Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #498763   Wytux
 06 Rgp 2013 21:46
Remiausi situo:
giedriuzzz rašė:... bet kol masalas nuskęsta,....

Kazkaip raudikes 5m gylyje man nesutiktos dar .. buna, auksles kartais iki tiek nusileidzia, na kuojikes, bet ne raudikes :ruko
 #498765   giedriuzzz
 06 Rgp 2013 21:47
Turbūt teks ten žvejot tik naktimis, nes ta šušara net žirnį nudaužo nuo kablio '''bum išbadėjus ji ten žiauriai turbūt :shock:
Beje prieš temstatn buvau kažką neblogo pasikabinęs, bet nurovė pavadį '''bum

Išbandžiau Traperio popkornus. Žuvys nevalgė jų bet antis pašėriau truputi, tai sulesė su malonumu :lol: po keletos dienų reiks nulėkt pažiūrėt ar dar gyvos jos :lol: :lol: :lol:
 #498791   Ramekas
 06 Rgp 2013 23:23
Wytux rašė:Remiausi situo:
giedriuzzz rašė:... bet kol masalas nuskęsta,....

Kazkaip raudikes 5m gylyje man nesutiktos dar .. buna, auksles kartais iki tiek nusileidzia, na kuojikes, bet ne raudikes :ruko
pagavau 7m gylyje 3 raudes Wycka, man paciam net keista buvo, bet manau vel gi priklauso nuo vandens telkinio ir zuvies populiacijos.
 #498799   Taddas
 07 Rgp 2013 05:47
Renaldai sory,bet jauciu tu i zmogaus klausima neisiskaitei,jis raso,kad jam krentant kapoja,o ne ant dugno
kad krentant kapoja buna ,kad padeda serykleles pasunkinimas ir pavadelio patrumpinimas,o jei nuo dugno kapoja,tai jau cia problema ,aisku gal padetu,jei butu beriama tik stambus jaukas,gal tada susara nestovetu,bet cia tik gal...
 #498800   Taddas
 07 Rgp 2013 05:52
del traper jauku,bent as bandes visokiu rusiu ir visas patiko,aisku jais jau eile metu negaudau,jei kalbant apie paprastas serijas ,todel ir negaleciau komentuot,kaip jie dabar,bet seniau veikdavo visur,dabar jei jau reik traperio,tai tik gold serija imu,aisku ji barangoka ir nevisur pirkt yra,bet tikrai verta demesio,net pasidare idomu,kiek ji pardej kainuoja?
 #498826   Taddas
 07 Rgp 2013 08:10
vyrgaz rašė:Eigulių Norfoj Goldas po 11 ar 12 lt ..Geriau turbūt sensėjus už 10,50.. :)
nu jo kosmosas tada ,bet Virgi,tu gi gali gaut traperio ir padoresne kaina,ka nezinai kur kreiptis?

o del sensejaus,tai tada jau geriau su sustriausiu juo gaudyt uz 13,80 ''plot
 #498894   vyrgaz
 07 Rgp 2013 12:49
Taddas rašė:nu jo kosmosas tada ,bet Virgi,tu gi gali gaut traperio ir padoresne kaina,ka nezinai kur kreiptis?

o del sensejaus,tai tada jau geriau su sustriausiu juo gaudyt uz 13,80 ''plot
bepigu kai jus nuolaidų kortelė turit..tai galis ir brangiausią už 13,8 imt.. :? o traperio aš buvau užsipirkęs po 8,5 lt 2,5 kg ir po 4 lt berods už 1 kg pokelius..Tų didelių dar pora likę.. :ruko
 #499463   Ovkas
 09 Rgp 2013 15:04
Man Gold'as ženkliai geriau, nu teisingiau ne man o Nemuno karosam ir sezanam. Ir kelių laikas nuo laiko "lyninių" aplankomų balų :gutgut

O pas Slyva Eigulių Norfoj 11 lt ir pasirinkimo jokio. Bet su Gold'u visose parduotuvėse Totalkošmar :-ug
vyrgaz rašė:Eigulių Norfoj Goldas po 11 ar 12 lt ..Geriau turbūt sensėjus už 10,50.. :)
 #499985   ėrnis
 12 Rgp 2013 19:59
plungėje nemačiau nei kart, kad kas turėtu trapper gold serijos jauko, o rietavo turguj pirmoj vietoj radau 1kg - 7lt ar 8lt.

o šiaip man lynams labiausiai pasiteisino raudonas feeder + lynas-karosas marcipaninis
 #500749   TomasJaunas
 15 Rgp 2013 21:50
Cia ne i tema,bet neradau kur pasiteiraut,kur Panevezyje galeciau rast Saldytu pasaru tarkim kukuruzu,kvieciu ir paprasto "sauso" pasaro pasirinkima pigiausiai? Nes visa laika pirkdavau prie centrinio turgaus esancios parduotuvytes kitoj pusei gatves "zalios stoteles" bet ten labai mazas pasirinkimas
 #507227   Sokratas
 12 Rgs 2013 12:16
gal kas ką pasakytumėt apie Zaneta pašarą karšiams šokolado kvapo...

Du pavakarius bandžiau, tai viso- vienas karšis virš puskilio tesusigundė man ...
 #507263   Sokratas
 12 Rgs 2013 17:09
va kaip, gerai žinot ir tokią nuomonę...
Iš pradžių labai kvepėjo skaniai šokoladu, bet po valandikės to skanaus kvapo neliko....

Biški anksčiau žvejojau su tokiu draugu, kuris turėjo Zaneta praplėštą, kaip sakėsi, jau stovintį pas jį gal 2-3 metus, Tada jo tas pašaras kvepėjo labai skaniai, medum, braškėmis lyg, ir viliojo žuvį geriau nei mano Dinamyt ...
Galvojau kad ir šis Zaneta bus panašus, bet klydau ...
 #507885   fishmantas
 15 Rgs 2013 16:17
sveiki,

grizau po zvejybos vienuose nervuose. neradau sensas superbreemmix, neradau copra melasa ir isvaziavau galu gale su jauku be priedu (kvapai keli kuriu turejau liko namie). prie vandens zuvi sugaunu po karsi KAS 1,5 val ! nusprendziu kad prastas jaukas ir neuzlaiko zuvies.
kyla klausimai:
ar pilat tu skystu kvapu i pasarus ir ar jie keicia situacija? be to mano naudotas jaukas turejo kvapa pakankamai stipru - tai jei pilt tai kaip derint kad nesugadint?
kokie priedai be mano isvardintuju verti demesio?

zvejoju tik feederiu, beveik visad kauno mariose.

jei kas gali man padeti busiu dekingas
 #508038   pensininkas
 16 Rgs 2013 08:28
praeita savaitgali prilupai zuvies, nes turejai normalu jauka ir geru kvapu. Si savaitgali "sasalinai" nes nei jauko normalaus, nei kvapu neturejai. Jei zvejoji ten pat, tai kas dar per klausimai kyla?
As suprantu, jog po sekmingos zukles butum nuvaziaves i kita telkini, galima butu sakyt, jog gal vieta netinkama, gal kvapai, spalva netinkama tam telkiniui buvo pasirinkta.
O siaip, kai zuvis neaktyvi ir vangiai maitinasi, geriausia turet keleta skirtingu rusiu kvapu ir juos bandyt su nedideliu kiekiu jauko. Kazkas turi gi pramust ir tikt. Ir tada paeksperementaves sau atsirenki tinkamiausius.
 #508222   fishmantas
 16 Rgs 2013 18:21
pensininkas rašė:praeita savaitgali prilupai zuvies, nes turejai normalu jauka ir geru kvapu. Si savaitgali "sasalinai" nes nei jauko normalaus, nei kvapu neturejai. Jei zvejoji ten pat, tai kas dar per klausimai kyla?
As suprantu, jog po sekmingos zukles butum nuvaziaves i kita telkini, galima butu sakyt, jog gal vieta netinkama, gal kvapai, spalva netinkama tam telkiniui buvo pasirinkta.
O siaip, kai zuvis neaktyvi ir vangiai maitinasi, geriausia turet keleta skirtingu rusiu kvapu ir juos bandyt su nedideliu kiekiu jauko. Kazkas turi gi pramust ir tikt. Ir tada paeksperementaves sau atsirenki tinkamiausius.

ok, kvapai keliu rusiu ir bandau su mazais kiekiais pasaro, o priedai? tarkim kanapes, dziuvesiu ivairiu pilna, sutintos kruopos.. as daugiau sita turejau omenyje klausdamas ka naudoti ir kas labiausia pasiteisina
 #510175   Guru
 24 Rgs 2013 23:23
pensininkas rašė:kruopos, zirniai jau per velu. Si savaitgali su jais pirsta ciulpiau, per para geriausiu atveju turejau iki 10kibimu, nors kolegos salia lupo. Jie zaide su kvapais
bandei vieną kart ar per kelias žvejybas tokia nuomonė??? kaip pvz paskutinė zvejyba Trakuose, žinau kad žuvies yra- pašarai trys skirtingi (žvejojom dviese) vasarinio tipo saldus stambesnes fracijos, vidutinė frakcija su gyvulinės kilmės kvapu ir tokiais pačiais priedais ir vidutinė frakcija su fishmilu... per abu nuo 10.00 iki15..00 po viena atsargu kibima viso 0 gr. taškai skirtingi skirtingu atstumu ir gyliu po kelis. Žuviies tikrai buvo, neakli. Net ešeriai absoliučiai visais imanomais masalais nesusidomėjo iki galo maks palydėdavo iki kojų ir žiūrėdavo. Kitoj žūklėj ėmė tik kolegos pasiūlyta slieką prie pat kranto ir tik tada jei sliekas panašiai į metodą buvo talpinamas į šeryklą daspaudžiant jį pašaru. niekas kitas jokiais atstumais ir variantais nedirbo. viso 3 kibimai apie 1,2 kg.Manau kad visgi bent jau Trakų rajone šiuo metu 0.0 noras maitintis.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 43
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė