Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai
 #528360   Rapolas
 05 Gru 2013 12:14
Vat vat, ir aš pan. garvoju ,kad jei prastumtų sanikamalas su savo sėbrais tokį planą-chuliganą, tai žvejams mėgėjams ir liktų tik cigaretiniai ešeriukai.. ir baigtųsi tuomet diskucijos dėl jų dydžio apribojimo, nes katinams nebūt ką parnešt žiemą :-D
 #528366   SauliusM
 05 Gru 2013 12:25
Rapolas rašė:Vat vat, ir aš pan. garvoju ,kad jei prastumtų sanikamalas su savo sėbrais tokį planą-chuliganą, tai žvejams mėgėjams ir liktų tik cigaretiniai ešeriukai.. ir baigtųsi tuomet diskucijos dėl jų dydžio apribojimo, nes katinams nebūt ką parnešt žiemą :-D
nu gal ne viskas taip blogai.
Seimo Kaimo reikalu komitetas suabejojo patys vakaryksciu savo sprendimu ir jo seimo puslapyje kolkas nera.
O Salamakinas panasu, kad jau irgi po truputi bando stoti meskeriotoju puse, kiek mane pasieke gandai.
Yra ir kitokiu povandeniniu sroviu, bet apie jas kolkas nekalbesiu.
Gruodzio 10 d balsavimas seime viska parodys.
 #528370   Rapolas
 05 Gru 2013 12:34
Šutka tai šutka, bet savo asmeniniam puslapy minėts pons yra užsirašęs, kad vienas iš pomėgių yra žūklė.. dbr tik belieka sulaukt žvejų visuomenę jaudinančio:D patikslinimo- verslinė ar kitokia :-D
 #528372   Sokratas
 05 Gru 2013 12:36
:shock: oooo,nu jei taip, tai tuo labiau galima kviest į žiburėlį kaip žveją... :lol:

Juk tikrai neprirašys, kad pomėgis- verslinė žūklė
 #530251   SauliusM
 13 Gru 2013 17:14
Nauja ka tik seimeuzregistruota zuvininkystes istatymo pataisa,kuria pateike KRK pirmininkas:
http://www3.lrs.lt/pls/inter2/dokpaiesk ... _id=462125
Cia KRK isvada:
http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaiesk ... _id=462127
Seimas planuoja zuvininkystes istatymo pataisas svarstyt antradieni, gruodzio 17 d. 12.10-12.40 val:
http://www3.lrs.lt/pls/inter2/dokpaiesk ... _id=461935
 #530843   Agis
 17 Gru 2013 08:33
Nepagailėkit 20 minučių ir jeigu dar nesigilinote į realią situaciją, tai galite tai padaryti dabar, kad žinotumėte visą tiesą santykiuose verslininkai-meškeriotojai
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 42#p530842
arba tiesiogiai čia
http://www.youtube.com/watch?v=29FZgD3-hTE
 #530995   Pfk
 17 Gru 2013 17:35
Agis rašė:Nepagailėkit 20 minučių ir jeigu dar nesigilinote į realią situaciją, tai galite tai padaryti dabar, kad žinotumėte visą tiesą santykiuose verslininkai-meškeriotojai
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 42#p530842
arba tiesiogiai čia
http://www.youtube.com/watch?v=29FZgD3-hTE
viskas šiaip labai gerai, idėja gera, prezentacijos tema gera ir aktuali, reikia šitą informaciją kelti ir t.t... nu bet daugiau 10 minučių neištvėriau.
žinau kad Sauliui už tai nieks algos nemoka, ir kad jis dirba mūsų visų labui už ačiū ir kad yra visokeriopai kitaip kilnus. nu bet marš atgal į mokyklą mokytis ruošti ir vesti prezentacijas...
 #531157   SauliusM
 18 Gru 2013 11:16
Pfk rašė:... nu bet daugiau 10 minučių neištvėriau...
ir kas nutiko? i kelnes privarei?
Pfk rašė:...
...nu bet marš atgal į mokyklą mokytis ruošti ir vesti prezentacijas...
nu matai kaip. ir kazin kodel skirting zmones tuo klausimu turi skirtingas nuomones:
Karšis rašė:Dalyvavau, uzskaitau, pasisakyma zvejotribunos ( Sauliaus Mikalausko) , jis buvo vienas is geriausiu ( cia mano akim ziurint labiausiai pasiruoses, bent jau iki pietu pertraukos) , gaila kad galejau pabuti tik iki pietu pertraukos ...
Uzskaitau todel kad:
1. Zinojo ka kalba
2. Buvo pasiruoses ( ne taip kaip kazkas is zemes ukio ministerijos)
3. kalba buvo pasakayta nuo musu visu ....
Aciu tau
Patiko tavo pokalbis del darbo :) Uzskaitau
kaip cia taip gali but? siaip tai aisku as zinau, kodel cia taip nutiko ir kaip cia taip gali but. bet va man idomu, ka tuo klausimu galvoja kritikuojantis prezentaciju ruosimo guru. beje, siais laikais mokyklose jau ir prezentacijas ruost moko?
 #531167   Mike
 18 Gru 2013 12:22
Sauliau, kaip dėstantis retoriką, galiu pasakyti, kad Tavo prezentacijos turinys buvo kur kas geresnis nei pateikimo forma. Čia tiesiog sveika kritika.
 #531172   SauliusM
 18 Gru 2013 12:46
Mike, pilnai tikiu, ir galiu pabandyt paaiskint kodel.
Visu pirma i mikrofona kalbet reikejo kreivai pasilenkus, visu antra, pats matei, kad kompas is kurio buvo rodomas pranesimas, tiesiog reagavo i kvepavima net ir pats perjunginejo skaidres kaip jam patinka. Tas naturaliai diorgino.
Kitas dalykas, kad skaiciau ne tik savo pranesima, bet vedziau visa rengini, tai burna buvo naturaliai perdziuvus. Tas irgi nepadejo.
Ir viso to ziurint filmuka nesimato, tai viso to nematant ir nesuprantant labai lengva kritikuot.
Siaip butu idomu paziuret, kaip kritiikuojantys patys butu atsistoje pries ta auditorija ir skaite pranesima, nes itampa ir nervai, nezinant ko tiketis is auditorijos irgi dare savo.
Aisku, neneigiu, buvo ir mano kaltes, pranesimas buvo sumestas diena pries ir nulekta komplektuot papkiu ir spausdint dalomosios medziagos ir dirbta buvo iki vidurnakcio.
Apie kazkokios kalbos bent apgalvojima ar pasiruosima, nebuvo net kada galvot, kiek buvom uzsiverte organizaciniais konferencijos klausimais, ko visko, beje, irgi tiesiog zmonem is salies nesimate.
Tiesiog ekspromtu kalbejau pagal skaidres ir tiek.
 #531174   Mike
 18 Gru 2013 12:55
Tai kad pagal mokslinius duomenis kalbėjimas prieš auditoriją yra antroji žmonių baimė, dar didesnė nei mirties baimė. Tai čia natūralu. Be to, ne kiekvienas, kuris moka sklandžia dėstyti mintis raštu (kaip kad Saulius), moka kalbėti prieš auditoriją. O tau, Sauliau, patarimas - užimant atitinkamas pareigas, ir tapus viešu asmeniu, turi skirti kažkiek dėmesio savo retoriniams įgūdžiams gerinti. Va tau ir pasiūlymas :
...nu bet marš atgal į mokyklą mokytis ruošti ir vesti prezentacijas... :lol:
Kaip suprantu, siūlantysis turėtų atkreipti dėmesį į savo etiketo įgūdžius .... :-D
P.S. Nukrypom nuo temos.
