Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai
 #517698   Aqua v.
 25 Spa 2013 08:47
Nu bet gerai, kad jau pagavo, nes galejo atrodyt, kad visiska korupcija, spec. negaudo. Kaip su 'viarslininkais' Mariose anksciau buvo. Arba dar si pavasari HE apsauginej zonoj 'zvejojo' bent vienas (kitu nepazistu) 'man galima'.
Zodziu jei kaunieciai jau dirba, reiskia AM proceduros (klizma :aina-sikt ) si karta buvo teisingai parinkta.
 #518071   Pfk
 26 Spa 2013 13:31
tos šeimynėlės argumentai kažkokie nelabai tvirti. jeigu turi rimtų įrodymų, tai gali nemažą šaršalą sukelti bent jau spaudoj. o dabar - kažkokia turgaus bobą kažkur, kažkada sakė, kad inspektoriams reikėjo rūkytos rybos baliui tai ir kaip tik juos nuskausmino. kitą kartą gal pasimokys ir vežiosis reikalingus dokumentus su savim. nes šventieji tik bažnyčioj gyvena, o verslininkai sukasi kaip išmano.
 #518123   SauliusM
 26 Spa 2013 18:19
jei idemiau paskaityt skelbimus per kelis skirtingus forumus. tai butu galima pastebet ir daugiau veikeju su asmenybes susidvejinimu, susitrejinimu ar net susiketurgubinimu. galima ir daugiau butu niku su pavyzdziais pavardint, bet tiekto. nenoriu taskymosi shudais cempionata surengt. jei labai idomu, tai cia dazniausiai tokie veikejai, kurie forume prisiregistruoja, paraso viena dvi ar tris znutes ir iskart prasideda meslo fontanai su pareiskimais tu sioks toks anoks ir trecioks. nu tokio tipo,kad akivaizdu kad nors parases dar tik 3 zinutes, bet kazkoki pykti jau keli metai laiko. nu praslysta tokiu ne taip retai veikeju. bet geriausia tokio tipo bajeri turejau tai kai vienas veikejas prirase man i privata visokiu negraziu dalyku, po to po savaites atsiprasinejo, kad cia ne jis, o jo draugas jo kontaktais prisijunges man prirase ir kad atsiprasyt atves man viskio buteli, o dar po menesio jau grasino atvaziuot ir susidorot su manim. :lol:
nu tai yra labai gerai internete zinomas veikejas, man jis jau zinomas 2 skirtingais nikais, nors jie tie nikai jau abu labai gerai zinomi daug kam, bet matyt mazai kam zinoma, kad cia vienas ir tas pats veikejas. :-D ir manes jau tokie bajeriai nebestebina.
 #518128   Sokratas
 26 Spa 2013 18:23
Aqua v. rašė:Kazkur buvo gincas, kur anononimas kosta akis draske kad jis ne anonimas Spideris:
http://www.kitamkrante.lt/forumas/viewt ... 20#p394020
SPAIDERIS rašė:Parduodu valty Kolibri KM260......
kosta rašė:Trinam, parduota...
jo, pamenu, buvo toks akiplėša, bet senai besireiškė...
 #518129   Sokratas
 26 Spa 2013 18:25
SauliusM rašė:jei idemiau paskaityt skelbimus per kelis skirtingus forumus. tai butu galima pastebet ir daugiau veikeju su asmenybes susidvejinimu, susitrejinimu ar net susiketurgubinimu. galima ir daugiau butu niku su pavyzdziais pavardint, bet tiekto. nenoriu taskymosi shudais cempionata surengt. jei labai idomu, tai cia dazniausiai tokie veikejai, kurie forume prisiregistruoja, paraso viena dvi ar tris znutes ir iskart prasideda meslo fontanai su pareiskimais tu sioks toks anoks ir trecioks. nu tokio tipo,kad akivaizdu kad nors parases dar tik 3 zinutes, bet kazkoki pykti jau keli metai laiko. nu praslysta tokiu ne taip retai veikeju. bet geriausia tokio tipo bajeri turejau tai kai vienas veikejas prirase man i privata visokiu negraziu dalyku, po to po savaites atsiprasinejo, kad cia ne jis, o jo draugas jo kontaktais prisijunges man prirase ir kad atsiprasyt atves man viskio buteli, o dar po menesio jau grasino atvaziuot ir susidorot su manim. :lol:
nu tai yra labai gerai internete zinomas veikejas, man jis jau zinomas 2 skirtingais nikais, nors jie tie nikai jau abu labai gerai zinomi daug kam, bet matyt mazai kam zinoma, kad cia vienas ir tas pats veikejas. :-D ir manes jau tokie bajeriai nebestebina.
taip jau yra, kai prigeria , tai ir žada visus nepatikusiaus ištaškyt, kai prablaivėja, atsiprašinėj... :grin:
 #518331   salatis11
 27 Spa 2013 09:30
O čia Salamakino interviu.
Jūs tikrai manote, kad verslininkia turėtų grįžti į Kauno marias?
Taip. Tik reikia viską normaliai reglamentuoti. Verslinė žvejyba negali išstumti mėgėjų, bet jie nesugaus tiek žuvų, kad jos nepūtų ir negultų į dugną. Manau, kad reikia marias išnuomoti normaliai kompanijai, kuri rūpintųsi ir žuvivaisa, ir kova su brakoneriavimu, ir priežiūra.
Atrodė, kad padėtas taškas ir vėl grįžtam?
Koks taškas?
Prieš šešerius metus nuspręsta skirti kompensacijas verslininkams ir verslinę žvejybą mariose baigti iki 2013 m.
Bet ar dėl to atsirado daugiau tvarkos Kauno mariose? Nusiskundimų daug, tinklų pilna. Galite paaiškinti, kas ten vyksta? Jeigu galvojate, kad ten viskas gerai, ttai galiu pasakyti, kad - ne. Buvo sakyta, kad kai viską paliksime mėgėjams, viiskas bus gerai. Tai iš kur tiek tinklų?
Vis dėl to žuvų ištekliai po verslininkų išėjimo akivaizdžiai atsigauna.
Negi galvojate, kad verslininkai tokie kvaili, kad viską išgaudytų ir paskui sėdėtų be laimikio. Jie turi ir veisti, ir prižiūrėti. Jeigu visos Lietuvos vandens telkiniuose uždrausime visą verslinę žvejybą - kas po to? Mėgėjiška žūklė yra pramoga - pastovėti ant kranto. Negi būtina du kibirus žuvų pagauti.
Visi verslininkai sako, kad žvejyba - nuostolingas užsiėmimas. Gal jūs žinote, kodėl jie veržiasi užsiiimti nuostolinga veikla?
Todėl ir sakau, kad turi būti vienas atsakingas verslininkas. O kai jų dešimt, tada ir išeina bardakėlis - visi nori pagauti, bet niekas nenori veisti.
Keista tai, kad viskas jau buvo nuspręsta...
O kas nuspręsta? Buvo nuspręsta, bet kiekvieną dieną - naujiena.
 #518439   modixas.eidixas
 27 Spa 2013 18:02
http://dc1.maps.lt/maps/quickmap.html#o ... ></iframe> Cia viena is pamegtu zeberkliniu vietu, sita informacija daugiau apsaugininkam is aplinkiniu rajonu, nes ipatingo judejimo nera ten, Savaitgali sutikau viena toki kaime pasigyre kad pardavineja, sake pirmadieni vakare eis vel. Simtu procentu negaliu but garantuotas nes kada jie nori tada eina bet ten tikrai pagauna, tai jei kam daugiau info reikia tegul raso man.
 #518467   SauliusM
 27 Spa 2013 18:56
salatis11 rašė:O čia Salamakino interviu.
Jūs tikrai manote, kad verslininkia turėtų grįžti į Kauno marias?
Taip. Tik reikia viską normaliai reglamentuoti. Verslinė žvejyba negali išstumti mėgėjų, bet jie nesugaus tiek žuvų, kad jos nepūtų ir negultų į dugną. Manau, kad reikia marias išnuomoti normaliai kompanijai, kuri rūpintųsi ir žuvivaisa, ir kova su brakoneriavimu, ir priežiūra.
Atrodė, kad padėtas taškas ir vėl grįžtam?
Koks taškas?
Prieš šešerius metus nuspręsta skirti kompensacijas verslininkams ir verslinę žvejybą mariose baigti iki 2013 m.
Bet ar dėl to atsirado daugiau tvarkos Kauno mariose? Nusiskundimų daug, tinklų pilna. Galite paaiškinti, kas ten vyksta? Jeigu galvojate, kad ten viskas gerai, ttai galiu pasakyti, kad - ne. Buvo sakyta, kad kai viską paliksime mėgėjams, viiskas bus gerai. Tai iš kur tiek tinklų?
Vis dėl to žuvų ištekliai po verslininkų išėjimo akivaizdžiai atsigauna.
Negi galvojate, kad verslininkai tokie kvaili, kad viską išgaudytų ir paskui sėdėtų be laimikio. Jie turi ir veisti, ir prižiūrėti. Jeigu visos Lietuvos vandens telkiniuose uždrausime visą verslinę žvejybą - kas po to? Mėgėjiška žūklė yra pramoga - pastovėti ant kranto. Negi būtina du kibirus žuvų pagauti.
Visi verslininkai sako, kad žvejyba - nuostolingas užsiėmimas. Gal jūs žinote, kodėl jie veržiasi užsiiimti nuostolinga veikla?
Todėl ir sakau, kad turi būti vienas atsakingas verslininkas. O kai jų dešimt, tada ir išeina bardakėlis - visi nori pagauti, bet niekas nenori veisti.
Keista tai, kad viskas jau buvo nuspręsta...
O kas nuspręsta? Buvo nuspręsta, bet kiekvieną dieną - naujiena.
idedu originalu teksta:
(773.17 KiB) Atsisiųsta 265 kartus(ų)
nu ar ne py..ras?
 #518474   Wytux
 27 Spa 2013 19:13
federis ne federis, bet ar nereiktu vel kokios atsakomosios atkcijos atrakcijos , nu kad ir zvejai megejai e-laiskais su savo nuomone papildytu Salamakino, jo partijos vadovo ir galu gale Mazuronio pastines ? Negalima praleisti tokio akivaizdaus protegavimo. Tegu zino isrinktieji tautos nuomone ir kas ju laukia sekanciuose rinkimuose.....
 #518482   SauliusM
 27 Spa 2013 19:20
salatis11 rašė:Man kažkaip kilo mintis socialdemokratų atstovams atsakingiems už rinkimus parašyti ir paklausti ar jie apie kitus rinkimus galvoja.
jo, galit visi rasyt laiskus. bus tikrai i sveikata. geriausiai tai rasykit Kirkilui. Jis tikrai ir pats zvejys megejas ir tikrai verslininku neproteguos ir socdemu partijoj jo zodis ne paskutinis.
 #518497   hipy
 27 Spa 2013 19:54
turim tris zveju tv laidas, joms darbo sitais klausimais - nearti dirvonai... makaule, pasnekinai mazuroni, laikas salamakina kviest ant kilimo... tada bus kaip su tuo kur filmo seime nenorejo rodyt ir partija issizadejo, man rodos tas pats ir tinklininkus nemazai remia (bradauskas?)...
 #518504   Vegys
 27 Spa 2013 20:01
SauliusM rašė:nu ar ne py..ras?
O visai neseniai padorus atrodė (bent jau man). Etik-mat' komisijos pirmininkas. O dabar :mėlynvarla

Salamakinas su žūkle nusikalbėjo. Teišerskytė su krepšiniu sublizgėjo. Ar ne laikas senukams (ne tik šiems) būtų iš seimo į pensiją, bo jau nenušneka tinkamai ?
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 104
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė