Forumo nariai SauliusM ir Ignelis siunčiami 7 dienų atostogų už forumo taisyklių 7 punkto nusižengimą.
<...>7) Gerbkite kitų forumo dalyvių nuomonę ir laikykitės etikos normų, nesikeikite, nešmeižkite, neįžeidinėkite ir negrasinkite kitiems forumo nariams. Žinutės, pažeidžiančios šią taisyklę bus ištrinamos <...>
<...>7) Gerbkite kitų forumo dalyvių nuomonę ir laikykitės etikos normų, nesikeikite, nešmeižkite, neįžeidinėkite ir negrasinkite kitiems forumo nariams. Žinutės, pažeidžiančios šią taisyklę bus ištrinamos <...>
Ignelis rašė:kietas tu vyras saulenai, pasikalbesim kai susitiksim ozy
SauliusM rašė:bet tai kokie py.derai atsiprasant yra kaikurie megejai.silkius rašė:Siaip visada yra geriausia surasti kokiu kliuciu ir nieko nedaryti.
vieno Tarybos nario siuo klausimu pozicija daugiau ar maziau aiski....
patys kam reikia paskambint ir pranest tingi, ranku teptis nenori, nori kad viska uz juos darytu kazkas kitas.
prisifisa prie tarybos nario absoliuciai ne tarybos klausimais. ir kai zmogui bandai paaiskint, kaip jis is tikruju turetu elgtis, tai dar va tokiu meslu apipila.
ir cia as paskui del tokiu atsiprasant py.deru turiu gaisdamas asmenini laika stengtis ir kazka daryt.
vat per tokius paskui kuo toliau tuo dazniau ir kyla man klausimas, kad *PYP* man tos veiklos taryboj isvis reikia ir kodel as turiu cia draskytis del kazkokiu nedekingu kiauliu savo laika gaisdamas.
paskui dar stebisi,kodel nieks megeju neatstovauja. tai kaip tokius *BLYN* atstovaut? cia visisku mazochistu turi but, kad tokius atstovautum grynai is idejos be jokio atlyginimo, o jie tau dar uzuot aciu pasake, tai tik mesla ant galvos pils ir akis draskys, kad tu mol dar to ar ano nepadarei. nu eikit n.x atsiprasant.
is kart tiesiai sviesiai visiem ir i ateiti pranesu, kad i visu akis draskanciu vaikeju argumentus ar prasymus net nesiruosiu kreipt demesio.
nes neprivalau ir jau atsibodo, kad kiekvienas piemuo cia man akis draskys. o jei norit kad kazka kazkas del jusu darytu gaisdamas savo laika, tai gausit ismokt bendraut zmoniskai.
VšĮ "Pensininko paramos ir labdaros fondas" Valdybos narys