Aš juk ten pat pagaunu kur ir tu ant LM, taip, kad tinka 

supratau. is to ka radau forumuose beskaitinedamas sukomplektavau si rinkinuka. mano sarase liko neispildytos jaxon ir butent sios dvi firmos, kurias jus pasiulete. nes apie jas daug kas gan gerai atsiliepia. na netgi susidare ispudis, kad jos vienos is paciu geriausiu. bet viena smulkmena, kad ju kaune niekur neradau- pas visus tuscia siu modeliuku. buciau dekingas, jei dar parekomenduotumet spalvas, na jie biski reiklesni piniginei tai nesinori prisipirkti bele tik turet. aciu uz patarimusromas100 rašė:Rinkinys tikrai geras, gal dar pasiimciau Megabass Baby Girfonu keleta, smith camon , smith camion magnum.
nu jo chubby pallet yellow seksovai atrodoMike rašė:Smith camion tai pačiupinėti niekur ir negausi. Yra nebent čia: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40. Arba gaudyk skelbimus, gal kokį žvejotą rasi.
Megabass turėtų būti Šilainiuose pas brolius ir Žvejoklyje ( http://www.zvejoklis.lt/ ). Gal dar kur nors.
Geriau sakyk kur gavai Jackall Chubby pallet yellow spalvą.
cia ir beda, kad neturi nei zvejoklis nei broliukai megabasu. na po viena spalva likutine turi i viskas. supratau, kad teks laukt pavasario arba visagalis internetas- teks juo naudotis... blyn nekenciu civilizacijosromas100 rašė:Tikrai taip, camioniu ebejui arba dar keliuose e shopyose.
O pas broliukus tai ten visko yr, tokia maza pardotuvele , o asortimentas tai. Ne viskas vitrinose, reik paprasyt. Ten reik but atsargiam, bo visa alga gali palikt.
Visasa kai vaziuoju pro sali , tai uzsuku.
O del spalvu, tai jau paciam reik rinktis, kas tinka zemupy gali netikt sakykim neries sapalams.
Ale kiek žuvies upėse būtų...romas100 rašė:Nu nereik jau ant civilizacijos labai jau varyt. Jei ne civilizacija tebegaudytume spagineis spiningai ir "juros" blizgemis
Kai dar spiningaudavau sapalus, tai Virvyteje man labiausiai pasiteisindavo buten eseriuko spalvinimo (P) Rapala Shallow Shad Rap 5 cm.rotveileris rašė:beje valdo Crackjack 48 F SR juodu markeriu padarytas eserys
looking4snow rašė:RastaMan nieko tu nesupranti - cia patelems vilioti.
Kas su jais gaudo, tas ir pagauna, tuo tikrai neabejoju ir tikrai net nebandysiu ginčytis dėl protingai parinktos svorio vietosrobkam rašė:ir su kiausiais ko puikiausiai gaudo zuvi, o svori taip tvirtina nes tada zymiai geriau dirba vobleris ir stabiliau...