Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #461340   blight
 27 Kov 2013 15:58
Xrapas rašė:Su šituo "eurotwinpowe'riu" istorija truputį kita
Oj paskubėjau, nedaskaičiau, kad FB :oops: Galvoju kur čia tą foliją norit kišt, dabar supratau :-D
 #462370   theK
 30 Kov 2013 13:05
Dėdės, ką patarsit. Praėjusią vasarą nutiko keistas dalykas (tai man nutiko pirmą kartą). Ties lankeliu, kur ratukas sukinėjasi, kažkokiu būdu pintukas įsibrovė, o to man nepastebėjus ir pasukus rankenėlę, pamačiau, jog pintukas šiek tiek "pragriaužė" šalia to ratuko esantį sutvirtinimą (dalis jo yra lyg primeną plastmasę). Tai dabar karts nuo karto valas patenka ten. Gal kas esat turėję panašų variantą, kaip sutvarkyt tai? Gal iš kitos ritės viso lankelio konstrukciją pakeist man?

Pridedu nuotrauką, su pažymėta problemos vieta. Nors ritei skaičiuoju jau 4-us metus, bet ji vis dar puikiai veikia, lyg būtų nauja, tad nesinori jos keisti :)

Paveikslėlis
 #463059   savas
 02 Bal 2013 10:06
Yra pirkt kliju plastikams. ant pragrauztos vietos uzdek lasiuka ir kai pilnai sukietes (po keliu paru) nuslifuok tai kas per daug, vienzo, padaryk tokia forma kaip turejo buti. O viena is priezasciu, kodel pintukas palindo tarp ratuko ir korpuso - blogas ratuko sukimasis. Gal tepalo mazai, gal isdziuvo ar kokia siuksle pateko... Turejau kazkada tokia beda, ale kai pastoviai pradejau sekt ratuko sukimosi kokybe, tokiu bajeriu nebenutinkdavo.
 #467404   WooHoo
 15 Bal 2013 13:19
Paskutinės žvejybos metu pastebėjau, kad mano Rarenium jau skleidžia kažkokį nedidelį pašalinį garsą. Ritė nei kart netepta, pražvejota visą sezoną. Sezono pabaigoje buvo trumpam įkritus į vandenį. Gal rekomenduotumėt kur nunešti..?

Radau temoje EDVD siūlė:
parduotuvėj Mariks gali palikti, arba gauti tiesioginius meistro kontaktus, kiek girdėjau rimtai žiūri į darbą, pats porą ričių buvau nunešęs pertepti.

Vegys apie kitą rašė:
Kokie atsiliepimai apie meškerių remontuotoją, kuris dirba Laikas Žvejoti prie Savanorių Rimi (Vilnius) ?

Kažkada dar mačiau kad Fanatikiuose kažkas buvo atnešęs pažiūrėti ritę.

Pas kurį rekomenduotumėte kreiptis? Ar gal pačiam bandyti kokio nors tepalo per tą tepimo skylę pripūsti?
 #467460   vava
 15 Bal 2013 17:26
WooHoo rašė:Paskutinės žvejybos metu pastebėjau, kad mano Rarenium jau skleidžia kažkokį nedidelį pašalinį garsą. Ritė nei kart netepta, pražvejota visą sezoną. Sezono pabaigoje buvo trumpam įkritus į vandenį. Gal rekomenduotumėt kur nunešti..?

Radau temoje EDVD siūlė:
parduotuvėj Mariks gali palikti, arba gauti tiesioginius meistro kontaktus, kiek girdėjau rimtai žiūri į darbą, pats porą ričių buvau nunešęs pertepti.

Vegys apie kitą rašė:
Kokie atsiliepimai apie meškerių remontuotoją, kuris dirba Laikas Žvejoti prie Savanorių Rimi (Vilnius) ?

Kažkada dar mačiau kad Fanatikiuose kažkas buvo atnešęs pažiūrėti ritę.

Pas kurį rekomenduotumėte kreiptis? Ar gal pačiam bandyti kokio nors tepalo per tą tepimo skylę pripūsti?
is tavo pavardintu eiciau i Mariks uz Senuku
 #470219   Paulius_K
 22 Bal 2013 14:15
Nezinau ar cia klausiu, jei ka tikiuosi nepyksit ir perkelsit kur reikia.
Taigi gal kas galit patart kuo galima priklijuot veiloka prie bridbaciu, pradejo luptis, tai reiktu pasiremontuoti biski. Aisku galima kokiu aquasure/aquaseal, bet gal kas dar ka gero ir pigesnio bande esat?
 #472082   Sokratas
 26 Bal 2013 22:37
parduotuvėj. Geriausiai- žvejybos reikmenų kad būtų :)

arba , pakaitint su žiebtuvėliu, ir nuimt senąjį, ir pabandyt uždėt, gal dar tiks tas pats, truputį pašlifavus...
 #473388   RastaMan
 01 Geg 2013 18:23
Sveiki,
gal kas žinot kokį auksarankį, kuris galėtų kokybiškai (butų malonu, kad ir estetiškai) paklijuoti bridkelnes Klaipėdoje??
Ačiū už atsakymą(us) :/braj;
 #473408   Sokratas
 01 Geg 2013 18:59
jei tos ruskinės, klijuok pats iš vidinės pusės ir nei šuo, taip sakant, nesulos... O jei mandros kokios, tai nzn , nesu bandęs
 #483914   vincas
 04 Bir 2013 08:04
griztant prie ziedeliu temos. Nuo feederio didziausio ziedo sutrenkus nubyrejo keramikine dalis, liko tik metaline konstrukcija, taigi reikia pakeisti. Ar galima kaitinti su tech fenu, kad nuimti sena laka, ar nepazeisiu blanko (im9anglis)? ar naujo ziedo pritvirtinimui butinas tas originalus lakas, ar pakaktu su karstais klijais? sorry jei durni klausimai, tiesiog prasau pasidalinti patirtim :)
 #491009   wenckus
 02 Lie 2013 10:45
Sveiki, turiu sena senelio Eagle Claw Fly kotą, nors jis kaip suprantu pritaikytas museliniai žvejybai, bet žvejoju labiau lydekas, ešerius (nors laimikis tikrai nėra gausus, gal per minkštas kotas). Žodžiu sugalvojau uždėti Ryobi Excia 2000 rite ir pasikeisti žiedelius į Fujy (kad pinto valo nedrožtų). Taigi klausimas ar verta daryti? Kitas klausimas kur žiedelius pikti? Trečias klausimas (susijęs su šita tema), koks meistras Vilniuje man gali pakeisti žiedelius? Patiko toks viniojimo būdas http://rockit.spin-review.ru/article/repair2.shtml kaip pačiam daryti, bijau kad nekokybiškai padaryčiau :D
 #498280   Sakys
 05 Rgp 2013 14:10
Sveiki, stovi kampe subirėjas mano UL, norėtusi pabandyt jį suremontuot. Lužys gana tiesus kotas lužęs plonojoje dalyke viš sujungimo. Kolkas paskaičiau klijuojama epoksidiniais klijais, tačiau kyla dar kruva klausimų.
1. Į vidurį dedamas sutvirtinimas butinai iš anglies, ar gali būti aliuminio tekinta įvorė??
2. Siulą vinioti ant epoksidinių klijų ? ir paskui dar nusveisti, ir tik tada lakas ?
 #498319   HIPIS
 05 Rgp 2013 16:09
Nesk i normalesne zukles pard. tokiu luziu taisymas kaskur 30lt.
Pigiau pats nekazi ka padarysi, o sugadint pilnai gali..
 #498704   Sokratas
 06 Rgp 2013 19:39
Sakys rašė:nu pas mumis nėra čia tokių, kad vietoj sutaisytų. :-ug
Bažnyčios gatvėj Algiui parodyk, gal ką patars...
 #498862   Sakys
 07 Rgp 2013 10:47
bobis rašė:
Sakys rašė:nu pas mumis nėra čia tokių, kad vietoj sutaisytų. :-ug
Bažnyčios gatvėj Algiui parodyk, gal ką patars...
Algis keik žinau siunčia į klaipėda, nu reik užeit pasiteiraut.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 35
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė