Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žvejyba jūroje ir nuo kranto
 #498335   Waggleris
 05 Rgp 2013 17:21
Sveiki, apie jurine zukle nekertu visiskai nieko, esu tik mates kaip traukia grundalus. Taciau idomumo delei noretusi pagaut ta pati grundala Palangoj ant tilto, tai paskui galeciau visai giminei girtis, kad zuvi juroj istraukiau ''plot . Taigi iskilo klausimas ar tokiu metu laiku isvis kimba, kad ir tie grundalai, koks masalas(nu ziniasklaida rase net ant cigaretes nuorukos, kad pagauna, bet propaguoju sveika gyvenimo buda ir sau ir zuvims :D) ir galbut sistema(labiausiai svareliu svoris domina :shock: ) Nu gal ir labai nusisnekejau, bet tikrai idomu, nes visiskai nieko nezinau apie zukle juroje ir noretusi pabandyti, nes paskutini karta kai buvau su paprastais teleskopais chebryte uzmete laimingai lupo grundalus pati vidurvasari.. :D Is anksto aciu
 #504754   ledenis
 03 Rgs 2013 22:06
Seip pleksnes kimba apvalius metus, nuo palangos tilto, tik tiek, kad vasara kai siltas vanduo mazos nes biciokai belekaip kimba ir dideles nlb speja paimti masala.
 #504765   Agis
 03 Rgs 2013 22:35
Prisiminkit baudų dydžius ir pamirškit tas mažas :lol: Prieš akis turi stovėti tik plekšnė vienkartinės plastmasinės lėkštutės dydžio :lol:
 #504814   SauliusM
 04 Rgs 2013 09:38
Agis rašė:Prisiminkit baudų dydžius ir pamirškit tas mažas :lol:
30 Lt uz kilograma, jei kalba apie pleksnes. tai kiek reikia pitacioku prikalt, kad ta kilograma surinkt? :roll:
 #504825   Agis
 04 Rgs 2013 10:13
Nuva, aš norėjau pagązdinti, o Tu vėl priminei, kad pitačiokai pamidorams tręšti pigiau negu geros trąšos :lol:
Negi tik tokie baudos dydžiai priekrantės vandenims :shock:
 #504831   SauliusM
 04 Rgs 2013 10:23
Agis rašė:Nuva, aš norėjau pagązdinti, o Tu vėl priminei, kad pitačiokai pamidorams tręšti pigiau negu geros trąšos :lol:
Negi tik tokie baudos dydžiai priekrantės vandenims :shock:
nu uz lasisa priekrantej tie patys 2000. ta prasme cia ne bauda, o ikainiai uz gamtai padaryta zala. tai ne visai tas pats, kas bauda. ir tie ikainiai skaiciuojami pagal zuvu rusi. tai pleksne taipsakant... nepriskiriama prie itin vertingu lasisiniu zuvu...
 #505727   augutis
 07 Rgs 2013 13:05
Kur cia karsiai ir gamtos apsauga??? Mane stebina ir tai ir tai :))) palangos tiltas ar sventosios molas ??? (Nors nalabai isivaizduoju GA ant molo :) :) )
 #505734   Lifteris
 07 Rgs 2013 13:58
Nežinau ar lipo ant akmenų, aš su kolega jau išeidinejau ir privaževo GA visureigis, vienas link molo nuėjo, kitas patikrino mus ir taip pat patraukė molo link :)
 #521559   fozas
 06 Lap 2013 18:36
yra noras i jura svistelt.Papasakokit kas ka.Gal jau pleksnites sujudo.O as ir i bikus nespjaunu-kelinti metai super zuvis.Pavasari buvau , norisi ir rudenio kaifa pajust.
 #521832   ledenis
 07 Lap 2013 18:42
rudeninis kaifas tik toks kad daug atsiauresnis vejas ir dregmes daugiau :D o seip nieko ispudingo ant tilto, pagavau keleta pleksniu ir beveik nei vienos legalios, gal vos keletas, nu ir menkes jau kiek suprantu i pabaiga ejna, nes turbut jau atsilo ir visi tylejo kai jos ejo normaliai :D nes as irgi laukiau kol kas pasakys kanors apie menkes bet nieko nesulaukiau :) zodziu kiek visi kalba tai pasyvios pleksnes galbut ir ruduo veluojasi kaip kad pavasaris siais metais :)
 #521894   Cekasss
 08 Lap 2013 07:18
taigi draugau,biciuliai tam ir yra Kad su gimtadieniu nepasveikintu Kad uzsieme butu kai reikia padet Kad nepasakytu kur zuvis kimba :) Lietuviai... zinok jei parasai i foruma ir nesulauki atsakymo, vadinasi lek zvejot nes visi lupa isisiepe ir neturi kada parasyt.Per mazai lietuva vandens turi galvoja vietas uzims nebus kur gaudyt:)
 #521903   Agis
 08 Lap 2013 08:39
NU nereikia taip liūdnai liaudį nuteikinėti.Jeigu žvejojame yra reportažai, jeigu ne, reiškiasi arba nekimba arba jūra tiesiog nežvejojama.Vakar Šventojoje po pietų jau buvau pradėjęs gailėtis kad surfų nepasiėmiau .Po pusvalandžio nors jūra praktiškai ir žvejojama buvo tačiau tas gailestis dingo, pasipylė "kibirinis" lietus.Šiandien kaip ir įmanoma pažvejoti, bet kažkaip planai nesudėlioti, rytoj visą dieną lietus, poryt vėl ventiliacija iki 15 m/s, tai ką berašinėti ir ką patarti, nebent iš veidrodėlio burti ir erzinti Jus, kad varykit, nes plekšnės lipa krantan.
Nesam čia tyleniai, jeigu nenorima viešai rašinėti, tai su forumiečiais, kurie nėra tik klausinėtojai visada privačiomis žinutėmis pasidalinama informacija.
 #521923   marijus*
 08 Lap 2013 10:09
Cekasss, o pats ar bandei nuo tilto Palangoje pažvejoti, kai menkės eina? kaip vietų rasti ar su tuom susidūrei? aš esu tik keletą kartų buvęs jų žvejoti ten, tai du kartus laukiau, kol atlaisvės vietos, kitą kartą stojome visai prie kranto, nes žvejų belekiek, nors ir oras atrodo prastas ir vidurys savaitės , bei plekšnikės net nekimba, nors didžioji dalis atvažiavusiųjų į jas taiko. mane tai atgraso tokia žvejyba, kai banga didelė, vėjas ir vienų valai eina per kitų.
Tad suprantama kodėl vietiniams nesinori rašyti , kada kimba.
aš , kai gaudau jūroje nuo kranto, praktiškai visada čia ataskaitą duodu ;), nes kranto turime į valias ;)
 #522085   ledenis
 08 Lap 2013 20:51
marijus* kas tiesa tas ne melas, ne pirmus metus ant palangos tilto praleidziu kai menkes eina, vietos tikrai ten maza ir painiojimosi neisvengsi, apie savaitgali net nesneku, o kranto tai daug, bet nuo kranto reikia daug palankesniu salygu, irgi ne karta gryzes tiesiai is zvejybos parasiau kas kur kimba nors ir kibo belekaip, ajsq kartais erzina kai nuvaziuoji ir vietos nera bet as tik zvejys megejas ir negaila man tu pleksniu kitiems :D
 #522339   fozas
 10 Lap 2013 14:29
na va ir nuomoniu forumas pagyvejo.Eh jei orai leistu ir man garsiai neisisvajojus gal pajust ta rudenini atsiauru kaifa<sakoma nera blogo oro yra tik bloga apranga>.Juk visai nieko smegenine<jei ji yra>isvedint.O tai net i miska nuejus paskui gryzti kaip pagiriotas -mat smalkiu dozes truksta
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 20
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė