A tai jau vėl galima prekiaut gyva žuvimi? Juk anksčiau ištraukus iš akvariumo jiems per kaktą fisteldavo, kad nešami namo nesikankintų 

siokinu maximas, bet kad ten dabar mada ant upetakiu ir ersketu..... o iislauza del dvieju zuvu pirdolint tai nesinori ... bet turbut tex...SauliusM rašė: maximoj nusipirkpernai Lampedziuose maximoj pirkau
pries naujus karpi maximoj gyva stintoms pirkau, sakau pardavejai: duok sacioka pats pasigausiu kokio man reik, nes buvau parodes i maziausia puskilini, ta bijojo, kad sefai nepamytytu, nes tipo klientams patiems gaudyt negalima, puse valandos maise, visa slapia liko kol pagavo ir gyva i maisa igrudo, nuejus prie kasu kasininkes i mane kaip i koki "duŠeguba" ziurejo, kas yra klausiu, sako negyva turetum pirkt, nu pipiec, gaila peilio kisenej neturejau, buciau ten ant kasos joms ji papjoves, kad joms lengviau butu...giedriuzzz rašė:A tai jau vėl galima prekiaut gyva žuvimi? Juk anksčiau ištraukus iš akvariumo jiems per kaktą fisteldavo, kad nešami namo nesikankintų
Cia bajeris koksnors ar tu cia istikruju klausi ?kudas rašė:norejau suzinoti pernai ileidau vena lydeka pagauta ezere i pruda ir kaip man suzinoti ar ji isgiveno ?
kudas rašė:norejau suzinoti pernai ileidau vena lydeka pagauta ezere i pruda ir kaip man suzinoti ar ji isgiveno ?
O kas nors draude?žvejyslt rašė:Ar jau galim pradėti žuvis tvenkiny šerti?
lydekiukai ir karosiukai turbut maziausiai reiklios aplinkos salygom zuvys. jeigu gruzliai ir veziai gyvena, tai lydekiukam ten kurortas busmarenas rašė:nes jai gyvena gruzlei turietu ir lidekiukai gyvent
aciu hiebra uz patarima,rimtai koki sapala ileist,bet lydekiuka koki irgi reik kad pagainiotu karosiukus,tada galietu netik karosiuku ar kilbuku bet ir lidekiuku pagaut.kai bunu db sode visada vakare nubiegu uzmest pludinike be rites triju metriuku sunui nupirkta,bet reik ir sau okia 4m smagei be rites.dusys rašė:Neblogai gavosi
diekui uz patarimus,Vegys rašė:marenai,
tik nesugalvok kišt pinigų į įžuvinimą. Nieko gero nesigaus. Bijau pameluot, bet man atrodo, kad kažkas prieš kelis metus bandė įžuvinti sodo prūdelį ir šnipštas gavosi. Pasiskaityk temą, berods čia buvo rašyta. Kodėl - pats supranti. Pamatys, kad sugauni - ateisi ir net vietos nerasi. Tokie vandens telkinukai - vaikus pamokinti ar pan.
Kas čia per padarai? Ir kas anuos sukūrė?abrval rašė: karpio-karoso hibridai
Dievulisramkis rašė:Kas čia per padarai? Ir kas anuos sukūrė?abrval rašė: karpio-karoso hibridai