Utena, dauniskio ezeras
Na tokioj kaip tavo situacijoj jau vynioju meskeres ir nesu mesas namo, nes man cia tai tikrai ne zvejyba, kai tokia susara gadina masalus. Nzn galit vadint donkininku, fideristu ar kuo norit, tiesiog papasakosiu kaip paprastai zvejoju nemune karsius, kaip praeita ir sia savaite. Pirmas vakaras, vietos patikrinimas, kad be reikalo nepriserciau ir rytojaus ryta nerasciau ryboko sedint ten ir sakant "as cia seriu savaite/menesi, todel pasiieskok kitos vietos" taip pas mus jau iprastabobis rašė:Na ne taip svarbu, man įdomiau būtų sulaukt komentarų pastebėjimų, kaip tokiose suituacijose elgiasi labiau patyrę fideriautojai...
Is kur ta logika, kad dideliai zuviai tik didelis kablys? Norint pagaut ta pati karsi, jam tikrai nereik maut 3 kukuruzuansanas rašė:nesinori sumeluot, bet berods 8nr (ner jie baisiai dideli, bet ir ne miniatiuriniai kokie 2-3kukuruzai telpa) .. naudojau arba vien slieku kuokstus arba kukuruzus arba kukuruzus+sliekas. Seip kazkodel galvojau, kad didesni kabliukai turetu padet lengviau uzkirst zuvi..
Ar zuvis tarpais per smulki kibo ir neapziojo ar kas per.. Bet jei buciau dejas mazus kabliukus tai tilptu tik vienas kukuruzas ir tai paskestu visas kabliukas..
Dar linkes itart pinta vala, gal ale pikeriui kisa koja pintas valas, gal pakiritimas gaunas per stiprus nors kertu lyg ir visai nesmarkiai..
Kazkada kazkas buvo patares naudojan gardnerio sistema naudot ilgesnius pavadelius ir kiek menu zvejojant karosus man tas labai padejo, tiesa takart zvejojau mono valu ir KAROSUS, dabar gi ilgesnis pavadelis nepadeda gaudant karsiukus.. ezere pilna raudziu gal tos neuzaugos ramybes neduoda... zodziu daug klausimu ir nebe zinau kurioj vietoj dar eksperementuot.. Galvoju megint det mazesnius kabliukus ir atsisakyt pinto valo..
pabandyk keles naktis pazvejoti ziuredamas i virsuneles, gal tada pasikeis nuomone arba praeis noras zvejotvyrgaz rašė:Pas mane būna- sistema inline, kasytė apie 10 cm+ fidergumas-5-7 cm+ pavadėlis 50 cm, kabliukas 14-16 nr..laimikiais nesiskundžiu..stovintis vanduo..Ir taip pat nesuprantu tų, kurie gaudo su kaproniniais 10 cm ilgio pavadėliais, su 6+8 nr kabliukais, fiderius pastatę ant pypsikų..