsigane turetu buti.Vegys rašė:Va įdomu - kai tokie orai - ar anie jau išneršę ? Aš šiuo klausimu supratimo neturiu ...pensininkas rašė:smarves turejo daug, net nesitiki, kad po nersto
Tiek slakiai tiek upetakiai seniai isnersia, girdejau kas gaude neleistinu laiku kad lapkrocio men jau isnersia buvo.Vegys rašė:Va įdomu - kai tokie orai - ar anie jau išneršę ? Aš šiuo klausimu supratimo neturiu ...pensininkas rašė:smarves turejo daug, net nesitiki, kad po nersto
cesius rašė:Na praveriau ir as sezona su tricatniku, bet kad taikinys buvo ne tas
As ne sparcmenas - nesu profas sioj srity. Bet kai matai pakrantese gausiai mailiuko tokio iki 2-3cm tai darai prielaida jog isnerse senokai. + dar viena varle I vandeni pabaidziau tai gales draskyt dabar jaVegys rašė:Va įdomu - kai tokie orai - ar anie jau išneršę ? Aš šiuo klausimu supratimo neturiu ...pensininkas rašė:smarves turejo daug, net nesitiki, kad po nersto
JustasM rašė:Tiek slakiai tiek upetakiai seniai isnersia, girdejau kas gaude neleistinu laiku kad lapkrocio men jau isnersia buvo.Vegys rašė:Va įdomu - kai tokie orai - ar anie jau išneršę ? Aš šiuo klausimu supratimo neturiu ...pensininkas rašė:smarves turejo daug, net nesitiki, kad po nersto
Norejau rasyti, "labai abejoju, kad cia upetakiu mailiu matei", bet pasidomejau, kad per 8-10 savaiciu issirita is ikreliu. Tai gal ir realu, kad dabar butu 2-3 cm, jeigu spalio pradzioje ar maximum viduryje isnerse. Bet siaip vistiek abejoju.pensininkas rašė:kai matai pakrantese gausiai mailiuko tokio iki 2-3cm tai darai prielaida jog isnerse senokai
galite detaliau paaiskinti sita pareiskima? na as cia naujokas, tai tik mokausivital(vilnius) rašė:rotveileris
"pedofilija" o ne foto![]()
Cia reik suprast kad kabuciu kazkur savo pasakyme neuzdejai ar tai, kad aprekiai ne upetakius gaudancius ?rotveileris rašė:.. be to jie net ne upetakius gaude. tokiu atveju jie (ir puse misko) isgirdo ka as apie juos manau
kabuciu neuzdejauWytux rašė:Cia reik suprast kad kabuciu kazkur savo pasakyme neuzdejai ar tai, kad aprekiai ne upetakius gaudancius ?rotveileris rašė:.. be to jie net ne upetakius gaude. tokiu atveju jie (ir puse misko) isgirdo ka as apie juos manau