 #531175   SauliusM
 18 Gru 2013 13:03
Mike rašė:...turi skirti kažkiek dėmesio savo retoriniams įgūdžiams gerinti. ....
kasmet vaikstau i viena ar du kursus ta tema. ir kasmet skaitau po kokiu 15 panasiu pranesimu.
ir taip jau gal 10 metu. tu manai, taip labai lengva save perlauzt? aisku, kad sitas konkretus atvejis buvo toli grazu ne is geriausiai perskaitytu pranesimu, tai as ir pats matau. bet kaip ir sakiau jau, prisimenant aplinkybes, manes tas absoliuciai nestebina.
beje, be manes ir Antano vest ir moderuot rengini isvis daugiau neatsirado nei vieno sutinkancio ir kiti bijojo (tiesa sakant, publikos reakcijos visi bijojo labai, nes neisivaizdavo, ko tiketis) ir net siule, gal net samdytis kazkokius profesionalius renginiu vedejus, tik kad mes su Antanu pasiaukojom, nes visgi organizavom konferencija, o ne koki tais kaukiu baliu karnavala ar 69 danguje koncerta.

o siaip ziurekit i esme, o is esmes, tai renginys gavosi pavykes sakyciau.
 #531178   martiz-zz
 18 Gru 2013 13:05
mike ir Pfk, jei jus tokie geri prezentaciju pristatytojai, tai padekit sauliui, atvazuokit ir pamokykit, padarykit patys jas.
atsakyma gali nerasyt, nes zino ji visi... nera laiko ir t.t... saulius pats turi padaryt viska gaudamas uz tai lygiai 0lt o tam skiriantis laiko tikrai daug... kuri galetu tiesiog skirti kitu kritikavimui
 #531229   Pfk
 18 Gru 2013 17:35
Sauliau, tave kas nors kurią dieną viešai "suvalgys" už nemokėjimą virškinti kritikos. nieko aš baisaus tau nepasakiau, man atrodo, kad prezentacija pravesta nekaip, ir tiek. nieko aš iš tavęs nereikalauju, tai mano asmeninė nuomonė, tegu kiti turi savo. "į mokyklą" tai tik toks išsireiškimas arba metafora. ir aš ne joks guru.
martiz-zz: manęs niekas to neprašė, aš savo ruožtu irgi nesisiūliau, ir apskritai:
Pfk rašė:...viskas šiaip labai gerai, idėja gera, prezentacijos tema gera ir aktuali, reikia šitą informaciją kelti ir t.t...
žinau kad Sauliui už tai nieks algos nemoka, ir kad jis dirba mūsų visų labui už ačiū ir kad yra visokeriopai kitaip kilnus...
kam čia bekartoti antra kartą tą patį?
aršūs kartais čia kai kurie asmenys pasidaro :fingal:
 #531230   SauliusM
 18 Gru 2013 17:38
as kritika galiu virskint, bet tik tada kai ji konkreti ir konstruktyvi, o ne tik kritika vardan kritikos.
jei jau kritikuojat, tai kritikuot konstruktyviai irgi ismokit ir rasykit kas konkreciai negerai ir ka konkreciai ir kaip konkreciai reikia keist.
o jei to nemokat ar negalit, nu atsiprasau, bet su abstrakcia kritika pabukit tyliai geriau.
 #531234   Pfk
 18 Gru 2013 17:53
o man neskauda kad tu ten nebuvai pasiruošęs. nepatiko, išjungiau, parašiau savo nuomonę. aš tau ne lektorius kad rašinėt kas gerai, kas blogai. juolab kai pats viską žinai.
nuo to dangus nesugriuvo tau manau. o man vat, už išsireiškimą (galimai nekorektišką ir galimai viešojoj erdvėj, tarp žmonių su slapyvardžiais) teks eiti etikos mokytis.
 #531235   SauliusM
 18 Gru 2013 17:55
Pfk rašė:o man neskauda kad tu ten nebuvai pasiruošęs. nepatiko, išjungiau, parašiau savo nuomonę. aš tau ne lektorius kad rašinėt kas gerai, kas blogai. juolab kai pats viską žinai.
nuo to dangus nesugriuvo tau manau. o man vat, už išsireiškimą (galimai nekorektišką ir galimai viešojoj erdvėj, tarp žmonių su slapyvardžiais) teks eiti etikos mokytis.
nu su tokiais pareiskimais, tai eisi etikos mokytis du kart :-D
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 132
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė