Kūčioms žada pliusą, o tai teikia gražių vilčių dar pamosuot kastingėliu gimtinėj... Ir neduoda ramybės paskutinio savaitgalio pravalas. Upeliukas gražus, perspektyvus... Apmėtau įlankėles, kur vandens sulėtėjimai ar pan. Ilgai tylėjo ir jau praradus viltį- prie pat kojų griebė gumą ~1kg silkutė, papurtė ir neužsikabino. Toliau vėl sekė konkreti tyla. Išvada peršasi paprasta- žuvis yra, bet matyt labai neaktyvi... Kaip elgtis? Pagrinde mėčiau gumą, tik su ja, velnias, labai flegmiškai elgtis nepavyksta. Mėginau kabinti voblerį (orbit 110 sp), tvičinau pagal savo sugebėjimą- nulis. Ir šiaip sunkiai suvokiu, kaip upėj elgtis su vobleriu- srovės bent kiek pasigauna ir šakės mano tvičui, nuneša nafig voblerį :]
Patarkit kurmiai protingieji, kokį eksperimentą būtų dar galima atlikti, ar suspenderiais ilgom pauzėm, ar drožt guma kažkaip ir toliau...
tiesa, nors ir upeliokas gana gilus ir orbitui turėtų būt net per gilus (manau)- įlankėlese, kur srovės nėr, pastoviai kabindavosi į žoles visais kabliais :] gal rapalos subwalk'ą reikėjo traukt, nors man jis kiek per greit išneria ir nežinau kodėl man tai nepatinka...