Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #508834   Skridžas
 18 Rgs 2013 19:06
Bet taip marėnas jau kelinta karta man ir neatsako..jis tik varo varo ir varo ant Lietuvos..Aš pritartčiau daugumai kad marėna reikia šalinti iš forumo,nes nu tokia ideologija nesuprantama man netgi panašu i psichine kaškokia ar tai liga ar tai ka..nu negali normalaus žmogus šitaip daryti negali...Manu reikia izoliuoti ta veikėja kas už?
 #508835   marenas
 18 Rgs 2013 19:06
arturai buk suauges pasikeisk ta triusi.
nes atrodo kad gal su paaugliu rasiniejos bmv mylietoju,ar nestumi kartais savo bmv i koloniele.ar sarniru neiperki.
nes kiek suprantu nejauti pinigu pertekliaus.valciu skilti susdariau nuomone kad nesi turcius.o vistiek su bmv vazinieji nuo kolonieles iki kolonieles.
pitiora sena nusipirkes us pora gabalasu,kur pacanai vazinieja akropolio aikstelei nes toliau nier benzo :grin:
 #508839   marenas
 18 Rgs 2013 19:09
Skridžas rašė:Bet taip marėnas jau kelinta karta man ir neatsako..jis tik varo varo ir varo ant Lietuvos..Aš pritartčiau daugumai kad marėna reikia šalinti iš forumo,nes nu tokia ideologija nesuprantama man netgi panašu i psichine kaškokia ar tai liga ar tai ka..nu negali normalaus žmogus šitaip daryti negali...Manu reikia izoliuoti ta veikėja kas už?
bet turies dauguma prabalsuot o ne tu ar dar kasnuors.o ka tu tai lietuvai gero padarei.ziuriek kad dar blogo nebutum ko padares.
 #508840   p.arturas
 18 Rgs 2013 19:11
marenas rašė:arturai buk suauges pasikeisk ta triusi.
nes atrodo kad gal su paaugliu rasiniejos bmv mylietoju,ar nestumi kartais savo bmv i koloniele.ar sarniru neiperki.
nes kiek suprantu nejauti pinigu pertekliaus.valciu skilti susdariau nuomone kad nesi turcius.o vistiek su bmv vazinieji nuo kolonieles iki kolonieles.
pitiora sena nusipirkes us pora gabalasu,kur pacanai vazinieja akropolio aikstelei nes toliau nier benzo :grin:
cia jau koki komentara nukopinai is delfio, nes pats taip neismastytum :-D
tas triusis tave gasdina? neuzmiegi be sviesos?
Paskutinį kartą redagavo 1 p.arturas. Iš viso redaguota 18 kartus.
 #508841   Wytux
 18 Rgs 2013 19:11
Nenukrypkim vyruciai nuo temos, kas zvejot, kas knygos skaityt, kas per PM prasom aiskintis :/braj;
 #508864   Skridžas
 18 Rgs 2013 20:26
marenas rašė:o ka tu tai lietuvai gero padarei.ziuriek kad dar blogo nebutum ko padares.
bet aš nieko neparašau,man valdžia gera,iš manes nevagia,mane daktarai gido :roll: Taip kad nematau reikalo skustis pats neduodu ir iš kitu neprašau..O tamsta nieko neduodat o norit gauti dvigubai?o Prie ruso taip budavo visi tinginai gaudavo pilna lovi buzos? :roll: Kad šitaip ilgitės ruso laiku?

P.S Ir ar aš vienas pastebėjau kad marėnas net nesivelia i diskusijas su oponėntais, jis nediskutuoja jis tiesiog pastovai pila pamazgos ant Lietuvos ir jos valdžios..Gal moderatoriai atkreips pagaliau dėmesi?
 #508867   EDVD
 18 Rgs 2013 20:53
Skridžas rašė:.Aš pritartčiau daugumai kad marėna reikia šalinti iš forumo
ir aš būčiau už. Dėl jaunimo kuris skaito šį forumą. Būtų apsauga nuo neigiamos informacijos.
 #508871   EDVD
 18 Rgs 2013 21:10
Slovak rašė:ar negalima tiesiog uzdaryti Marenui Politikos tema.
O tai uz kita nuomone, jus pradedat raganu medziokle
vieną yra turėti kitą kitą nuomonę, o visai kas kita iškreipti faktus ir juodinti savo šalį. Ar atsiras nors vienas dirbantis kuriam reikėjo mokėti už pvz svetimkūnio pašalinimą?

pvz medicinos tema.

ne darbo metu išsinarinau pirštą su dislokacija(beveik lūžo). neblaivus buvau nuvežtas į ligoninę visai kitam rajone nei gyvenu. gavau vietinę nejautrą, atstatė pirštą, subintavo ir t.t. išlaidos 0 Lt.

Vėliau, šildymai, masažai-reabilitacija. Išlaidų 0 Lt.

Tai kas čia per nesamonės apie mareno skriaudimą poliklinikoje atimant paskutines kelnes?
 #508887   tukasG
 18 Rgs 2013 22:11
Skridžas rašė: Ir ar aš vienas pastebėjau kad marėnas net nesivelia i diskusijas su oponėntais, jis nediskutuoja jis tiesiog pastovai pila pamazgos ant Lietuvos ir jos valdžios...
Vyrai, pažvelkit pro langą į mėnulį... ;-) Apvalus kaip litas... ;uolrait Va čia ko gero ir pagrindinė priežastis. Turbūt ne aš vienas pastebėjau, kad Marėno "meilė" Lietuvai labiausiai paūmėja būtent tokiu metu... Būkim atlaidūs... :/brazasista :[anuol
 #508904   ramass
 19 Rgs 2013 06:29
Pažiūriu į šią temą ir juokas imą . Marienas visiems kaip baubas . Pagavę rodos nulinciuotumet. Bet praeina kokia savaite ir patys metat nuorodas , su prierašu , kad tai skirta Marienui . Pasiilgsta turbūt? Beje pastebėjau , kad šioje net politika nekvepiancioje temoje renkasi tie patys veikejai , matyt vienoje kai kurios ligoninės palatoje kažkam internetu leidžia naudotis :-D
 #509390   Vytenisnl
 21 Rgs 2013 11:53
Bet tai priešrinkiminė kova aiški: ištrimitavo dėl amnestijos pedofilui, nors perskaičius pamatai, kad keli mėnesiai numesti iš 8 ar 9 metų be komentarų dėl ko tai įvyko (o komentarų ir būt negali, saugant žmogaus privatumą).
 #509406   Sokratas
 21 Rgs 2013 15:47
greitas.vejas rašė:Prie to pacio DG politikos metodai,amnestija pedofilui ... http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/akt ... esiems.htm
/prezidente-persigalvojo-nebesuteiks-malones-pedofilui
http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/akt ... ofilui.htm
 #509489   greitas.vejas
 22 Rgs 2013 11:49
bobis rašė: /prezidente-persigalvojo-nebesuteiks-malones-pedofilui
Retorinis klausimas,o kaip jauciasi seima Aukos,gimines?? Aisku juk musu visu grebiama ponia prezidente,KAIP nesukurusi seimos-sito jausmo pajausti negali :!: Aisku yra ir kita medalio puse,nurasymas ant nezinojimo ir sistemos klaida,bet bendram konteksta visas sitas reikalas slidus ir giliau pazvelgus matosi grazios ausys .Aciu
 #509490   Aqua v.
 22 Rgs 2013 12:03
Retorinis atsakymas: jauciasi panasiai, kaip ir tamstos apgauti, uzgaulioti zmones. Ir po jokia 'sistema' nenurasysi - veidmainis sukcius, tokios ir ausys.
 #509491   greitas.vejas
 22 Rgs 2013 12:10
Aqua v. rašė:Retorinis atsakymas: jauciasi panasiai, kaip ir tamstos apgauti, uzgaulioti zmones. Ir po jokia 'sistema' nenurasysi - veidmainis sukcius, tokios ir ausys.
Jusu atsakymas tai tik veidrodis dabartines valdzios ir netgi sito forumo tema-kaip pvz dabar moderatorius turetu jus ispeti uz akivaizdu kito dalyvio yzeidima,NES jus teigiate as apgavikas O KA AS APGAVAU? prasau drasiau,nejau jusu drasa tik uz klaviso slypi-juokinga ir banalu,tamsta mane vadinti vedmainiu-tebunie ta sviesa,bet kolege nejau jus toks uzmirstukas,pats ne per seniausiai bandete save sumenkinti pirkdamas is kito zmogaus spininga t.y bandydamas uz niekingus kelis litus per puse daikta nupirkti,taip isryskindamas savo kaip asmenebe-kurios nera ir tuo paciu metu kitu akyse tapdamas tas pats kaip ir rasalas po jusu plunksna (veidmainis sukcius) tai kur tos ilgos ausys kyso tamsta rasytojau! Gaila ir deja indenai buvo istremti-ta istorija ydomi ir pamokanti,kad tamstai laikas susigaudyti su mintimis ir jai turite argumetu butu malonu juos isgirsti,o vien tik bandyti yzeisti TUO labiau internete-banalu-neydomu ir paty nustumia i kita plana .Aciu
 #509499   Aqua v.
 22 Rgs 2013 12:44
greitas.vejas, apgaudinejai, kai Spiderio ir Kostos vardu pardavinejai sulauzyta kota kaip gera:
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 63#p462860
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 63#p462814

Uzgauliojai:
greitas.vejas rašė:Nulinis varijantas,ka pasesi ta ir pjausi.Manau sitai kaimo bobai kadensija jau baigesi ir Lietuvis jos daugiau neisrinks O siaip ydomu kaip jautesi tevai,gimine,pati auka kai suzinojo jog musu Lezbijiete siteike malone ja isniekinusiam pedofilui
 #509512   greitas.vejas
 22 Rgs 2013 13:40
Aqua v. rašė:greitas.vejas, apgaudinejai, kai Spiderio ir Kostos vardu pardavinejai sulauzyta kota kaip gera:
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 63#p462860
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 63#p462814

Uzgauliojai:
greitas.vejas rašė:Nulinis varijantas,ka pasesi ta ir pjausi.Manau sitai kaimo bobai kadensija jau baigesi ir Lietuvis jos daugiau neisrinks O siaip ydomu kaip jautesi tevai,gimine,pati auka kai suzinojo jog musu Lezbijiete siteike malone ja isniekinusiam pedofilui

Man jusu gaila,moraliskai paluzes zmogus esate,visu pirma NEI KOSTOS NEI SPAIDERIO vardu as nieko nepardavinejau :!: Visu antra as NIEKO neuzgauliojau tuo labiau JUSU! Visu trecia gimiau LT kaip ir kiekvienas demokratiskos valstybes pilietis turiu savo nuomone apie politika ir politikus,tuo pat metu galiu ir reiksti savo LAISVA zody ir tai neturi sutapti su JUSU issigalvotu kultu.YZEDZIAU -ka JUS tamsta nebutie,o gal kai kam tai tiesa-tokia teisybe.Siulau susimastyti zmogau ir dar kart laukiu vieso atsiprasymo uz ISGALVOTOS TEROIJOS NEBUVIMA !
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė