Tai kas per klausimas dar ar gilumoj, ar prie krantų, jei Tu su Ul užmesi 30m... 

A fish is too valuable to catch only once!
as galiu ir toliau su tuo paciu UL uzmesti. ir gaudant mikrikais risu 8gr slyvute ir ant pavadelio mikrika. taip kad galiu ir gyliuose gaudyt. dar vienas pensininkas atsirado..Tadunce rašė:Matau, kad sunkiai Tau sekasi suprasti elementarius dalykus, tai jo, gaudyk Lampėdžiuose nuo kranto gyliuose
ka tu tuom norejai pasakyt?rybokss rašė:UL ok eseriams, kai eseriai neaktyvus, kibimai vangus, masala vos vos prispaudzia, tada UL labai puiku, jei jie aktyvus, UL nebutinas, kibimai agresyvus.
ten ar 8 ar 6gr nezinau tiksliai. ul 2-5gr 2,1m. metasi be problemu...DeGrigo rašė:Sportininkas nepyk, nepazystu taves, bet nicka reiktu gal pasikeisti i neismanelis...? Tai koks cia kuolas jei metai su 8 gr? Ir koks cia UL?
tai vat, kad tavo vos ne kiekvienam poste pilna visokiu "girdejau", "gal, nezinau", "sake kazkas" ir pan. nemanau, kad tokia informacija turi kazkokia verte.Sportininkas rašė:ten ar 8 ar 6gr nezinau tiksliai.
jeigu kotas neperkraunamas tiek metant, tiek animuojant masala ir viskas proto bei komforto ribose, tai kodel neDeGrigo rašė:jei kotas ismeta antro tiek tai reiskias reikia ir zvejot?
sakyk kur - parodysiu, kaip reikiarybokss rašė:Gerbiamieji, gal kas turite patarima, kaip juos suvilioti spiningu?
Evaldas Z rašė:sakyk kur - parodysiu, kaip reikiarybokss rašė:Gerbiamieji, gal kas turite patarima, kaip juos suvilioti spiningu?
Na lyg moku traukt masalus:) spiningauju 20 metu, tiesiog klausiu, gal kas yra susidures su tokia problema, kad tvenkinyje, kuriame aibe eseriu, siltuoju metu laiku, neimanoma pagaut eserio, nors ziema, pagauna kas nori ir tikrai neeiliniu.alkanas rašė:tai tiesiai sviesiai ir klausk : kaip traukt masala ? teisingai supratau ko nezinai ?
problema aiski, nerandi kur stovi zuvisrybokss rašė:Na lyg moku traukt masalus:) spiningauju 20 metu, tiesiog klausiu, gal kas yra susidures su tokia problema, kad tvenkinyje, kuriame aibe eseriu, siltuoju metu laiku, neimanoma pagaut eserio, nors ziema, pagauna kas nori ir tikrai neeiliniu.
Esu pataikes ant ju kibimo pernai rudeni, vienintele zvejyba, tai buvo neitiketina, kai 10cm vobleri imdavo kilograminis eserys, nepasikirtes, griebdavo dar syki.
Is principo negaudau nei gyva zuvele, nei sllieku, bet siaip esu isbandes ten beveik viska - valgomas gumas, sukres, mikriukus, voblerius, siemet geriausias rezultatas 2 vntx400gr, o siandien popiet, tvenkinyje buvo zymiai lengviau pagauti lydeka:)
Turiu exolota, puikiai zinau, kaip dazniausiai atrodo eseriu burys ekrane:) pradzioje parodo mailiaus debeseli, o kazkiek toleliau stambesni simboliai, tai dazniausiai buna eseriai.alkanas rašė:problema aiski, nerandi kur stovi zuvisrybokss rašė:Na lyg moku traukt masalus:) spiningauju 20 metu, tiesiog klausiu, gal kas yra susidures su tokia problema, kad tvenkinyje, kuriame aibe eseriu, siltuoju metu laiku, neimanoma pagaut eserio, nors ziema, pagauna kas nori ir tikrai neeiliniu.
Esu pataikes ant ju kibimo pernai rudeni, vienintele zvejyba, tai buvo neitiketina, kai 10cm vobleri imdavo kilograminis eserys, nepasikirtes, griebdavo dar syki.
Is principo negaudau nei gyva zuvele, nei sllieku, bet siaip esu isbandes ten beveik viska - valgomas gumas, sukres, mikriukus, voblerius, siemet geriausias rezultatas 2 vntx400gr, o siandien popiet, tvenkinyje buvo zymiai lengviau pagauti lydeka:)exolota isigyk
rasi slaitus, rasi mailiu, ten ir eseriai
alkanas rašė:tada nebezinau kame reikalai, nors siemet didieji mane kankint pradejo tik pries 2 savaites, iki tol nemaciau ne vieno