Gal zinot kontaktus Klaipedoje kas gerai suteptu profilaktiskai rites?
Pagavai-paleisk, ir bek i Maxima pirkt zuvi uzauginta kanalizacijoje su antibiotikais!
Kai lieka, nieko baisaus, bet vat kai trūksta...tasyk reikia jau susimastytikrioklis rašė:Baisu kad nebesurinksiu, nes ka beisardau visada lieka detaliu!
Paprasta skysta alyva.Arvidys rašė:Kokiu tepalu reikia sutepinėt ritės valo vediklio guoliuką? Gal kokių pavyzdžių lengviau prieinamų galit pasiūlit?
numaut, patept klijais ir uzmaut atgalPonulis rašė:Sveiki. Susiduriau su beda, spiningo virsutinis ziedelis eme sukiotis apie savo asi, gal galetumete patarti kaip sia problemele isspresti
kaip ten su tuo laku, kuri laiko ziedeli prie koto?SauliusM rašė:numaut, patept klijais ir uzmaut atgalPonulis rašė:Sveiki. Susiduriau su beda, spiningo virsutinis ziedelis eme sukiotis apie savo asi, gal galetumete patarti kaip sia problemele isspresti
tai jeigu ziedelis jau sukinejasi, tai nieks ten nieko nelaikoPonulis rašė:kaip ten su tuo laku, kuri laiko ziedeli prie koto?SauliusM rašė:numaut, patept klijais ir uzmaut atgalPonulis rašė:Sveiki. Susiduriau su beda, spiningo virsutinis ziedelis eme sukiotis apie savo asi, gal galetumete patarti kaip sia problemele isspresti
Spinas ne 2 tukst. taciau labai mielas sirdziai :D na aciu uz patarimus, bandysiu klijuotibobis rašė:laikys tau ten viskas, tu tik neimk galvon tiek... Nu nebent spinas už du tūkstančius. Kiek aš tų žiedų nulaužęs- priklijavęs, na niekad neatsiklijuoja, bent jau nepamenu.
Na atsiklijuotų, juk nepamesi, ant valo paliks, vėl patepsi Moment ar Epo, ir vėl 10 metų laikys.
Su tulpe viskas paprasta , va jei tarpinį žiedelį reikia keist, tai jau daugiau problemų, ne taip viskas paprasta.
Viršūnę ? Pakaitink atsargiai su žiebtuvėliu ir laisvai nuimsi.Julius's rašė:kitas klausimas:)
kaip graziai nuimt mano atveju pirmajy ta zieduka?
tai va kad gaunas antras ziedelis. ir kazkaip reikia nuvalyt graziai ar nuimt ta ziedeli ir susveist epoksidke likusia?shelwius rašė:Viršūnę ? Pakaitink atsargiai su žiebtuvėliu ir laisvai nuimsi.Julius's rašė:kitas klausimas:)
kaip graziai nuimt mano atveju pirmajy ta zieduka?