Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #516758   Sokratas
 21 Spa 2013 19:51
marenas rašė:senai noriu tokios kad galieciau persinest is vienos vietos i kita,arba pasileidus pasroviui gryst iki masinos.isvarys mane zmonike is namu,aisku reiks iki kaliedu pasliept :roll: .
tokiam reikalui ir Nyrok neblogai :grin:
 #517003   alkanas
 22 Spa 2013 18:29
baidaristai bajeristai :-D cia filmuke kas parodyta, tikrai grazu, tik nera pasakyta ir parasyta kiek prakaito islieta kol ismoko ja valdyt, ir irklas kiek toks kainuoja nutyleta
 #517014   p.arturas
 22 Spa 2013 19:12
bobis rašė:
marenas rašė:senai noriu tokios kad galieciau persinest is vienos vietos i kita,arba pasileidus pasroviui gryst iki masinos.isvarys mane zmonike is namu,aisku reiks iki kaliedu pasliept :roll: .
tokiam reikalui ir Nyrok neblogai :grin:
su nyroku vartytis sunkiau, nors pavadinimas kaip ir ipareigoja...
 #517025   marenas
 22 Spa 2013 19:44
p.arturas rašė:Toks anekdots buvo: kai zmona pradejo aktyviai dometis mano finasais, as netiketai loterijoje laimejau valti, varikli,kostiuma, spininga...

na arba zmonai suba, sau baidare.
:grin:
 #517028   marenas
 22 Spa 2013 19:48
su nyroku vartytis sunkiau, nors pavadinimas kaip ir ipareigoja... :grin: :-D :gutgut
seip nyrokas gan sunkus,ne manevringas,galvojau apie pripuciama valtike pacia maziause yra tokia 10kg svoris tinka bet,kai iplauki i tokias vietas ir stringa irklai tai nekas,o kajako irklas neprijunktas atsistumei ir pirmin,gal net i jura pakrante pasplaukiosiu,o gal nepatiks ir gulies sandeliuke :grin: .
 #517284   marenas
 23 Spa 2013 19:07
seip su baidare ar kajaku galim plaukiot ir juroi,ir su gumeskom iki 10ark
kiek radau liktai galim.
Vadovaujantis Mažųjų laivų, kurių ilgis iki 10 m, pramoginių ir asmeninių laivų techninių apžiūrų atlikimo taisyklėmis, motoriniams laivams, kurių variklio galingumas iki 10 AG, nustatomas plaukiojimo rajonas Baltijos jūros pakrantės vandenyse ne daugiau kaip 3 km nutolstant nuo kranto bazinės linijos.
 #517521   marenas
 24 Spa 2013 17:42
Aqua v. rašė:
marenas rašė:jau nupirkau kajaka ;-var-var.
::hai-bai su pirkiniu.
Nu bet tikrai nera gyvenimo ant tos Lietuvos :( .
:grin:
jai man siuo metu neblogai sekas,nereiskia kad lietuvoi viskas gerai.
da ir tas kajakas ne karve kainavo.
reiks laukt pavasario.
 #517548   Aqua v.
 24 Spa 2013 18:57
marenas rašė:......
jai man siuo metu neblogai sekas,nereiskia kad lietuvoi viskas gerai.......
o man kaip tik taip atrodo :) .
Arba Slovak teisus :grin: .
Trecio var. nera :lol:
 #518289   Aqua v.
 26 Spa 2013 22:12
as su pripuciamu zvejociau tik ramiam, netekanciam vandeny (ezere). Arba plaukciau is vietos i vieta (ten pat).

Testavau vasaros pabaigoj Trident 11, buvo minciu didziosiose upese dideles zuvis pasiekt :neutral:
Rezultatai:
  • net Nemuno srove gali net toki apverst!
    • bandziau po gel. tiltu Kn;
      neverciau pats, tiesiog iplaukiau skersai sroves is 'uzuovejos';
      savininkas suabejojo, pabande - apsiverte.
    'rimtos' zuvies nenoreciau pagaut sededamas Tidente;
    siaip nepaskesi, irkluodamas daug gali su juo;
    kitai zvejybai ir siaip (transportavimui) vidaus vandenyse - daug galimybiu.
 #518337   marenas
 27 Spa 2013 10:21
del plastikines tai atkrito,valti turiu.
tas zmogelis kuris plaugdavo,tai is danes plaugdavo iki jaht klubo.paskui i kelta ir namo.
seip nesu net sediejas kajake,gal nemokiesiu :grin:
na manau bus geriau nei sis mano sukonstrotas :grin:
Paveikslėlis
picture share
 #518415   marenas
 27 Spa 2013 16:49
Jau pripuciau,gana lengva,irklai svorio turi.vidinei ikisami balionai is pakankamai storokos pvc nearmotos,isore apatine dalis pvc armota,virsutine jai irgi kaskokia pvc su medziaga.kojas istiesus remesi jau i balionus,190zmogui jau butu mazoka.
dugne per viduri galinei dali pelekas kad neslidinietu i sonus,priekinei 40cm juosta iskilus 3cmirgi kad nebutu slidimo.

Paveikslėlis
photo hosting sites
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 40
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė