http://www.zuklaviete.lt/2013/09/72-tuk ... tos-zuvys/
Gavus tokią baudą tai tik skandintis ar sausos šakos ieškot telieka

Nes iki jo pabaigos gali tekti mokėtibobis rašė:jo, tokios baudelės nepamirši visą likusį gyvenimą
rasiau bangoj,tai ir cia parasysiu. mane sita naujiena smarkiai liudina. ir labiausiai liudina del to, kad inspektoriai sugeba pagaut va tik tokius visiskai "kiaurus kibirus". o realiai ir ziauriai smaugianciu lasisas nesugeba. dvi savaites atostogavau ir buvau ant upes kranto. inspekcijos irgi prisiziurejau sociai, bet ju veiksmai graudziai juokingi. ir kol jie kazkoki rimtesni zmogu sugebes pagaut, tai man panasu, kad jis ne tik kad pasleptlasisa bet dar isfiliuot, issudyt ir jau issisudziusia suvalgyt sugebes... pastoviai inspekcija atsirasdavo po laiko, ne vietoj ir kaip klounai visiski tikrindavo ne ta ka is tikruju reikia tikrint ir ieskodavo durniuku. vienu zodziu uzsieme lengvai daroma pakazucha ir tiek. kaip beje ir sis konkretus atvejis. bus daug triuksmo, bus ispustas didelis burbulas, bus padaryta daug reklamos, o tolko? sugriautas vieno zmogaus gyvenimas ir daugiau nieko. man asmeniskai to zmogaus net siek tiek gaila.giedriuzzz rašė:Vat čia tai kažkas nepaaiškinamo![]()
http://www.zuklaviete.lt/2013/09/72-tuk ... tos-zuvys/
Gavus tokią baudą tai tik skandintis ar sausos šakos ieškot telieka
salati, apie koki breda cia rasineji? kas konkreciai kur ir ko nesugeba? ivardink, kad visi zinotume, o ne tusciai plepek.SauliusM rašė: rasiau bangoj,tai ir cia parasysiu. mane sita naujiena smarkiai liudina. ir labiausiai liudina del to, kad inspektoriai sugeba pagaut va tik tokius visiskai "kiaurus kibirus". o realiai ir ziauriai smaugianciu lasisas nesugeba. dvi savaites atostogavau ir buvau ant upes kranto. inspekcijos irgi prisiziurejau sociai, bet ju veiksmai graudziai juokingi. ir kol jie kazkoki rimtesni zmogu sugebes pagaut, tai man panasu, kad jis ne tik kad pasleptlasisa bet dar isfiliuot, issudyt ir jau issisudziusia suvalgyt sugebes...
1. kaskonkreciai kur ir ko nesukeba, tai pasikvietes asmeniskai viceministra jam ir parodziau ir cia ne viesu diskusiju tema. ypac su neetatiniais...f'eD rašė:salati, apie koki breda cia rasineji? kas konkreciai kur ir ko nesugeba? ivardink, kad visi zinotume, o ne tusciai plepek.SauliusM rašė: rasiau bangoj,tai ir cia parasysiu. mane sita naujiena smarkiai liudina. ir labiausiai liudina del to, kad inspektoriai sugeba pagaut va tik tokius visiskai "kiaurus kibirus". o realiai ir ziauriai smaugianciu lasisas nesugeba. dvi savaites atostogavau ir buvau ant upes kranto. inspekcijos irgi prisiziurejau sociai, bet ju veiksmai graudziai juokingi. ir kol jie kazkoki rimtesni zmogu sugebes pagaut, tai man panasu, kad jis ne tik kad pasleptlasisa bet dar isfiliuot, issudyt ir jau issisudziusia suvalgyt sugebes...
dar keisciau, kad tau sito konkretaus ivykio isviesininimas yra paprasciausias kazkieno pasipjarinimas, o ne kaip prevencijos priemone. pala, tu dar MZPT narys?
taigi f'eD asmeniskai ta zmogu ir pagavo, tik nieks dar jam viesai pagonu nepuole kabint. tik pagal paskutines zinias kiek zinau, tai tas zmogus lyg ir ne varguolis buvo ir is ko bauda susimoket lyg ir turetu turet. tai gal tada ir gerai. nors cia viskas gandai ir legendos kolkas.Taacis rašė:As tai manau, kad jokio sliekinyko ten nepagavo- paskleide anty, kad murziai bijotu.![]()
Manau, kad vikas gerai su baudos dydziu.
tiem kam labiausiai aktualu, kad ikristu i galva, tai kogero ju sitos zinios nepasieke, nes nei jie interneta skaito nei kitom ziniasklaidos priemonem domisi. patikek, didele daugumazvejojanciu nei taisykliu zino, nei jas supranta, nei jiem isvis idomu. ima meskere ir eina prie upes nemastydami apie nieka.f'eD rašė:tai man ir nereik jokiu pagonu. niekad ju nebuvo ir nebus. kiek kolega tokiu pripokaves Merkio aukstupy, niekada jokios padekos. va 'Merkieciams' uz isviesinta Merkio tersima Jasiunu fekalijomis ir uz nuosaiku vietiniu breku medziojima isvis pazimejimus siemet ateme.
o ten eilinis nieko nezinantis/nesuprantantis brakusnykas. pilna visur tokiu svarintoju sliauzioja, pas mus - Vokes, Muses, Vilneles ir kitu upeliuku pakampemis. vakar va praktiskai per visas ziniasklaidos priemones isdudavo, tai gal sakau, kokiam vienam kitam isplusiui gal ikrito pamokanti info ausin (is internetiniu komentaru, panasu, kad susidomejimas siuolaikinem baudom didelis)
nieko, vadinasi, isgaudysim po viena.SauliusM rašė: tiem kam labiausiai aktualu, kad ikristu i galva, tai kogero ju sitos zinios nepasieke..
tu geriau ne sliekininkus, o kabliautojus ir narus jau suaugusias lasisas su slakiais pjaunancius sugalvok kaip paimt.f'eD rašė:nieko, vadinasi, isgaudysim po viena.SauliusM rašė: tiem kam labiausiai aktualu, kad ikristu i galva, tai kogero ju sitos zinios nepasieke..
nu su Jonausku buvo apie tai kalbeta. bet jis matyt irgi ne dievas.f'eD rašė:o Vilneles zuvitakiui iki pilno funkcionavimo dar toli grazu..![]()
pries 5 minutes issiunciau Jonauskui atskira detalu laiska tuo klausimu. o reikia ar nereikia darbus daryt, tai as viceministro tai nekontroliuoju ka jis dirba. as galiu tik bandyt atkreipt jo demesi i kazkokias problemas ar kazka patart.Rapolas rašė:Todėl Vilnelei ir reikalinga sustiprinta apsauga, nes žuvis kaupiasi nedidelėj atkarpoj ir negali praeit
p.s.: jei ir ne dievas, tai darbus vistiek reikia daryt laiku