Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #518762   Slovak
 28 Spa 2013 19:02
DainiusM rašė:Aqua v.- tai hobis sveria 44kg... va tas jacko coosa sveria 31,75 su kede... ara 29 be kedes. toks jau pilnai nesiojamas ir tasomas variantas, va sita but idomu naturoj pastudijuot. Galetu kas nors nusipirkti. :)
Vat butent, ir filmukose zvejys pakankamai drasiai elgiasi jame.
Man atrodo puse komentuojanciu net neatidare nuorodu paziureti apie ka kalbama
 #518766   Aqua v.
 28 Spa 2013 19:10
Slovak rašė:.......
o kazkas laiko save specu youtube filmuku paziurejes :) ?
 #518768   Slovak
 28 Spa 2013 19:16
marenas rašė:kam valti keist i kajaka kuris sveria kaip valtis.?
tam, kad valties neturiu :) o ezerai nelabai traukia, o prie kai kuriu upiu prieiti, kaip pats tamsta rasei, kojos galima sulauzyti.
Jusu pirktas pripuciamas man atrodo bus nelabai patogus zvejybos metu, mazahizmas, kaip ir Jusu savadarbis plaustas (bet pastangos ;-var-var. )
O patogumo labai labai noresi.
O prie to Coosa (bent jau reklamoje taip rodo) galima uzfiksuoti visus irankius ir ramiai nuleisi i upe
Paskutinį kartą redagavo 1 Slovak. Iš viso redaguota 28 kartus.
 #518769   Slovak
 28 Spa 2013 19:17
Aqua v. rašė:
Slovak rašė:.......
o kazkas laiko save specu youtube filmuku paziurejes :) ?
savaime aisku ne, todel ir idomu rasti zmoniu kas naudojo ir kokie atsiliepimai Jusu banditas Trident 11 man nepasirode llabai aptikimas ir patogus
 #518775   Slovak
 28 Spa 2013 19:36
neesu bandes, nuomone susidaryta grinai is internetines medziagos. Del to i objektyvuma nepretinduoju.
Kai pavasari ieskojau Vilniuje tai nieko panasau nors i trident 11 negalejo pasiulyti. Tai net nezinau kur galima butu isbandyti.
Vilniuje pazystami anksciau vezdavo, bet tikrai ne zvejybai, sportui ir pramogai.

Jusu nuomone apie Trident skaiciau, aciu uz info
 #518778   Aqua v.
 28 Spa 2013 19:40
Atkreipk demesi kokie mano 'reikalavai' buvo: mane domino stabilumas srovej neirkluojant, kai zuvis gali pasukt sonu, patempt zemyn i reva kartu su lengvu inkaru (kitokio nesiveziosi).
 #518780   Slovak
 28 Spa 2013 19:46
Aqua v., jo, atkreipiau, sveiki reikalavimai :) Beda tame, kad Lietuvoje nera pasirinkimo.
O tokio tipo kaip Coosa, tai ir Europoje neradau, gal blogai ieskojau
 #518782   marenas
 28 Spa 2013 19:49
Jusu pirktas pripuciamas man atrodo bus nelabai patogus zvejybos metu,
na galvoju kad gera atrama pasidarius nugarai bus pakenciama,o zvejyba is kajako skirsis nei is valtes atsistojus arba sedint,nes metimai par virsu na gal soniniu,matomumas bus blogesnis nes sedesiu zemai,tad lydziu ataku matisiu maziau,masalu bus ribotas kiekis,meskerikotis is trumpuju,inkara jau sumasciau kaip tvirtint.
pagrindinis etapas palieku automobili ten kur reiks atplaukus islipt,o i isplaukimo vieta galiu vaziuot su autobusu i kaskoki miesteli ir vsio,antra bandysiu po darbo kad negaist laiko valtes tempime su varikliu ir ketvirto auksto ,pasimsiu ant peties uzsimetes kajako tasike ir prie mariu priputimas 5min tik kiek laiko reikies nuplaukt iki vagos,o is jos tikrai eis dzigaut,pritvirtinsiu dar eholota.toks mano sumanimas,,.
jai ledas iseis anksti pavasari tai gal ir danei pabandysiu slaki atrast.jai nesusalsiu :grin:
man reikiejo lengvos ir stiprokos.
 #518786   Slovak
 28 Spa 2013 19:53
marenas, as kantrus, palauksiu reportazo.
Tai kad Jums pasiseks ir ehalota ir varykli ir ofisine kede pritvirtinti, tai cia manau nieks abiejoniu neturi :grin:
 #518787   Aqua v.
 28 Spa 2013 19:54
Slovak rašė:......Beda tame, kad Lietuvoje nera pasirinkimo.
O tokio tipo kaip Coosa, tai ir Europoje neradau, gal blogai ieskojau
jo, veza kiek zinau pagal uzsakyma is JAV pvz.
 #518791   Slovak
 28 Spa 2013 20:00
Aqua v., o jei nepatiks, tai kam parduoti ir dar kad smarkiai nepraletet'?
As gi ne naujas rusas is anekdoto "Купи слона", tokiu sugebejimu neturiu :grin:
 #519132   marenas
 29 Spa 2013 18:56
Slovak rašė:marenas, as kantrus, palauksiu reportazo.
Tai kad Jums pasiseks ir ehalota ir varykli ir ofisine kede pritvirtinti, tai cia manau nieks abiejoniu neturi :grin:
:gutgut
 #519152   savas
 29 Spa 2013 19:27
Na, kedes ofisines nepritvirtinsi (nor kas Tave zino), bet kojoms atsiremti, kad subine tvirtai prisispaustu prie galines dalies ir nugara gerai remtusi ir nevargtu, tai ner problemu - mano "valandinej" puslej tam gerai tarnauja masalu deze ideta i paprasta tasike, nupirkta "secondhand"e (sumoj atitinka mano koju ir sedimos dalies ilgi)... Be atramos - po valandos atrodo lengvo irklavimo - zvejyba tampa zvejoba. O siaip tai, kai pats sedi ir akys vos pusmetri nuo vandens pavirsiaus, plius poliarizuoti stiklai - tai kazkoks indomus jausmas - atrodo, pats tam vandeny gyveni... Ant suolo pustinukes visai kitaip matosi. Na ir spiningaut ner problemu, nors daugiau velkiauju palengva irkluodamas.
P.s. ai, ka dar norejau pasakyt - pasidaryk tvirtinimus normaliam irklavimui.
 #519219   marenas
 29 Spa 2013 22:09
savas rašė:Na, kedes ofisines nepritvirtinsi (nor kas Tave zino), bet kojoms atsiremti, kad subine tvirtai prisispaustu prie galines dalies ir nugara gerai remtusi ir nevargtu, tai ner problemu - mano "valandinej" puslej tam gerai tarnauja masalu deze ideta i paprasta tasike, nupirkta "secondhand"e (sumoj atitinka mano koju ir sedimos dalies ilgi)... Be atramos - po valandos atrodo lengvo irklavimo - zvejyba tampa zvejoba. O siaip tai, kai pats sedi ir akys vos pusmetri nuo vandens pavirsiaus, plius poliarizuoti stiklai - tai kazkoks indomus jausmas - atrodo, pats tam vandeny gyveni... Ant suolo pustinukes visai kitaip matosi. Na ir spiningaut ner problemu, nors daugiau velkiauju palengva irkluodamas.
P.s. ai, ka dar norejau pasakyt - pasidaryk tvirtinimus normaliam irklavimui.
a tai savas irgi turi kaska panasaus.Seip diekui uz imformacija.kai paplaukiosiu valandike iskart pajausiu trukumus ir mastisiu jos istaisit
 #520719   alkanas
 03 Lap 2013 21:23
irkla neteisingai laiko.
reikia irkla iskelt virs galvos, ir jy uzdejus ant galvos rankas pastatyt 90 laipsniu kampu i irkla, nu nzn ar aiskiai parasiau, zodziu turi gautis staciakampis is ranku ir irklo.
kad butu lengviau, ant tu mierkiu ant irklo uzsivyniok izolkes, visad laikysi irkla vienodai. dar patarimas jei nepirksi irklo "sauksto" irkla isigyk tokio ilgio, kad istieses ranka pirstus ant irklo virsaus uzlenktum.
 #520731   marenas
 03 Lap 2013 21:40
kad istieses ranka pirstus ant irklo virsaus uzlenktum.

sito nesupratau,arsistojus istiest ranka i virsu ,tokio ilgio ,ar ispletus rankas i sonus ?
 #520733   alkanas
 03 Lap 2013 21:43
atsistojus, statai irklo mente ant zemes, o viena ranka istieses, nepasistiebes, kita irklo mente uzlenki pirstus. cia bus teisingas paprasto irklo ilgis tavo sudejimui.
 #520946   marenas
 04 Lap 2013 19:19
alkanas rašė:atsistojus, statai irklo mente ant zemes, o viena ranka istieses, nepasistiebes, kita irklo mente uzlenki pirstus. cia bus teisingas paprasto irklo ilgis tavo sudejimui.
ponial diekui. :gutgut
 #549875   Tadunce
 04 Kov 2014 15:00
Kayakininkai, kas gali užvest ant kelio, kur LT ieškot pripučiamų "ančiukų". Norisi per Šventąją persiirt į kitą krantą, ar į salą, o dėl to valtį tempt tai hemarojus. Ypač kur ir taip sunku iki upės nueiti.

Gerai būtų ir kokią kainą sužinot, gal fantazija atšoks galvot
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 40
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė